Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@13:01:27 GMT

ایجاد ۱۳۰ هزار شغل در حوزه آی. سی. تی کشور

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۲۶۱۴۳

ایجاد ۱۳۰ هزار شغل در حوزه آی. سی. تی کشور

رئیس جمهور گفت: سال گذشته ۱۰۰ هزار شغل در حوزه ICT در کشور به‌وجود آمد و امسال پیش‌بینی می‌شود که ۱۳۰ هزار شغل در این حوزه برای جوانان ایجاد شود.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانیامروز در مراسم بهره‌برداری از ۵ طرح بخش آب در کردستان که به صورت ویدئوکنفرانس در کارخانه پتروشیمی کردستان برگزار شد، با اشاره به پروژه‌های مربوط به وزارت نیرو اظهار داشت: در سال گذشته حدود ۹۰۰ میلیارد تومان در استان کردستان هزینه شده و امسال نیز اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان در این زمینه در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در استان کردستان هرکسی که بخواهد کار کشاورزی و صنعتی انجام بدهد از لحاظ آب و برق مشکلی نخواهد داشت و این موضوع خبر مهم و خوشحال‌کننده‌ای برای مردم ایران و کردستان است.

رئیس جمهور تصریح کرد: نکته مهمی که در استان کردستان وجود دارد این است که هیچ مشکلی در تأمین آب برای اجرای پروژه‌های مختلف در زمینه صنعتی و کشاورزی وجود ندارد و سرمایه‌گذاران می‌توانند از این امتیاز مهم به منظور اشتغال و کارآفرینی در سطح استان استفاده کنند.

امنیت در کردستان حاکم است

وی با اشاره به وجود صفا، صمیمیت، امنیت، وحدت و همدلی مثال‌زدنی که امروز در کردستان حاکم است، گفت: امنیت خوب استان کردستان در کنار ظرفیت‌های طبیعی به لحاظ آب و برق، بستر مهمی برای فعالیت سرمایه‌گذاران و پیشرفت و توسعه شتابان این استان است.

روحانی با اشاره به پروژه‌های مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: در گذشته اینترنت به عنوان کالای لوکس تلقی می‌شد و برخی وجود آن را ضروری نمی‌دانستند اما امروزه شاهد ورود اینترنت نسل ۳ و ۴ و پهنای باند حتی به روستاهای کشور هستیم.

ایجاد ۱۳۰ هزار شغل در حوزه آی. سی. تی کشور

وی اظهار کرد: در دنیای امروز اطلاعات، دانش، علم، اقتصاد، رفاه و حتی اشتغال مردم به اینترنت وابسته است و بخشی از اشتغال جوانان می‌تواند از طریق فناوری اطلاعات تأمین شود.

رئیس جمهور گفت: سال گذشته ۱۰۰ هزار شغل در حوزه ICT در کشور به‌وجود آمد و امسال پیش‌بینی می‌شود که ۱۳۰ هزار شغل در این حوزه برای جوانان ایجاد شود.

رشد ۴۶ درصدی تولید محصولات کشاورزی و دامی در کردستان

وی با اشاره به افتتاح پروژه‌های مربوط به بخش کشاورزی در استان کردستان گفت: رشد ۴۶ درصدی تولید محصولات کشاورزی و دامی در کردستان نشان‌دهنده مسیر پیشرفت کشور در بخش کشاورزی است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: معتقدیم که نباید سطح زمین‌های کشاورزی را بیش از حد توسعه داد، بلکه باید میزان برداشت محصول از همین مقدار اراضی کشاورزی را با اصلاح بذر و بهره‌وری درست از منابع آبی، افزایش داد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۲۶۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور