Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مجموعه ای است پویا که نخبگان دانشگاهی را در جهت تبدیل ایده به محصول یاری می نماید.

در این راستا، این مجموعه ضمن ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح دانشگاه تلاش می کند تا با شناسایی نخبگان مستعد و جذب ایده های ناب و انجام حمایت های مادی و معنوی، مقدمات لازم برای تبدیل آنها به شرکت دانش بنیان موفق را فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین حسینی تودشکی، مدیر کل فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص فعالیت های این مرکز گفت:مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور و با هدف ارتقا و تبدیل ایده های تحقیقاتی – فناورانه اساتید، دانشجویان و متقاضیان خارج از کشور به محصول تجاری سازی و تولید ثروت در دانشگاه، فعالیت های خود را در سه بخش کارآفرینی و شتاب دهنده ها، مرکز رشد و مرکز هدایت شرکت های دانش بنیان انجام می دهد.

وی افزود: تا بهمن ماه 1395 این مدیریت تعداد 20 شرکت در سطح پیش رشد و بیش از 30 شرکت در سطح رشد و دانش بنیان را تحت پوشش داده است. همچنین پارک علم و فناوری دانشگاه به منظور ارائه خدمات به شرکت هایی که نیاز به فضای تولیدی دارند، در حال تکمیل و راه اندازی می باشد. این مدیریت با هدف انتقال تجربیات جهانی و نیز بازیابی بین المللی در حال توسعه همکاری های بین المللی خود با پارک های علم و فناوری معتبر خارج از کشور می باشد.

حسینی در پایان خاطر نشان کرد: امید آنکه با همت کارشناسان کوشا و دلسوز در این مدیریت زمینه های ارتباط بین صنایع و پروژه های تحقیقاتی دانشگاه و ایجاد اشتغال و رفاه برای فارغ التحصیلان فراهم گردد.

اما بد نیست با این مجموعه و عملکرد های آن آشنا شویم:

مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از زیر مجموعه های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه می باشد. هدف این مجموعه تبدیل نوآوری ها و دستاوردهای علمی به فناوری ها و محصولات مورد نیاز کشور و شکل دهی شرکت های دانش بنیان می باشد. این مدیریت از بخش های کارآفرینی، شتاب دهنده ها، رشد و هدایت شرکت های دانش بنیان تشکیل یافته است.

مرکز کارآفرینی

فعالیت های این مرکز بر ایجاد و تقویت تفکر و روحیه کارآفرینی در دانشجویان و فارغ التحصیلان جوان متمرکز می باشد تا آنها به این ترتیب با اتخاذ دیدگاهی راهبردی، توانایی تنظیم و تعیین اولویت های خود را برای مسیر حرفه ای و شغلی کسب نمایند. فعالیت های انجام شده در این مرکز، زمینه مناسبی را برای تجاری سازی دارایی های فکری حاصل از دانش و تجربه اساتید و دانشجویان فراهم می آورد.

فعالیت ها

آموزش در کارآفرینی: برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی، تشکیل بانک اساتید، تهیه بانک های اطلاعاتی آموزشی و ...

ترویج در کارآفرینی: برگزاری رویدادها و نشست های کارآفرینی، برگزاری جشنواره های معرفی دستاوردهای نوآورانه، ایجاد کتابخانه تخصصی کارآفرینی و ایجاد شبکه های نوآوری.

شتاب دهنده ها

شتاب دهنده (Accelerator)افراد صاحب ایده را در مراحل ابتدایی شکل گیری ایده از لحاظ مالی، فکری و تجربه حمایت کرده و نکات مهم آموزشی لازم را در کمترین زمان به آنها ارائه می کند.

در حال حاضر دو مجموعه شتاب دهنده در مدیریت فناوری و توسعه نوآوری شکل گرفته است:

1.مرکز توسعه فناوری سامسونگ – دانشگاه صنعتی امیرکبیر:

مرکز توسعه فناوری سامسونگ – دانشگاه صنعتی امیرکبیر (Samsung – AUT Tech) با همکاری شرکتSamsung Gulf Electronics FZEبه عنوان فضایی برای شکل دهی و شتاب دهی ایده های مربوط به حوزه های آی تی، آی سی تی، سلامت محیط زیست و انرژی می باشد.

این مرکز، فضا، سرمایه استراتژیک، ارتباطات و دانش مورد نیاز، آموزش و خدمات مربی گری را در مرحله پردازش ایده ها به منظور ارتقا و اثربخشی آنها فراهم می آورد.

2.مرکز نوآفرینی فردا (فینوا):

فینوا (Finnova) مخففFintech lnnovation Novaمی باشد که پروژه جدید شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا است و در حوزه های شتاب دهنده، فضای همکاری مشترک و سرمایه گذاری ارزش آفرین فعالیت دارد. این مرکز در بخش شتاب دهنده بر توانمندسازی استارتاپ های مبتنی بر نوآوری های مالی تمرکز دارد و در فضای همکاری مشترک، اقدام به ترویج فرهنگ کار گروهی نموده است.

مرکز رشد

مرکز رشد از ایجاد و توسعه کسب و کارهایی که اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری دارند و در قالب واحدهای نوپای فعال تشکیل شده اند، حمایت و پشتیبانی می کند.

اهداف:

بسترسازی جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی

کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری

ایجاد فضای لازم جهت گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط دانش مدار و فناور فعال در زمینه های فناوری

بسترسازی به منظور ایجاد فرصت های شغلی مناسب جهت جذب کارآفرینان و دانش آموختگان دانشگاهی در زمینه های فناوری

تولید و توسعه محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار

شرایط و معیارهای پذیرش:

وجود نیروهای مدیریتی و متخصص در حوزه ایده محوری

تثبیت ایده و قابل اجرا بودن آن

وجود نوآوری و خلاقیت در طرح

سطح فناوری طرح

سوددهی اقتصادی

توانایی کسب بازار

امکان دسترسی به دانش فنی

عدم وجود منع قانونی و حقوقی در روند اجرای طرح

وجود نمونه آزمایشگاهی، نیمه صنعتی یا صنعتی

خدمات و حمایت ها:

خدمات استقرار

خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی

خدمات آموزش و مشاوره

خدمات ارزیابی و نظارت

حمایت مالی و معنوی

مرکز هدایت شرکت های دانش بنیان

این مرکز در ادامه فعالیت های مراکز کارآفرینی و رشد، ماموریت خود را پذیرش، غربال، گزینش و حمایت از شرکت های دانش بنیان خروج یافته از مرکز رشد و شرکت های دانش بنیانی که توسط اساتید فعال در حوزه تجاری سازی تاسیس شده اند، قرار داده است. در این بخش تجاری سازی فناوری های برتر و حاصل از تحقیقات و توسعه دستاوردهای دانشگاهی مورد حمایت قرار می گیرد.

خدمات و حمایت ها

ارائه خدمات مشاوره ای به فناوران به منظور بهبود محصولات و تهیه مدل کسب و کار طرح های فناوری

همکاری در تبیین مدل تجاری سازی فناوری ها

همکاری در شناسایی و رصد فناوری ها

بررسی و ارزیابی طرح ها و ایده ها و انتخاب طرح های با قابلیت سرمایه گذاری

شناسایی مشتریان فناوری (سرمایه گذاران) به منظور جذب آنها به عنوان همکار استراتژیک برای تجاری سازی یا واگذاری حق لیسانس فناوری به صورت دائم یا محدود

شناسایی مشتریان فناوری (صنعت)

کمک به عرضه محصولات توسعه یافته در بازار و یا فروش مصادیق مالکیت فکری

شناسایی نیاز صنایع تخصصی برای توسعه فناوری و تجاری سازی و مشارکت در توسعه و انتقال فناوری

ارائه خدمات تکمیلی تجاری سازی

کمک به ثبت حقوق مالکیت فکری و معنوی آی پی

کمک به ارائه خدمات حقوقی در مسیر تجاری سازی جهت اطمینان از حفظ منافع دانشگاه و صاحبان ایده در فرآیند تجاری سازی

بازاریابی و ارتباطات بین المللی

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده برای طراحی سایت شرکتی

در دنیای دیجیتال امروز، ایجاد وب‌سایتی کاربردی و جذاب برای هر شرکتی ضروری است. در این مقاله، به بررسی ۱۰ ایده خلاقانه و کاربردی می‌پردازیم که می‌تواند تجربه کاربری را بهبود ببخشد

۱. بخش پرسش‌های متداول به صورت تعاملی

به گزارش ایسنا به نقل از سایت داده ورزان، ایده ی بخش "پرسش‌های متداول زنده و تعاملی" در طراحی سایت شرکتی، می‌تواند به بهبود تجربه کاربری و افزایش میزان رضایت مشتریان کمک کند. این بخش از طریق پنجره‌ای تعاملی اجازه می‌دهد که کاربران سوالات خود را مطرح کرده و به سرعت پاسخ دریافت کنند. این پرسش‌ها می‌توانند به صورت برخط توسط نمایندگان پشتیبانی یا از طریق یک سیستم پاسخگویی خودکار مدیریت شوند. استفاده از هوش مصنوعی برای پردازش زبان طبیعی و ارائه پاسخ‌های دقیق و سریع نیز می‌تواند در این بخش به کار گرفته شود. این امکان به کاهش بار کاری پشتیبانی کمک می‌کند و باعث افزایش اعتماد و وفاداری مشتریان می‌شود.

۲. نمایش پروژه‌های جاری و گذشته شرکت

نمایش نقشه‌ای از پروژه‌های جاری و گذشته شرکت در وب‌سایت، ایده‌ای نوآورانه و جذاب برای نمایش دستاوردها و توانایی‌های شرکت است. این بخش به کاربران اجازه می‌دهد تا با استفاده از نقشه تعاملی، پروژه‌ها را بر اساس مکان، نوع و وضعیت جستجو و مشاهده کنند. کاربران می‌توانند روی هر پروژه کلیک کنند تا اطلاعات دقیق‌تری مانند تاریخ شروع، مدت زمان، شرکای تجاری، و تصاویر مربوط به آن پروژه را مشاهده کنند. این امکان، به ویژه برای شرکت‌های مهندسی، ساختمانی یا مشاوره‌ای که پروژه‌های متعددی دارند، ارزش بسیاری دارد. افزودن قابلیت‌های جستجوی پیشرفته و فیلترهای مختلف نیز می‌تواند به کاربران کمک کند تا به راحتی پروژه‌های مورد نظر خود را بیابند.

۳. وبلاگ با مشارکت کارکنان برای نمایش تجربیات و داستان‌های موفقیت

ایده وبلاگ با مشارکت کارکنان در طراحی سایت، یکی از راه‌های موثر برای ارتباط برقرار کردن با مشتریان و جذب مخاطب جدید است. این بخش به کارکنان اجازه می‌دهد تا تجربیات شخصی و داستان‌های موفقیت خود را در قالب مطالب نوشتاری یا ویدیویی به اشتراک بگذارند. این محتوا نه تنها نشان‌دهنده فرهنگ شرکتی است، بلکه به نمایش دانش و تخصص شرکت در صنعت خود نیز کمک می‌کند. از آنجایی که محتوا از سوی کارکنان ارائه می‌شود، این وبلاگ می‌تواند به عنوان ابزاری برای افزایش انگیزه و ایجاد حس تعلق در بین کارکنان عمل کند. همچنین، ارتباط مستقیم کارکنان با مشتریان از طریق نظرات و پاسخ‌ها، فضایی دوسویه برای ارتباط و تعامل را فراهم می‌آورد.

۴. بخش ویدیویی آموزشی با راهنمای محصولات یا خدمات

بخش ویدیویی آموزشی در طراحی سایت یک شرکت می‌تواند به عنوان منبعی ارزشمند برای آموزش مشتریان و ارتقاء دانش آن‌ها درباره محصولات یا خدمات ارائه شده عمل کند. این ویدیوها می‌توانند شامل دموهای محصول، راهنمایی‌های گام به گام برای استفاده از خدمات، یا حتی نکات و ترفندهای مربوط به بهترین استفاده ممکن از محصولات باشند. این امکان به شرکت اجازه می‌دهد تا به طور مستقیم و بصری با مخاطبین خود ارتباط برقرار کرده و درک و فهم آن‌ها را از محصولات تسهیل بخشد. استفاده از ویدیوهای آموزشی همچنین می‌تواند به کاهش تماس‌های مربوط به پشتیبانی کمک کند، زیرا مشتریان با دیدن ویدیوها می‌توانند بسیاری از مشکلات رایج را خودشان حل کنند.

۵. ابزار تعاملی برای سفارشی‌سازی محصولات یا خدمات

ابزار تعاملی برای سفارشی‌سازی محصولات یا خدمات در طراحی وب سایت شرکتی، به کاربران امکان می‌دهد تا بر اساس نیازها و سلیقه‌های خود، محصولات را شخصی‌سازی کنند. اجرای این ایده به خصوص برای شرکت‌هایی که محصولات یا خدمات قابل تنظیم ارائه می‌دهند، مانند لباس، مبلمان، یا حتی خدمات نرم‌افزاری، ارزش افزوده قابل توجهی ایجاد می‌کند. کاربران می‌توانند رنگ‌ها، ابعاد، مواد اولیه و دیگر گزینه‌های قابل تغییر را انتخاب کنند و نتیجه نهایی را قبل از سفارش دیدن کنند. استفاده از این ابزارها می‌تواند به عنوان یک نقطه تمایز در بازار رقابتی عمل کند.

۶. بخش اختصاصی مشتریان برای مدیریت حساب‌ها و سفارش‌ها

ایده راه‌اندازی بخش اختصاصی برای مشتریان در طراحی سایت شرکت، به کاربران امکان می‌دهد حساب‌ها و سفارش‌های خود را مدیریت کنند، ابزاری کلیدی برای افزایش رضایت و وفاداری مشتری است. این امکانات شامل مشاهده جزئیات سفارش، پیگیری وضعیت تحویل، دسترسی به تاریخچه خرید، و امکان ویرایش اطلاعات شخصی و تنظیمات حساب کاربری می‌باشد. ارائه این دسترسی‌ها به مشتریان اجازه می‌دهد که آنها به صورت مستقل از خدمات پشتیبانی استفاده کرده و تجربه خود را شخصی‌سازی کنند. همچنین، این بخش می‌تواند به عنوان ابزاری برای جمع‌آوری بازخورد و ارزیابی رضایت مشتری استفاده شود، که به شرکت کمک می‌کند تا بر اساس نظرات واقعی مشتریان، خدمات خود را بهبود ببخشد.

۷. پلتفرم پرسش و پاسخ زنده با کارشناسان

پلتفرم پرسش و پاسخ زنده با کارشناسان، که به کاربران امکان می‌دهد به صورت مستقیم با متخصصان شرکت ارتباط برقرار کنند، ابزاری بسیار ارزشمند برای ارائه پشتیبانی و مشاوره است. این سرویس به مشتریان این امکان را می‌دهد که سوالات خود را در زمان واقعی مطرح کرده و پاسخ‌های دقیق و فوری دریافت کنند، که این می‌تواند شامل موارد فنی، استفاده از محصول، یا اطلاعات تخصصی بیشتر باشد. ارتباط زنده و مستقیم با کارشناسان نه تنها به افزایش اعتماد مشتریان کمک می‌کند بلکه سطح تعهد شرکت به خدمت‌رسانی مطلوب و سریع را نیز نشان می‌دهد. این تعاملات می‌توانند به عنوان بخشی از محتوای وب‌سایت ضبط و برای آموزش‌های آینده یا سایر مقاصد بازاریابی استفاده شوند.

۸. طراحی مینیمالیستی با رنگ‌های معنادار

طراحی مینیمالیستی با روانشناسی رنگ‌ها، برای طراحی وبسایت‌های شرکتی از سادگی و ظرافت خاصی برخوردار است که تمرکز را بر محتوا معطوف می‌کند. این سبک از طراحی از رنگ‌های خنثی مانند خاکستری، سفید و سیاه استفاده می‌کند که حس حرفه‌ای و شیک بودن را القا می‌کند. رنگ‌ها به آرامی در صفحه ترکیب می‌شوند و باعث ایجاد یک تجربه کاربری آرام و دلپذیر می‌شوند.

۹. پرسشنامه نیازسنجی

وقتی شرکت شما در فروش محصول یا ارائه سرویس به مشتری احتیاج دارد اطلاعات کاملی از نیاز مشتری دریافت کند، می توانید فرم پرسشنامه نیازسنجی را در طراحی سایت شرکتی خود ببینید :

شما معمولا قبل از معرفی سرویس مناسب و یا محصول مقتضی سوالاتی از مشتری خود می پرسید که بهتر بتوانید نیاز او را درک کنید.

حال یک فرم الکترونیک چند مرحله‌ای، به نام «پرسشنامه مشاوره و نیازسنجی» را تصور کنید که همان سوالاتی را از مخاطب بپرسد. ممکن است فراخور موضوع این سوالات مختصر و یا در مواردی تفصیلی باشد.

پاسخنامه این پرسش‌ها و جواب‌های انتخابی کاربر از بین انتخاب های چندگزینه‌ای، بدست کارشناس یا کارشناسان مشاوره شرکت که پشت سایت هستند می‌رسد. ایشان اطلاعات این خریدار، شامل ایمیل و نام و نام خانوادگی و محل سکونت و ... را ثبت در سی آر ام شرکت خواهند کرد و مستدل، به وی سرویس یا محصول متناسب را احیانا همراه با لینک خرید آنلاین، پیشنهاد خواهند داد.

برگرفته از:

https://www.dadevarzan.com/web-design/corporational/

۱۰. داشبورد داده‌های زنده

داشبورد داده‌های زنده در طراحی وب‌سایت‌های شرکتی می‌تواند به عنوان یک ابزار قدرتمند برای نمایش شفاف و مستقیم پیشرفت و عملکرد شرکت عمل کند. با ارائه داده‌ها و آمار به صورت زنده، شرکت‌ها می‌توانند به بازدیدکنندگان خود نشان دهند که در زمان واقعی چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است، مانند تعداد محصولات فروخته شده، سرویس‌های ارائه شده، یا حتی نظرسنجی‌های مشتری. این اطلاعات نه تنها شفافیت ایجاد می‌کنند بلکه به افزایش اعتماد و اطمینان مشتریان نیز کمک می‌کنند. داشبورد داده‌های زنده همچنین می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند تا تصویر دقیق‌تری از بازار و رفتار مشتریان خود به دست آورند و برنامه‌ریزی‌های استراتژیک‌تری انجام دهند.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان