Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی نقی‌پورفر -مدیر یکی از مراکز نوآوری و فناوری -در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در رابطه با رویدادهایی که در راستای معرفی استارتاپ های کشور برگزار می شود بیان داشت: مشکل بسیاری از این رویدادها این است که استارتاپ ها در آن محصول آماده ای ارائه نمی دهند و نمی‌توانند به شتاب دهنده ها ورود پیدا کنند؛ به همین خاطر باید در طول سال رویدادهایی در قالب سمینار و کارگاه های مربوط با حوزه برگزار شود تا استارتاپ ها با فضای رقابتی آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با این کار فعالیت این استارتاپ ها به ایده پردازی و تولید محصول ختم می شود تا بتوانیم جایزه رویدادها را در قالب سرمایه اهدایی به استارتاپ ها برای ورود به شتاب دهنده ها در نظر بگیریم.

نقی‌پور تاکید کرد: بحث اصلی این است که بسیاری به این رویدادهای نگاه مالی دارند و بعد از کسب جایزه به این کار ادامه نمی‌دهند. در سه رویدادی که توسط فناپ برگزار شد استارتاپ های منتخب وارد شتاب دهنده شده اند و از آنها حمایت شده است، این استارتاپ ها فارغ التحصیل شده اند و در مرحله جذب سرمایه هستند. مهم‌ترین دلیل این اتفاق این است که این شرکت های نوپا پیش از برگزاری رویداد ها به درجه ای از رشد می رسند تا سرمایه گذار جذب کنند.

او در پاسخ به این سوال که تعدد برگزاری این رویدادها باعث کاهش سطح کیفیت می شود یا خیر، بیان داشت: درست است که این رویدادها بیشتر از سابق برگزار می شود اما این مساله باعث شده است که کیفیت این رویدادها کاهش پیدا کند و تحت تاثیر قرار بگیرد.

نقی پور در رابطه با موانع استارتاپ های فعال درحوزه های مالی بیان داشت: در حوزه پرداخت خرد قوانین ومقررات خاصی از سوی بانک مرکزی ارائه نشده است و برای شرکت های ارائه دهنده خدمات مالی این نگرانی وجود دارد که سرمایه گذاری را ادامه بدهند یا نه و سرمایه گذاری آنها تا چه زمانی قرار است آورده داشته باشد؛ چون هر لحظه ممکن است قوانینی اتخاذ شود که زمین بازی را عوض کند.

او افزود: بانک مرکزی به عنوان رگولاتور باید به جای اعمال قوانین دست و پاگیر، قوانین را تسهیل کند. در این قوانین نیاز به بازنگری جدی وجود دارد چون قوانین بانکداری سنتی مناسب نیست و شرایط جدید به وجود آمده است. بانک مرکزی باید به جای مصوب کردن آیین نامه های جدید آیین نامه های قبلی را اصلاح کند و اجازه بدهد جوانان بدون نگرانی، ایده پردازی کنند تا کسب و کار آنان راه اندازی شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات وام ازدواج ۱۴۰۳؛ پرداخت فقط با یک ضامن!

روز گذشته بانک مرکزی بند‌های مرتبط با قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در خصوص پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را به شبکه بانکی ابلاغ کرد؛ تسهیلاتی که در سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته بانک مرکزی بند‌های مرتبط با قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در خصوص پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را به شبکه بانکی ابلاغ کرد. بر این اساس تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱‏/۰۱‏/۱۳۹۹ بوده است مبلغ سه میلیارد (۳،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال و با دوره بازپرداخت ده ساله است؛ همچنین تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال خواهد بود.

گفتنی است، مسئولیت حسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان ذی‌ربط است. عدم اجرای هریک از بند‌های این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذی‌صلاح قابل پیگیری است.

پرداخت وام ازدواج با یک ضامن

پیش از این هم محمدرضا جمشیدی دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی کشور گفته بود: بانک مرکزی به شکل رسمی و در دستورالعمل خود اعلام کرده که بانک‌ها موظف هستند برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج یک ضامن را قبول کنند، اما گاهی ممکن است متقاضیان فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند که بر اساس ارزشیابی بانک، فرد صلاحیت کافی برای ضامن شدن را نداشته باشد بر این اساس بانک اعلام می‌کند که فرد ضامن دیگری را هم معرفی کند.

او افزود: این که بانک مطرح می‌کند دو ضامن برای تسهیلات قرض‌الحسنه نیاز است موارد استثنایی است که توجیهاتی مانند این دارد که گاهی ضامن اول که فرد معرفی می‌کند توان بازپرداخت ضعیفی دارد که در اینجا ممکن است بانک‌ها برخلاف مصوبه بانک مرکزی اعلام کنند که متقاضی یک نفر دیگر را هم معرفی کند تا دو نفر ضامن شوند.

در همین راستا و با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ هم روز گذشته اعلام شد: در رابطه با تسهیلات ازدواج پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن‌ها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام نمایند.

امکان گزارش دهی تخلفات حوزه تسهیلات ازدواج فراهم است

بانک مرکزی هم اعلام کرده است: مردم می‌توانند هر گونه ناهماهنگی از سوی شبکه بانکی را به بانک مرکزی اطلاع دهند و چنانچه افراد به شعب مراجعه می‌کنند و شکایت و درخواستی دارند، می‌توانند با تماس با سامانه ارتباطات مردمی بانک مرکزی (شماره تلفن ۲۷۰۶) یا «سامانه رسیدگی به شکایات و ارتباط مردمی»، درخواست‌ها و شکایت‌های خود را ثبت کنند و حتماً بانک مرکزی این مهم را پیگیری می‌کند که از جمله مواردی که افراد حتما باید آن را گزارش کنند درخواست ضمانت‌های فراتر از قانون و بخشنامه‌ها است.

گفتنی است، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به هیچ وجه دوبار پرداخت نمی‌شود و هر فرد تنها یکبار می‌تواند از تسهیلات ازدواج استفاده کند.

دیگر خبرها

  • سوئیفت و راه‌اندازی پلتفرم جدید برای ارز دیجیتال بانک‌های مرکزی
  • نگاه وزارت میراث فرهنگی، تسهیل‌گری در جذب سرمایه‌گذاری گردشگری است
  • برخی فرآیندهای اقتصادی در مناطق آزاد اصلاح می‌شود
  • تورم انگلیس ماندگار است؟
  • نرخ جدید سود سپرده های بانکی در سال جاری + جزئیات
  • ارزیابی ۱۱۵ چهره اقتصادی از عملکرد بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ارزش پول افغانی در سال ۱۴۰۲
  • جزییات وام ازدواج ۱۴۰۳؛ پرداخت فقط با یک ضامن!
  • هدف‌گذاری برای تسهیل پرداخت تسهیلات خرد توسط بانک‌ها
  • توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را در دستور کار داریم