Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-18@04:05:06 GMT

ماجرای نیمروز، فیلمی که باید دید

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۰۴۵۴

ماجرای نیمروز، فیلمی که باید دید

گروه فرهنگی: ایام نوروز بهترین زمان برای اکران فیلم‌ها در سینمای ایران است و همه تولیدکنندگان سعی می‌کنند که آثار خود را در این ایام به عرصه اکران وارد کنند. امسال نیز رقابت برای اکران نوروزی بسیار بود و د ر آخر عناوینی اعلام شدند و اکران آغاز گشت.

به گزارش بولتن نیوز، مهم‌ترین فیلمی که هم‌اکنون بر روی پرده سینماها در حال نمایش می‌باشد، ((ماجرای نیمروز)) کاری از ((محمدحسین مهدویان)) سازنده فیلم به‌یادماندنی ((ایستاده در غبار)) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلمی که سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فجر و علاوه بر آن سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را به دست آورد.

همین دو عنوان هر فرد اهل سینمایی را ترغیب می‌کند که برای تماشای آن‌وقت بگذارد. البته این ظلم آشکار در مورد ((ماجرای نیمروز)) را باید ذکر کرد که بهترین فیلم جشنواره فجر تعداد سانس ها و سینماهای نمایش‌دهنده بسیار کمی دارد و مافیای پخش سینمای ایران اجازه جلوه گری بیش از این را تا به اکنون به فیلم تحسین‌برانگیز مهدویان نداده است.

وقایع فیلم در دهه 60 می‌گذرد و درباره ترورهای وحشیانه و کور سازمان مجاهدین خلق و به زبان بهتر منافقین است. فیلم به دردسرهای نیروهای امنیتی برای مبارزه با این گروه می‌پردازد و با داستان و تکنیک مناسب بیننده را تا انتها در صندلی خود میخکوب می‌کند. مهدویان جوان ثابت کرده است از نام‌هایی که تمام وجودشان را غرور گرفته است، هم شجاعت بیشتری دارد و هم سواد و تکنیک بیشتر.

انتخاب شجاعانه موضوع ملتهبی که جمع بسیاری در آن درگیر بوده‌اند و مردم به چشم خودشان شاهد بسیاری از جنایات ایشان بودند کار شجاعانه‌ای است. مخصوصاً در زمانه‌ای که طرف مقابل نیز در حال جعل اتفاقات است و امکانات و فضای مناسبی برای مبارزه نرم و جا انداختن خود به‌عنوان طرف حق دارد؛ اما آنچه که باعث می‌شود مهدویان پیروزمندانه از این عرصه خارج شود، انتخاب لحن و دوربینی است که اتفاقات را از بالا و تنها به‌عنوان ناظر می‌بیند و سعی می‌کند تنها حقیقت را روایت کند.

برای نیل به این مقصود نیز دو نوع نگاهی که در مبارزه با این گروهک‌ها وجود داشت را به تصویر می‌کشد تا خود مخاطب به این نتیجه برسد که بهترین راه مقابله با خائنین به ملت چیست. نویسندگان فیلم‌نامه بی‌شک کاری سخت در نوشتن این اثر داشته‌اند؛ زیرا آن‌قدر موضوع گسترده بوده است که از هر جای آن به‌اشتباه کاسته می‌شد، احتمال داشت هم حقیقت قلب شود و هم موضوع اشتباه نشان داده شود.

خوشبختانه گروه نویسندگان به‌خوبی از پس این امر برآمده‌اند. مهدویان نیز در کارگردانی هر آنچه که در چنته داشته است را به میان آورده است تا قدرت بالای خود در کارگردانی را ثابت کند. انتخاب دوربین مناسب که در راهبرد داستان تأثیر به سزایی دارد و بیننده را به میان ماجرا می‌برد، مهم‌ترین جلوه هنرنمایی وی می‌باشد. مهدویان تا همین‌جا ثابت کرده شجاع و متفاوت از دیگران است. اگر بتواند کاستی‌های اندک خود را نیز برطرف سازد به‌راحتی می‌توان آینده‌ای بزرگ‌تر و جهانی را برای او متصور شد.

در قسمت فنی نیز همه اجزای فیلم به بهترین شکل ممکن در کنار یکدیگر جمع گشته‌اند. تدوین مناسبی که مخاطب را رها نمی‌کند و لحظه‌ای فیلم از ضرب‌آهنگ خود نمی‌افتد. طراحی صحنه و لباسی که به بهترین شکل ممکن و حتی می‌توان گفت بهتر از تمام آثاری که تاکنون ساخته‌شده‌اند, توانسته دهه 60 را بازآفرینی کند. سایر بخش‌های فنی نیز هم چون موسیقی، گریم، جلوه‌های ویژه میدانی و رایانه‌ای، طراحی صدا و صدابرداری در بالاترین حد استاندارد قرار دارند. اما آنچه که ((ماجرای نیمروز)) را نسبت به سایر کارهای روی پرده متمایز می‌کند همه این موارد هست و نیست.

بازی تیم بازیگران مهدویان بی‌نظیر و یک دست است. تمام بازیگران بهترین بازی‌های خود را ارائه داده‌اند و هرگز شاهد تیپ در این فیلم نیستیم. تمام بازیگران چنان در نقش‌های خود فرورفته‌اند که مخاطب با همه آن‌ها ارتباط برقرار می‌کند و تبدیل به شخصیتی می‌شوند که مخاطب دوست دارد آن‌ها را بیشتر بشناسد. در میان جمع عالی بازیگران نیز یک نفر در سطح بالاتری ظاهر گشته است که می‌توان به‌جرئت گفت بهترین بازی چند سال اخیر سینمای ایران را ارائه داده است.

((هادی حجازی فر)) در سطحی بازی کرده است که به نظر دست‌نیافتنی است و چنان در نقش فرورفته است که به مخاطب القا می‌شود که گویی اصلاً وی بازیگر نیست و تمام‌کارهایی که انجام می‌دهد واقعی است. این‌که چگونه داوران جشنواره فجر توانستند بازی سطح بالا و غیرتکراری حجازی فر را نادیده بگیرند و به بازی تکراری و معمولی فردی دیگر رأی دهند از عجایب است. شاید هم به دو تابعیتی بودنشان برمی‌گردد که ترسیده‌اند به نقشی جایزه بدهند که مربوط به یک مأمور امنیتی در حال مبارزه با منافقین است. درهرحال اگر فردی دوست دارد هزینه‌ای که برای سینما رفتن می‌پردازد به هدر نرود، توصیه می‌کنیم که حتماً ((ماجرای نیمروز)) انتخاب اول باشد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۰۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای طلافروشان و سامانه مودیان مالیاتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام سازمان امور مالیاتی علاوه بر اشخاص حقوقی، صاحبان مشاغل و کسب کار‌هایی که میزان فروش خالص آن‌ها تا پایان شهریور پارسال، از ۱۸ میلیارد تومان بیشتر بوده، ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی از سامانه مودیان هستند. طلافروشان نیز یکی از اصنافی اند که طبق قانون موظف بودند از دی پارسال به سامانه مودیان مالیاتی بپیوندند.

جزئیات بیشتر در گزارش خانم خان احمدی :

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ماجرای ماشین آب‌پاش در رژه روز ارتش مشهد چه بود؟
  • میرکیانی ماجرای دشت مرموز را کامل کرد
  • ماجرای طلافروشان و سامانه مودیان مالیاتی
  • نقض حریم هوایی افغانستان در پروان
  • ماجرای اعلام خبر فوت رضا رشیدپور چه بود؟ + ویدئو
  • موشک چاله کن و بی‌بی‌سی فارسی؛ ماجرای یک راستی‌آزمایی
  • ماجرای یحیی گل‌محمدی و تراکتور پایان یافت
  • وقتی دونالد ترامپ دی‌جی می‌شود!
  • ماجرای آتش‌سوزی در پارک ارم چه بود؟
  • ماجرای ورود جواد خیابانی به عرصه گزارشگری + فیلم