Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@03:07:58 GMT

افق پیشرفت استان بوشهر با رویکرد بین‌المللی طراحی شد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۷۸۲۱

افق پیشرفت استان بوشهر با رویکرد بین‌المللی طراحی شد

امام جمعه بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت مهم اقتصادی و صنعتی افق پیشرفت استان بوشهر با رویکرد بین‌المللی طراحی و برنامه‌ریزی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح امروز در نشست با مسئولان امور اقتصادی، بندری و صنعتی استان بوشهر با بیان اینکه اقتصاد از ارکان مهم جامعه و زندگی است اظهار داشت: با بررسی تاریخ جهان می‌توان دریافت که تمام جنگ‌های جهان استکبار و استعمار بر موضوع اقتصاد و ذخائر اقتصادی بوده و جنگ‌های فرهنگی بسیار اندک بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر برنامه‌ریزی برای شکوفا شدن اقتصاد کشور بر اساس علم سرزمینی گفت: قبل از انقلاب اسلامی، جهان استکبار سرمایه‌گذاری ایران را کاملا کنترل کرده بود به گونه‌ای که امکان تولید و صادرات محصولات در ایران فراهم نبود.

امام جمعه بوشهر با تاکید بر طراحی شکوفایی اقتصاد بر حسب دانش در برنامه 100 ساله افزود: با توجه به ذخائر مهم اقتصادی، معدنی، انرژی، سواحل و نیروهای توانمند باید طراحی دانش بنیان 100 ساله در کشور مورد توجه قرار بگیرد.

صفایی بوشهری اقتصاد کرانه‌ای را مهم‌ترین حوزه بهره‌برداری از دریا دانست و تاکید کرد: بزرگترین حوزه اقتصادی، توجه به اقتصاد کرانه‌ای است که اکنون تولید ناخالص ملی از اقتصاد کرانه‌ای در ایران 2.7 درصد و در استان بوشهر زیر 2 درصد است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه دریا مهم‌ترین منبع برای رشد اقتصادی و رشد تولید ناخالص ملی است خاطرنشان کرد: دریا مهم‌ترین حوزه اقتصاد در یک کشور و استان محسوب می‌شود از این منبع بهره‌برداری بهینه تاکنون نشده است.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه برنامه‌های اقتصادی باید جامع، پایدار با پیوست‌های فرهنگی و پیشرفت‌افزا طراحی و تدوین شود تصریح کرد: ظرفیت‌های اقتصادی مناطق باید شناسایی و بر اساس این ظرفیت‌ها، رشته‌های دانشگاهی طراحی و تدریس شود تا اقتصاد مناطق به شکوفایی برسد.

صفایی بوشهری با اشاره به اینکه استان بوشهر در 10 سال آینده از استان‌های صنعتی کشور و منطقه خلیج فارس است افزود: با توجه به این قابلیت باید رشته‌های دانشگاهی در استان بوشهر بر اساس رشته‌های مهندسی بارویکرد رشد صنعتی راه‌اندازی شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر طراحی آمایش صنعتی و اشتغال‌زایی بر اساس ظرفیت‌های مناطق گفت: ظرفیت‌های استان بوشهر برای سرمایه‌گذاران باید شناخته شده باشد تا بر این اساس زمینه بهره‌برداری از این قابلیت‌ها فراهم شود.

امام جمعه بوشهر تاکید کرد: تولید محصولات دریایی، تجاری سازی تولیدات، طراحی تولید رادیوداروها از ظرفیت دریا، توسعه صنایع پایین دستی صنعت گاز و نفت باید در اولویت برنامه‌های استان بوشهر قرار بگیرد.

صفایی بوشهری با ابراز نگرانی از وضعیت بیکاری جوانان استان بوشهر تصریح کرد: با توجه به نقش مهم استان بوشهر در تولید ناخالص ملی و وجود صنایع مهم در بخش‌های مختلف نباید بیکاری جوانان یکی از نگرانی‌های مسئولان و خانواده‌ها باشد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر توجه به طرح‌های کارآفرینی افزود: دولت باید فضای لازم برای ایجاد طرح‌های کارآفرینی مردم در بخش‌های کشاورزی، صنایع پایین دستی نفت و گاز، صنایع تبدیلی آبزیان و کشاورزی در استان بوشهر فراهم کند.

امام جمعه بوشهر، تشکیل تعاونی تولید بر اساس ظرفیت‌های شناسایی شده را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های کارآفرینی باید همراه با آموزش تولید، مدیریت بازرگانی، تحول بازاریابی و فرآوری محصولات باشد که در این راستا تشکیل تعاونی کارآفرینی یک ضرورت است.

صفایی بوشهری با اشاره به اینکه استان بوشهر در آینده نزدیک از نظر علمی و طرح‌های دانش بنیان متحول می‌شود گفت: بر اساس ظرفیت‌‌های موجود، استان بوشهر به عنوان منطقه ویژه علم و فناوری ایران انتخاب و معرفی شده که بر این اساس، محصولات دانش‌بنیان در همه عرصه‌ها تولید می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه تولید علم به ثروت یکی از نتایج مهم اجرای مناطق ویژه علم و فناوری است افزود: استان بوشهر براساس ظرفیت‌ها ضمن تجاری سازی علم به ثروت، در حوزه فرهنگ دینی در آینده از استان‌ها الگو معرفی می‌شود.

امام جمعه بوشهر با تاکید بر طراحی پیشرفت استان بوشهر بر اساس افق بین‌الملل تصریح کرد: با توجه به ظرفیت مهم اقتصادی و صنعتی، افق پیشرفت استان بوشهر با رویکرد بین‌المللی طراحی و برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

R41363/P1384/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۷۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی روز دوشنبه سوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ گفت: مقارن با روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی، سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: سخنرانان بین‌المللی این سمینار، پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی این سمینار هستند.

سروش هاشمی گفت: دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافتها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، دکتر علی بیت اللهی عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین هستند.

او افزود: این سمینار روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۴ در سالن همایش پارک علم و فناوری سمنان واقع در میدان استاندارد، بلوار جوان، پارک علم و فناوری سمنان برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری معاونت میراث فرهنگی و اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان و دانشگاه سمنان برگزار می‌شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898514

دیگر خبرها

  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • اسلامی: تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران افزایش خواهد یافت
  • افزایش تولید رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی ایران
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است