Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@15:57:20 GMT

افزایش 18 درصدی فروش نفت ایران به چین

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۴۰۶۱

افزایش 18 درصدی فروش نفت ایران به چین

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ آمارهای اداره گمرک چین نشان می دهد که عرضه نفت ایران به این کشور در ماه فوریه (بهمن - اسفند) نسبت به مدت مشابه سال 2016 میلادی با ١٨ درصد افزایش به 657 هزار و ٩٠ بشکه در روز رسیده است.
عربستان همچنان جایگاه نخست را در صادرات نفت به چین دارد و روسیه در ماه فوریه (با 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد افزایش سالانه و 3.7 درصد رشد ماهانه در صادرات نفت به چین) دومین تامین کننده بزرگ نفت چین بود.

** احتمال درخواسن عربستان از ایران برای پیوستن به توافق اوپک
بر اساس گزارش پایگاه خبری انگلیسی «پلتس»، در حالی که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به دنبال آغاز مذاکرات درباره تمدید توافق کاهش تولید است، عربستان احتمال دارد که به عنوان یک شرط از چند شرط خود برای ادامه کاهش تولید، از ایران بخواهد تا تولید خود را محدود کند.
عربستان قرار است در دور دوم توافق یادشده، برای اعضایی که به تعهد کاهش تولید پایبند نبوده‌اند یا کشورهایی مانند نیجریه که به ظرفیت کامل تولید نزدیک می شود، شرط هایی بگذارد.

** دستور ونزوئلا به بهره برداران خارجی نفت برای کاهش تولید
خبرگزاری رویترز اعلام کرد: ونزوئلا به منظور افزایش پایبندی خود به توافق سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، از بهره برداران خارجی نفت میدان «اورینوکو» در این کشور خواسته است که میزان برداشت نفت را از این میدان کاهش دهند.
از جمله این بهره برداران، شرکت «روسنفت» روسیه و «انی» ایتالیاست.

** احتمال تمدید کوتاه مدت توافق اوپک
خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان گزارش داد: «تام پاگ» اقتصاددان شرکت مشاوره و تحقیقات اقتصادی «کپیتال اکونومیکس» معتقد است، توافق کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) ممکن است به جای 6 ماه فقط به مدت سه ماه دیگر تمدید شود.
وی گفت: بازار نفت انتظار تمدید این قرارداد را دارد و ما نیز چنین پیش بینی می کنیم، اما اگر تولید نفت آمریکا افزایش یابد، نیازی به تمدید این توافق نیست.
پاگ افزود: برای فروپاشی توافق کاهش تولید کافی است یکی از اعضای این سازمان تولید خود را افزایش دهد یا دیگر در این برنامه شرکت نکند.

** عمان به منظور تأمین نیاز داخلی از صادرات نفت می کاهد
عمان به منظور تعهد به توافق کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به مشتریان آسیایی خود اعلام کرده که ممکن است برای تامین خوراک پالایشگاه « صحار» خود، از ماه ژوئن ٢٠١٧ میلادی (خرداد - تیر) 15 درصد صادرات نفت را کاهش دهد.
بر اساس گزارش رویترز، انتظار می رود که این اقدام بر واردات چین به عنوان دومین خریدار نفت جهان که ٩٠ درصد از تولید نفت عمان را می خرد بیشترین تأثیر را بگذارد.

** چین، ژاپن و کره جنوبی یک سوم گاز طبیعی مایع جهان را می خرند
شبکه خبری آمریکایی«سی.ان.بی.سی» گزارش داد: شرکت گاز کره «کوگاز»، شرکت گاز ژاپنی «جرا» و شرکت نفت فراساحلی چین «کنوک»، یادداشت تفاهمی امضا کردند تا با مشارکت یکدیگر و با حل مشکلات واردات گاز طبیعی مایع به آسیا، یک سوم گاز طبیعی مایعی را که در جهان تولید می شود، به این منطقه وارد کنند.

**ماساچوست نخستین ایالت آمریکا مبتنی بر انرژی های تجدیدپذیر
منابع خبری گزارش دادند: قانون‌گذاران ایالت ماساچوست آمریکا لایحه ای را پیشنهاد داده اند که این ایالت تا سال 2035 میلادی تمام برق خود را از انرژی های پاک مانند انرژی های بادی و خورشیدی تولید کند.
در صورت به تصویب رسیدن این لایحه، ماساچوست نخستین ایالت آمریکا خواهد بود که به طور کامل مبتنی بر انرژی های تجدیدپذیر می شود.

** دومین رکوردشکنی صادرات بنزین چین در ماه فوریه
در پی افزایش صادرات فرآورده های نفتی پالایشگاه های چین به بازارهای آسیا در ماه فوریه 2017 میلادی، صدور بنزین از این کشور در مقطع یادشده با 77 درصد رشد سالانه، به دومین رقم بالای خود یعنی یک میلیون و 60 هزار تن رسید.
بالاترین رقم صادرات بنزین چین یک میلیون و 100 هزار تن و مربوط به ماه ژوئن 2016 میلادی است.
آنگونه که رویترز گزارش داده، صادرات گازوئیل از این کشور در ماه فوریه نیز 67 درصد افزایش سالانه را تجربه کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

کد خبر 6089969

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تاکسی های برقی وارد شد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳