Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- روش‌‌‌های زیادی برای تمیز کردن پوست وجود دارد و در شبکه‌‌های اجتماعی زیاد مطرح می‌شود و دستورالعمل استفاده از آنها دست به دست می‌چرخد‌‌. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، پوست صورت بسیار حساس است و باید به موادی که روی آن می‌گذارید، توجه ویژه‌ای داشته باشید. در غیر این صورت پوستتان دچار آسیب‌‌های غیر قابل جبرانی می‌شود‌‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روش‌‌‌های زیادی برای تمیز کردن پوست وجود دارد و در شبکه‌‌های اجتماعی زیاد مطرح می‌شود و دستورالعمل استفاده از آنها دست به دست می‌چرخد‌‌. بسیاری از افراد هم بدون اینکه نظر متخصصان را بپرسند آنها را روی پوستشان امتحان می‌کنند‌‌. بعضی از ترکیباتی که معرفی می‌شوند به اندازه کافی کارایی ندارند و حتی بعضی از آنها بیش از آنکه مفید باشند، مضرند.

در ادامه، به 10 ماده‌ای اشاره می‌کنیم که می‌توانند برای پوست مضر باشند و نباید آنها را به‌طور مستقیم و برای طولانی‌مدت روی پوست امتحان کرد.


خمیردندان
حتما شما هم توصیه‌‌های مربوط به استفاده از خمیردندان روی بینی برای برداشتن جوش‌های سرسیاه یا از بین بردن آکنه را دیده‌اید‌‌. خمیردندان‌‌‌‌ها حاوی موادی هستند که باعث خشکی پوست می‌شوند‌‌. ممکن است خمیردندان در خشک شدن جوش واقعا موثر باشد، اما پس از استعمال، رطوبت طبیعی پوست نواحی مورد استفاده نیز از بین می‌رود و حتی در برخی مواقع سوختگی شیمیایی پوست را به دنبال دارد و جوشگاه‌هایی روی پوست باقی می‌گذارد که به آسانی قابل‌درمان نیستند‌‌. به جای خمیردندان می‌توان از بنزوییل پراکسید یا روغن درخت چای به صورت موضعی استفاده کرد‌‌.


آب داغ
استفاده از آب یا بخار داغ برای صورت اصلا مناسب نیست زیرا باعث باز شدن منافذ و روزنه‌‌‌های پوست می‌شود و زمینه‌ساز بروز التهاب و عفونت‌‌‌های جدید است‌‌. استفاده از آب ولرم به جای آب جوش هنگام استحمام به‌خصوص در زمستان که پوست تمایل بیشتری به خشکی و خارش دارد، بهتر است‌‌.


لیمو
لیمو ماده‌ای اسیدی است که می‌تواند پوست را تحریک کند و باعث سوزش پوست و در برخی موارد اگزماهای شدید شود‌‌.


پراکسیدهیدروژن (آب اکسیژنه)
یکی از بهترین مواد برای ضدعفونی کردن زخم‌‌‌‌ها پراکسیدهیدروژن است، اما به‌دلیل ماهیت خورندگی آن، هرگز نباید روی پوست استفاده شود زیرا موجب سوختگی یا تاول می‌شود‌‌.


شکر
نمک و شکر رطوبت پوست را جذب می‌کنند و باعث بروز خشکی می‌شوند‌‌. البته از شکر به‌عنوان لایه‌بردار طبیعی در پاها و بقیه قسمت‌‌‌های بدن به جز صورت می‌توان استفاده کرد‌‌، اما مصرف آن به‌عنوان مثال روی لب برای لطیف کردن پوست آن (که در شبکه‌های مجازی توصیه می‌شود) درست نیست‌‌. همچنین از مصرف لوسیون‌‌‌های صورت حاوی شکر نیز باید خودداری کرد‌‌.


جوش شیرین
استفاده از جوش شیرین به‌عنوان لایه‌بردار ایده خوبی نیست‌‌. پوست به صورت طبیعی دارای یک لایه با ماهیت اسیدی است که از چربی پوست حفاظت می‌کند‌‌. اگر ماده قوی قلیایی مانند جوش شیرین به پوست برخورد کند موجب آسیب دائمی به این لایه می‌شود و تعادل اسیدی-قلیایی آن را از بین می‌برد‌‌. در نتیجه این لایه نمی‌تواند مانند قبل رطوبت پوست را حفظ کند و به‌تدریج پوست خشک و ملتهب می‌شود‌‌.


اسپری مو (تافت)
هرگز نباید از اسپری موی سر به‌عنوان تثبیت‌کننده آرایش روی پوست صورت استفاده کرد. این کار نه‌تنها به شدت به پوست آسیب می‌زند، بلکه می‌تواند برای چشم‌‌‌‌ها نیز خطرآفرین باشد و حتی سبب بروز بیماری‌های تنفسی شود‌‌. حتی هنگام استفاده از اسپری مو برای سر نیز باید صورت با حوله یا هر وسیله مناسب دیگری حفاظت شود و چشم‌ها بسته نگه داشته شود‌‌.


وازلین
وازلین برای حفظ رطوبت پوست‌‌‌های بسیار خشک و حساس توصیه می‌شود‌‌. علاوه بر این، پوششی مناسب برای جراحاتی مانند بریدگی‌‌‌‌ها یا جای گزیدگی حشرات است که نباید در معرض هوای آزاد باشند، اما استفاده از آن در طولانی‌مدت مناسب نیست‌‌. گرچه اوایل، هنگام استفاده از وازلین، پوست نرم و لطیف می‌شود، اما به مرور با ایجاد لایه‌‌‌‌‌ای ضخیم روی پوست، باعث حبس چرک‌‌‌‌ها و لک‌‌‌‌ها می‌شود و خشک و لک‌دار شدن پوست را به دنبال دارد‌‌.


الکل
الکل نیز مانند آب اکسیژنه برای ضدعفونی جراحات مناسب است، ولی اگر روی پوست صورت استفاده شود باعث التهاب می‌شود‌‌. هرگز از این ماده نباید روی صورت به‌عنوان تسکین‌دهنده یا ضدعفونی‌کننده استفاده کرد‌‌.


لوسیون بدنلوسیون بدن مناسب استفاده برای پوست صورت نیست‌‌. برای پوست حساس صورت باید از لوسیونی حاوی مواد ملایم‌تر و با کیفیت بهتر استفاده شود‌‌. فقط از لوسیون‌هایی که مخصوص صورت هستند یا روی آنها قید شده، لوسیون صورت و بدن، می‌توان برای صورت استفاده کرد.منبع:هفته نامه سلامتانتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۵۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری

رودخانه دز به زلالی شهرت فراوان دارد و کیفیت آب این رودخانه به حدی است که جزء بهترین آب‌ها ازنظر املاح به‌شمار می‌آید.

رودخانه دز بخشی از حوضه کارون به شمار می‌رود که آب آشامیدنی شهرستان دزفول و برخی از شهر‌های جنوبی خوزستان را تأمین می‌کند و علاوه‌بر این به واسطه داشتن بستری از قلوه‌سنگ رودی زلال و بدون گل‌ولای است که به‌همین خاطر بوستان‌ها و تفرج‌گاه‌های بسیاری در اطراف این رود که از وسط دزفول می‌گذرد به‌وجودآمده است و در روز‌های مختلف سال پذیرای شهروندان و میهمانان زیادی است.

همچنین کشاورزی منطقه و دامداری نیز وابسته به آب رودخانه دز هستند و سلامت این آب بر سلامت محصولات کشاورزی و دامی بسیار مؤثر است.

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری به رودخانه دز

آنچه که تاکنون گفته شد بخشی از تاثیرات رودخانه دز در زندگی مردم شهرستان دزفول و سایر افراد جامعه بود، اما تمامی کاربرد‌های این رود تاثیر مستقیمی بر سلامت افرادی دارد که بصورت مستقیم و یا غیرمستقیم از آن بهره می‌برند؛ پس اعلام خبری مبنی بر ورود ۶۰ درصد فاضلاب خام شهری به این رودخانه شوکه کننده و تلخ است!.

نوری پور رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز گفته است: حفاظت از رودخانه دز به عنوان شاهرگ حیاتی و اقتصادی استان می‌بایستی به صورت مستمر صورت پذیرد و هر گونه غفلتی در این زمینه پیامد‌های زیست محیطی و اجتماعی ناگواری برای بهره‌مندان بدنبال دارد.

وی در خصوص آخرین وضعیت اتصال فاضلاب تیپ ۲۹۲ زرهی ارتش به شبکه فاضلاب شهری نیز می‌گوید: علی رغم برخی اقدامات صورت گرفته توسط پادگان ارتش و اداره آبفای شهرستان متاسفانه کماکان این فاضلاب به رودخانه دز جاری بوده و با توجه به مصوبات اخیر کارگروه مذکور ضرورت اجرای هر چه سریعتر تعهدات و وظایف قانونی توسط آن اداره و رفع معضل موجود مورد تاکید قرار گرفت.

نوری همچنین مجددا به وظیفه قانونی اداره آب و فاضلاب در انجام مطالعه و اجرای طرح‌های ایجاد و توسعه تاسیسات مربوط به جمع آوری، انتقال، تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب پرداخت و افزود: قریب به ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول از جمله زیبا شهر، بخش‌هایی از کوی حافظ، فاضلاب خروجی جنب پارک مهرگان و نیز گاو میش آباد غربی و شرقی همچنان به صورت خام به رودخانه دز وارد می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، نگرانی دوست داران محیط زیست را به دنبال داشته است.

تهدید سلامت شهروندان

خانم عزیزی که عصر یکی از همین روز‌های بهاری در بوستان ساحلی پارک رعنا دزفول همراه با خانواده‌اش در کنار رودخانه مشغول تفریح بود، گفت: یکی از تفریحات ما مردم دزفول و حتی مسافران این شهر در ایام تابستان شنا کردن در آب رودخانه است که اگر این حجم از فاضلاب وارد رودخانه می‌شود قطعا سلامت مردم به طور جدی تهدید می‌شود.

او ادامه می‌دهد: پسر من الان در آب همین رودخانه مشغول شنا کردن است و حداقل آسیبی که می‌تواند به او وارد شود، ابتلا به بیماری‌های پوستی است و این موضوع برای من نگران کننده است.

آقای طحان که در کنار رودخانه ایستاده است و مشغول ماهیگیری است نیز در خصوص این موضوع می‌گوید: چند سالی است که بازنشسته شده‌ام و اکثر اوقات مشغول ماهیگیری و فروش آنها به دوستان و آشنایان هستم؛ این ماهی‌ها در آب رودخانه‌ای پرورش یافته‌اند که گفته شده بیش از نیمی از فاضلاب شهری درون آن ریخته می‌شود.

او می‌گوید: مردم از ماهی که در این رودخانه پرورش یافته‌اند و محصولات کشاورزی که از آب رودخانه دز تولید می‌شوند تغذیه می‌کنند. در روستا‌های پایین‌تر مردم به پرورش گاومیش و تولید محصولات لبنی مشغول هستند که در بازار شهر و کشور توزیع می‌شود؛ این دام‌ها از آب رودخانه دز تغذیه می‌شوند.

آقای حکمت که چند قدم آن طرف‌تر شنونده گفت‌گوی ما بود، به این بحث وارد شد و گفت: در کنار این موضوعاتی که گفته شد از همه مهم‌تر آب شرب شهرستان و دیگر شهر‌های استان است که از آب رودخانه دز تامین می‌شود.

او ادامه می‌دهد: مسئله ورود فاضلاب به رودخانه دز سال‌هاست مطرح می‌شود و شنیده شده بود که در دست پیگیری و رفع است. انتظار می‌رفت مسوولان از جمله آبفا دزفول با فوریت آن را حل کنند.

به هیچ عنوان ۶۰ درصد فاضلاب وارد رودخانه نمی‌شود

حسین سعادتی فر مدیر آبفای دزفول  اظهار کرد: طی بازدید‌های متعدد و کارشناسی‌های دقیق صورت گرفته به هیچ عنوان ۶۰ درصد فاضلاب به رودخانه دز سرازیر نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر دزفول در دو نقطه کوی زیباشهر و پارک مهرگان بعد از پل غدیر فاضلاب سنتی وارد رودخانه دز می‌شود، افزود: در این دو نقطه از طریق جداول روباز سنتی شهرداری فاضلاب به سوی رودخانه دز هدایت میشود لذا وظیفه پاسخگویی در این خصوص بر عهده آبفا نیست.

سعادتی‌فر با تاکید بر اینکه در غرب رودخانه دز هیچگونه ورودی فاضلابی وجود ندارد، تصریح کرد: طی بازدید‌های متعدد کارشناسان آبفا و تکنسین‌های پادگان زرهی ایستگاه پمپاژ فاضلاب و خطوط انتقال به صورت کامل بر مدار بهره برداری بوده و تاکید می‌شود با اجرای پروژه‌ای در سال گذشته به ارزش ۵۰ میلیارد ریال دیگر به هیچ عنوان فاضلابی به غرب رودخانه دز وارد نمی‌شود.

شبکه دفع فاضلاب خانگی در مناطق مذکور ایجاد نشده است!

یک کارشناس شهرداری گفت: در مناطق زیباشهر و پارک مهرگان دزفول فاضلاب شهری ایجاد نشده است و آب‌های سطحی و فاضلاب‌های خانگی وارد جداول روباز شهرداری شده و به رودخانه هدایت می‌شوند. اداره آب و فاضلاب وظیفه دارد فاضلاب‌های خانگی را جمع کند تا به کانال‌های ایجاد شده برای دفع آب‌های سطحی وارد نشوند.

آبفا خوزستان متعهد به انجام طرح جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه دز شد

علیرضا خردمند فرماندار ویژه شهرستان دزفول هفته گذشته نیز با اشاره به مشکلات زیست محیطی ایجاد شده برای رودخانه دز و برداشت آب غدیر از این رودخانه گفته بود: در سفر استاندار خوزستان به شهرستان که طی روز‌های گذشته انجام شد، شرکت آب و فاضلاب استان متعهد شد طرح کامل فاضلاب زیباشهر دزفول به منظور جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه دز را به قید فوریت عملیاتی کند.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • تقویت کننده موی مردانه
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • کرم معجزه
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند