Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@00:18:25 GMT

تخلیه آب شور سد گتوند با لوله به خلیج فارس

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۳۱۰۸

مدیر بهره برداری سد گتوند از تدوین برنامه ای خبر داد که به موجب آن بخش از آب شور سد گتوند که در آینده ممکن است، مشکلات زیست محیطی برای استان خوزستان ایجاد کند به خلیج فارس منتقل می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما علیرضا شیبابی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ؛ گفت : آب شور گتوند که ناشی از برخورد توده نمکی با آب دریاچه پشت سد است با خط لوله 250کیلومتری به خلیج فارس منتقل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت : با اجرای این طرح نگرانی ها و دغدغه های دوستداران محیط زیست و کشاورزان پائین دست سد گتوند برطرف خواهد شد.

گفته می شود، سازمان حفاظت محیط زیست مجوز زیست محیطی اجرای طرح انتقال آب شور سد گتوند به خلیج فارس را صادر نکرده است.

بنابر گزارش مانا ؛ دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان به دستور دکترروحانی رئیس جمهوری برای دومین بار در هفته جاری به همراه تیم کارشناسی از سد گتوند علیا در 140کیلومتری شمال اهواز بازدید کرد تا مشکلات زیست محیطی این سد را مورد بررسی مجدد قرار دهد.

این سد که گنجایش ذخیره سازی پنج میلیارد متر مکعب آب را دارد در سال 1390 باوجود اعتراض دوستداران محیط زیست آبگیری شد.

دوستداران محیط زیست معتقدند سد گتوند نقش اصلی را در شور کردن رودخانه کارون داشته است از این رو در تلاش هستند پیامدهای منفی زیست محیطی رودخانه کارون ناشی از شوری آب را کاهش دهند.

هم اکنون شوری آب رودخانه کارون و مشکلات زیست محیطی آن به حدی رسیده است که برخی متعقدند سد گتوند همچون به مثابه یک بمب ساعتی عمل می کند و باید هرچه زودتر آن را تخریب کرد.

دوستداران محیط زیست در خوزستان می گویند قبلا مطالعات زیست محیطی اجرای سد گتوند بر روی رودخانه کارون انجام نشده و هم اکنون محیط زیست خوزستان با تهدیدهای جدیدی ناشی از شوری آب کارون و به خطر افتادن حیات آبزیان مواجه شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۳۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین یادواره ۳۵۷ شهید گتوند برگزار گردید

سردار احمد خادم سیدالشهدا فرمانده قرارگاه کربلا خوزستان گفت: در دوران دفاع مقدس رزمندگان شجاع و دلیری داشتیم، که نتیجه آن در محور مقاومت می‌شود، شخصیتی مانند شهید کجباف، شهید محمد تاج بخش، شهید مختاربند و محمدی

به گفته او ۷۷ شهید مدافع حرم خوزستان که بیشترین شهید مدافع در کشور می‌باشد، حاضر شدند که در سوریه و عراق در مقابل داعش بایستند و تا آخرین قطره خون خود جانفشانی کنند.

او می‌گوید: اولین کشوری که جرات کرد به اسرائیل موشک بزند جمهوری اسلامی بود، که آن را موشک باران کرد زمانی که موشک‌های ما به سمت اسرائیل شلیک شد، بیش از ۲۰ کشور به اسرائیل کمک کردند، در مرحله اول گنبد آهنین آنها آسیب دید و موشک‌های ما با اختلاف کمتر از نیم متر به هدف خورد.

به گفته سردار خادم سیدالشهدا این قدرت جمهوری اسلامی است قدرتی که دشمن به آن پی برده است، کشور ما امروز قدرت منطقه است 

فرمانده قرارگاه کربلا گفت: دشمنان ما بدنبال این هستند که ما در خانواده چیزی بنام مادر نداشته باشد، اما در همین فضا به جوانان و نوجوانان سفارش می‌کنم، که به مادرتان احترام بگذارید، پیامبر اسلام (ص) فرموده است اگر حاجتی داری اول برو سراغ مادرت و از او حاجت بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • سومین یادواره ۳۵۷ شهید گتوند برگزار گردید
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد