Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در سال گذشته بازار جرائم سايبري و کامپيوتري به ارزش فوق العاده 450 ميليارد دلار رسيده، رقمي که از توليد ناخالص ملي 160 کشور جهان بالاتر است. تبهکاران اينترنتي با استفاده از فضاي مجازي و به ويژه «دارک وب» بازار گسترده اي را براي انواع و اقسام محصولات و خدمات غيرقانوني به راه انداخته اند و هر روز، سازمان يافته تر از قبل مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«کيلب بارلو» (Caleb Barlow) معاون بخش امنيت IBM يکي از بزرگ ترين عمليات اطلاعاتي-امنيتي جهان را مديريت مي کند. او و تيمش به حفاظت از اطلاعات هزاران مشتري در صدها کشور جهان مشغولند. اين تيم سابقه پردازش بيش از 35 ميليارد رخداد امنيتي را فقط در طول يک روز کاري در مراکز مختلف عملياتي خود دارد.
«بارلو» در اين ويديو به اين موضوع مي پردازد که جرايم رايانه اي و سايبري، واقعاً از کجا سرچشمه مي گيرند؟ آيا حملات به صورت پراکنده و متفرقه انجام مي شوند يا سازمان يافته هستند؟ صحبت هاي او در مورد نحوه عملکرد سازمان هاي تبهکاري اينترنتي واقعاً جالب و البته نگران کننده است، اما «بارلو» و همکارانش روشي را پيشنهاد کرده اند که با تغيير «وضعيت اقتصادي جوامع غيرقانوني سايبري» مي تواند به مرور اين مسئله را رفع نمايد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۲۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان

 غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌های کشور در مراسم آزادی این زندانیان گفت: ۵۰ نفر از این زندانیان، از محکومان جرایم مالی مانند مهریه و نفقه بودند که با کمک ستاد دیه استان آزاد شدند.

 محمدی افزود: ۱۰۵ زندانی دیگر نیز با کمک حقوقی و قضایی به مناسب سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان، آزاد شدند.

وی افزود: اصلاح و تربیت مددجویان، مهمترین ماموریت و هدف سازمان زندان‌ها است.

محمدی گفت: تلاش برای آزادی زندانیان جرایم مالی نیز در دستور کار است که ستاد دیه هرمزگان در این زمینه فعالیت خوبی داشته است.

در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر زندان مرکزی بندرعباس برگزار شد، به ۱۲ نفر از زندانیان به نمایندگی از دیگر زندانیان، حجم آزادی اهداء شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بیداری انسانی در جهان در حال گسترش است
  • سازمان‌های مسئول باید در مقابله با جرایم کمک کار پلیس باشند
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا