Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه میراث و گردشگریگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، مرتضی رحمانی موحد در مراسم معرفی طرح تهرانگردی سازمان تامین اجتماعی که با حضور ابراهیم بای سلامی مدیر عامل هلدینگ گردشگری سازمان تامین اجتماعی (هگتا)، عبدالرضا محمدی مدیرکل خدمات عمومی و رفاه سازمان تأمین اجتماعی و محمدابراهیم لاریجانی مدیرعامل شرکت خدمات گردشگری و مسافرت های ریلی و هوایی تامین در هتل همای تهران برگزار شد، با ابراز خرسندی از آغاز اجرای طرح تهرانگردی اظهار داشت: در روزهای آغازین دولت یازدهم در تدوین سیاست های راهبردی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یکی از اصول مورد نظر «توسعه و ساماندهی گردشگری داخلی» بود چراکه این اصل از نظر ما و کارشناسان صنعت گردشگری قطعا یکی از ضروریات توسعه صنعت گردشگری ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ایران دارای حدود 80 میلیون نفر جمعیت، با اقلیم و اقوام های مختلف و جاذبه های تاریخی و طبیعی فراوان است حال آن که بسیاری از کشورهای دنیا تنها به دنبال یکی از این ویژگی‌ها هستند تا بتوانند جایی در صنعت گردشگری بین المللی پیدا کنند؛ از همین حیث به دنبال سیاست توسعه و ساماندهی گردشگری داخلی به دنبال این موضوع هستیم که چگونه با استفاده از ظرفیت‌های داخلی کشور و توان دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی، سفر و گردشگری را در داخل کشور مدیریت کرده و بتوانیم سفر را در طول سال توزیع و از امکانات در تمام سال به صورت متوازن استفاده کنیم.
رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در ادامه سخنانش با بیان اینکه طرح تهرانگردی از جمله دستاوردهای اصل راهبردی توسعه و ساماندهی گردشگری داخلی است، خاطرنشان کرد: امروز باید به همه ایرانیان، تهران فرهنگی و تاریخی را شناساند تا بدانند که تهران تنها آلودگی و ترافیک نیست بلکه دارای جاذبه های تاریخی و طبیعی و زیارتی فراوان بوده که در دل خود تاریخ مشروطه، انقلاب اسلامی و بخشی از تحولات سیاسی و فرهنگی را نهفته دارد.
رحمانی موحد تصریح کرد: از دیگر تلاش‌های جدی ما در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این است که بتوانیم هفته‌ای را در زمستان به عنوان تعطیلات زمستانی تعیین کنیم تا مردم کشور بدانند در نیمه دوم سال و فصل زمستان نیز می‌توانند از مواهب، آثار و جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و غیره بخش جنوبی و شمالی کشور بازدید داشته باشند.
مدیر عامل هلدینگ گردشگری سازمان تامین اجتماعی نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز صنعت گردشگری یکی از مهم ترین صنایع جهان و عامل تحول نظام اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی محسوب می شود، اظهار داشت: امروز همه عقلای جهان گردشگری را به عنوان صنعتی فرابخشی و عامل تحول می دانند.
ابراهیم بای سلامی با اشاره به طرح تهران‌گردی، ضمن ابراز خرسندی از آغاز به کار این طرح، افزود: این طرح سبب می شود که تهران به عنوان یکی از مقاصد ویژه نوروزی برای مردم کشور قرار گیرد. امیدوارم در آینده ای نزدیک تهران گردی به یک پروژه بزرگ برای همه هتلها و اماکن توریستی تهران تبدیل شود چراکه تهران یک «شهر موزه» زیبا است.
مدیرعامل شرکت خدمات گردشگری و مسافرت های ریلی و هوایی تامین نیز در این مراسم ضمن تشریح روند اجرای طرح تهرانگردی اظهار داشت: این طرح ویژه 29 اسفندماه 95 تا 14 فروردین 96 است که در فاصله 15روزه اجرای طرح 5 گروه از گردشگران در 3 روز اقامت در شهر تهران، به تهران گردی می‌پردازند.
محمدابراهیم لاریجانی ادامه داد: گروه نخست با 200 نفر، گروه دوم با 280 نفر و گروه سوم با 330 نفر به بازدید از تهران بزرگ پرداختند. امیدواریم در آینده همه هتل‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی کشور به این طرح بپیوندند چراکه تهران زیباترین مقصد نوروزی در کشور است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله

اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد، اما اجرای این طرح بار‌ها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد، اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد.

به گزارش همشهری آنلاین، با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیار‌های محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت: «اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: «یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد: «برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

دیگر خبرها

  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است