Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق کودکان سازمان ملل: بیش از دو سوم دختران در یمن پیش از رسیدن به سن 18 سالگی ازدواج می کنند و حدود 80 درصد خانواده ها بابت مواد غذایی که تهیه کرده اند بدهکارند. به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما؛صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز دوشنبه اعلام کرد قرار گرفتن یمن در آستانه قحطی به علت درگیری ها در این کشور و مشکل خانواده ها برای سیر کردن فرزندانشانش باعث شده است تا ازدواج کودکان در یمن افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


­به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، یونیسف در گزارشی همزمان با دومین سال تهاجم نظامی عربستان سعودی به یمن اعلام کرد بیش از دو سوم دختران در یمن پیش از رسیدن به سن 18 سالگی ازدواج می کنند، این در حالی است که پیش از تشدید درگیری ها در این کشور تقریبا نیمی از دختران یمنی مجبور بودند پیش از 18 سالگی ازدواج کنند.
در این گزارش آمده است والدین که با فقر دست و پنجه نرم می کنند مجبورند دخترانشان را شوهر بدهند تا هم هزینه هایشان کاهش یابد و هم اینکه شاید در خانه شوهر وضع بهتری پیدا کنند.
یونیسف اعلام کرد حدود 80 درصد خانواده ها در یمن بابت مواد غذایی که تهیه کرده اند بدهکارند یا برای تهیه مواد غذایی پول قرض گرفته‌اند. هزینه جهیزیه که در یمن به عهده خانواده شوهر است، عاملی محرک برای خانواده های فقیر است تا دخترانشان را زودتر شوهر بدهند.
در یمن هیچ سن مشخصی برای ازدواج دختران وجود ندارد به طوری که برخی دختران در سن هشت یا 9 سالگی مجبور به ازدواج می شوند. برخی از آنها به علت دشواری های ناشی از زایمان در سنین پایین یا آسیب های ناشی از روابط جنسی جان خودشان را از دست می دهند.
صندوق جمعیت سازمان ملل از افزایش خشونت ها علیه زنان و دختران در یمن خبر داد
همچنین صندوق جمعیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد درگیری ها در یمن باعث شده است زنان و دختران در برابر خشونت ها از جمله خشونت های جنسی آسیب پذیرتر شوند به طوری که سال گذشته بیش از 10 هزار مورد از این قبیل خشونت ها گزارش شده است.به گزارش خبرگزاری فرانسه از صنعا، در این بیانیه آمده است آوارگی و فروپاشی ساز و کارهای حمایتی باعث شده است میزان آسیب پذیری زنان و دختران در برابر خشونت ها به شدت افزایش یابد.­این نهاد سازمان ملل متحد اعلام کرد خشونت ها علیه زنان و دختران در یمن طی دو سال گذشته با افزایش بیش از 63 درصدی روبرو بوده به طوری که فقط در سال 2016 بیش از 10 هزار مورد از اینگونه خشونت ها در یمن ازجمله تجاوز به عنف، ازدواج کودکان و ازدواج های اجباری و آزار و اذیت های روحی روانی و جسمی گزارش شده است.صندوق جمعیت سازمان ملل همچنین اعلام کرد کمبود شدید مواد غذایی در یمن باعث شده است حدود یک میلیون و 100 هزار زن باردار با سوء تغذیه روبرو شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  همزمان با اوج گیری تهدید و تنش‌ها در منطقه و رسیدن بحران غزه به نقطه جوش، قشر‌های مختلف مردم انگلیس در فراخوانی فوری و متفاوت از هفته‌های گذشته، بزرگترین تظاهرات علیه حمایت تسلیحاتی نظام انگلیس ازرژیم اسراییل را برابر ساختمان پارلمان انگلیس شکل دادند. معترضان توقف فوری جنگ و پایان دادن به فروش بمب و سلاح به رژیم اسراییل را از مهمترین خواسته‌های خود اعلام کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 
کریس ناینهم از بنیانگذاران و مدیر ملی ائتلاف ضد جنگ در انگلیس که از سخنرانان این تظاهرات بوده است می‌گوید: مشکل اساسی در خاورمیانه اقدامات خشونت بار رژیم اسراییل است. ۷۵ سال دزدیدن سرزمین فلسطینیان، سرکوب آنان و زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی و اخیرا حملات هولناک و بی وقفه به غزه. اینها ریشه بحران در منطقه است. سوال ما این است آیا در این شرایط هم دولت بریتانیا باید به ارسال بمب و سلاح به اسراییل ادامه دهد؟
این عضوارشد ائتلاف ضد جنگ درانگلیس، رژیم اسراییل راریشه تنش و بحران و گسترش جنگ در منطقه می‌داند و درباره اقدامات مخرب و تنش زای این رژیم در منطقه از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق می‌گوید: قطعا معلوم بود که ایران به حمله اسراییل به کنسولگری اش که خاک این کشور محسوب می‌شود پاسخ می‌دهد. اگر می‌خواهیم این دور خشونت‌ها پایان یابد، باید اقدامات خشونت بار اسراییل را متوقف کرد.
معترضان، حامیان رژیم اسراییل به ویژه آمریکا و انگلیس را شریک جنایت اسراییل دانستند و بر ضرورت برداشتن گام‌های عملی فوری برای مجازات حامیان تسلیحاتی، سیاسی و مالی اسراییل تاکید کردند.
یک شرکت کننده حاضر در این تظاهرات می‌گوید: من آمریکایی ام آمده ام در کنار صلح طلبان انگلیسی به دولت‌های آمریکا و انگلیس بگویم اندکی شرم کنید و از حمایت اسراییل دست بردارید. ما دیگر فقط خواهان آتش بس نیستیم و اکنون به کمتر از استقلال وآزادی کامل سرزمین فلسطینیان راضی نخواهیم شد.
در این قبیل تظاهرات مردمی بیش‌تر آشکار می‌شود که همچون ۷۶ سال گذشته، اسرائیل با هولناک‌ترین جنگ افزار‌ها و بمب ها‌ی اهدایی کشور‌های غربی هم نمی‌تواند فلسطین را ببلعد و مانع تشکیل کشور مستقل فلسطینیان شود.

 


با صدا‌ها:
۱ – کریس ناینهم - مدیر ملی ائتلاف ضد جنگ در انگلیس
۲ – شهروندآمریکایی مقیم انگلیس
---------

دیگر خبرها

  • باید آگاهی‌های جوانان در جنگ ترکیبی و هیبریدی افزایش یابد
  • خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی
  • افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • یونیسف : از آغاز جنگ تاکنون حدود ۱۴۰۰۰ کودک در غزه جان باخته‌اند
  • آمار هولناک کودکان شهید در غزه اعلام شد
  • یونیسف: ۱۴ هزار کودک فلسطینی کشته شدند
  • سیل جان ۳ دختر را در کرمان گرفت / آخرین خبر از سرنوشت دختران
  • یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل است
  • روسیه: آمریکا مقصر افزایش تنش در خاورمیانه است