Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز؛ به نقل از سی ان ان، روابط ایران و آمریکا در حال تبدیل شدن از بد به بدتر است؛ این در حالی است که تهران ۱۵۵ شرکت آمریکایی را در پاسخ به تحریم های ماه گذشته آمریکا، تحریم کرده است.

همچنین وزارت امور خارجه ایران در بیانیه ای اعلام کرد که اعمال تحریم های جدید توسط آمریکا بر پایه بهانه های ساختگی و غیر مشروع بر خلاف مقررات بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که شرکت هواپیما سازی بوئینگ آمریکا در راستای رفع تحریم ها از ایران به موجب توافق هسته‌ای میان جمهوری اسلامی ایران و غرب، قراردادی را به ارزش ۸ میلیارد دلار برای فروش ۸۰ فروند هواپیمای جت مسافربری با ایران ایر امضاء کرده است.

البته به گفته «رابین میلز» مدیر عامل «قمر انرژی» و نیز کارشناس انرژی و سرمایه گذاری در خاورمیانه، فهرست جدید شرکت های آمریکایی تحریم شده از سوی ایران در عمل اهمیتی برای آنها ندارد و شرکت‌های تحریم شده هیچ سرمایه و فعالیتی در ایران ندارند و این اقدام فقط یک حرکت سیاسی محسوب می‌شود.

سی ان ان در این باره نوشت، بالا گرفتن تنش میان ایران و آمریکا وضعیت برنامه‌های بوئینگ را بصورت فزاینده‌ای متزلزل می‌کند.

«میلز» به سی ان ان گفت: به نظر من به دلیل اینکه قرارداد بوئینگ یکی از معدود حوزه های مجاز روابط تجاری ایران و آمریکا محسوب می شود این قرارداد در کانون فشار اصلی است.

این در حالی است که آزمون بزرگ بوئینگ در ماه ژوئن (خرداد ماه) رونمایی خواهد شد؛ یعنی زمانی که برخی از تحریم های لغو شده توسط باراک اوباما می تواند بار دیگر تمدید شود.

می توان گفت که ماه ژوئن اولین موعدی خواهد بود که (دونالد ترامپ) باید لغو برخی تحریم ها علیه ایران را امضاء کند؛ این در حالی است که وی بارها توافق هسته ای ایران و آمریکا را به شدت نقد کرده است.

علاوه بر این، از جمله موانع پیش روی قرار داد بوئینگ با ایران، لایحه‌ای است که اخیر به کنگره آمریکا ارائه شده است. بر اساس این لایحه در صورتی که همکاری ایران ایر با سپاه پاسداران تایید شود، از تحویل هواپیماهای بوئینگ به ایران جلوگیری خواهد شد و فروش هواپیماهای جت مسافربری به ایران متوقف می‌شود.

دریافت کننده: نازنین میرزایی/ انتشاردهنده:

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست‌وزیر و معاون رئیس‌جمهور دبی، فاش کرد که ترمینال در دست احداث،‌ ۵ برابر بزرگ‌تر از فرودگاه بین‌المللی دبی خواهد بود و می‌تواند سالانه ۲۶۰ میلیون مسافر را در خود جای دهد.

بر اساس این اطلاعیه، فرودگاه جدید دارای ۵ باند موازی و ۴۰۰ گیت هواپیما خواهد بود. در حال حاضر، فرودگاه بین المللی دبی، شلوغ ترین هاب هوایی بین المللی در سراسر جهان است که فقط با دو باند کار می کند.

به گزارش همشهری آنلاین، اعلامیه شیخ محمد بن راشد آل مکتوم نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در احیای مجدد خطوط هوایی امارات پس از اختلالات ناشی از همه گیری کووید-۱۹ در سفرهای بین المللی است.

در اطلاعیه منتشر شده، تصاویر کامپیوتری، طراحی ترمینال سفید و گسترده ای را به تصویر می کشید که یادآور چادرهای بادیه نشین های سنتی در عربستان است. این فرودگاه با ساخت یک شهر کامل در اطراف فرودگاه در جنوب دبی، تقاضای مسکن برای یک میلیون نفر را به دنبال خواهد داشت.

نخست وزیر دبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این فرودگاه میزبان شرکت های پیشرو جهان در بخش لجستیک و حمل و نقل هوایی خواهد بود. ما در حال ساختن یک پروژه جدید برای نسل های آینده هستیم. دبی به فرودگاه جهان، بندر و مرکز جهانی جدید تبدیل خواهد شد.»

فرودگاه بین المللی دبی (DXB) به مدت یک دهه عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان برای سفرهای بین المللی را به خود اختصاص داده است که منجر به فشار بر ظرفیت آن شده است. سال گذشته، با وجود چالش‌های ناشی از همه‌گیری کووید، این مرکز حمل و نقل نزدیک به ۸۷ میلیون مسافر خدمات رسانی کرد که از سطح قبل از همه‌گیری فراتر رفت. علاوه بر این، دبی رکوردشکنی ۱۷.۱۵ میلیون بازدیدکننده بین المللی یک شبه را در سال ۲۰۲۳ گزارش کرد که نشان دهنده افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل است.

فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم، که نزدیک به ۴۵ کیلومتر از فرودگاه بین المللی دبی فاصله دارد، در سال ۲۰۱۰ با یک ترمینال واحد شروع به کار کرد. در طول همه‌گیری کووید، به‌عنوان انباری برای ایرباس A۳۸۰‌های دو طبقه امارات و سایر هواپیماها عمل می‌کرد و به تدریج فعالیت خود را با پروازهای باری و خصوصی در دوره‌های بعدی از سر گرفت.

علاوه بر این، فرودگاه به عنوان محل برگزاری دوسالانه نمایشگاه هوایی دبی عمل می کند و دارای وسعتی بی کران از بیابان خالی است که فضای زیادی را برای گسترش فراهم می کند. اطلاعیه شیخ محمد بر قصد دبی برای گسترش بیشتر به سمت جنوب تاکید کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد