Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آقایی عملكرد شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی و منابع طبیعی استان گیلان فعالیت‎ها و اقدامات 8 ماهه نخست این استان را تشریح کرد. «جان احمد آقایی» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان، در گفت‎وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان؛ در تشریح عملكرد شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی و منابع طبیعی استان گیلان گزارشی از فعالیت‎ها و اقدامات 8 ماهه نخست این استان ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه شوارای حفظ حقوق بیت المال در اراضی و منابع طبیعی در این مدت 6 جلسه به صورت منسجم برگزار کرده است گفت :تعداد پرونده‎هایی که طی این هشت ماه منتهی به صدور حکم شده 156، پرونده‌های منتهی به صدور قرار نهایی دادسرا 262 و تعداد متهمین 526 نفر بوده است.
آقایی افزود: میزان مساحت اراضی اعاده شده به هکتار 52/2 به ارزش تقریبی 13522067500 است.
وی در تشریح گزارش عملكرد اداره فرهنگي اجتماعي معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم استان گيلان در 9 ماهه اول سال 1395 اظهار کرد: پيگيري اجرای دستورالعمل اداره مراكز مشاوره در خانواده؛ عملياتي شدن آيين نامه مراقبت بعد از خروج معتادان؛ برگزاري دوره مهارت دانش و رفتار (طرح اميد) و ... از برنامه‌هایی است که در دستور کار این معاونت بوده است.
آقایی در راتباط با پيگيري اجراي دستورالعمل اداره مراكز مشاوره در خانواده گفت : در این راستا 6 جلسه شوراي مشورتي خانواده با 32 مصوبه تشکیل شد همچنین متقاضيان طلاق به مراكز مشاوره دولتی و خصوصي (18 مركز ) ارجاع داده شدند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان از پذيرش 3990 پرونده طلاق در مراكز مشاوره خبر داد و گفت :در این راستا با كاهش 4 درصدي طلاق در 9 ماهه اول سال 1395 نسبت به مدت مشابه سال قبل روبه رو بوده‌ایم. وی بر عملياتي شدن آيين نامه مراقبت بعد از خروج معتادان تاکید کرد و گفت: بازديد از 3 مركز موضوع ماده 15، برگزاري جلسه توجيهي آموزشي براي اعضاي كارگروه مراقبت بعد از خروج، عقد تفاهم نامه با سازمانهاي همكار در خصوص همكاري با مركز موضوع ماده 16 از دیگر موارد مورد پیگیری بوده است.
آقایی با اشاره به برگزاري دوره مهارت دانش و رفتار (طرح اميد) اظهار کرد: در این راستا دوره بازآموزي مربيان طرح اميد و 3 دوره طرح اميد براي معتادان و سربازان برگزار شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان تصریح کرد: همچنین 10 دوره كارگاه 20 مهارت پيشگيري رشد مدار، دوره تربيت مربي پيشگيري رشد مدار، كلاس آموزشي براي اولياي دانش آموزان ابتدايي نیز از دیگر برنامه‌های فرهنگی است.
آقایی در ارتباط با برنامه‎های عمل پيشگيري از خشونت اظهار کرد : تدوين پيش نويس برنامه عمل پيشگيري از خشونت و تصويب در شوراي پيشگيري استان، اعلام شرح وظايف دستگاه ها، ارائه شرح فعاليت دستگاه‎ها در شورای مديريت پيشگيري استان گیلان نیز از دیگر برنامه‏‎ها است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان گفت: برگزاری يك دوره مهارت دانش و رفتار براي مرتكبين جرايم تعزيري در زندان رشت با هدف كاهش جمعيت كيفري زندان و دو دوره پيشگيری رشد مدار ضمن خدمت فرهنگيان براي 32 نفر از فرهنگيان استان گيلان برگزار شد.
آقایی در پایان خاطرنشان کرد: تدوین سیمای جامع جرایم و آسیب های اجتماعی استان گیلان در شش ماهه اول سال 1395 به انضمام مقایسه درصد کاهش یا افزایش با شش ماهه اول سال گذشته از برنامه های مورد پیگیری در 9 ماهه نخست سال 95 بوده است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۷۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

«محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور تصویب نامه ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ هیأت وزیران در خصوص آیین نامه طبیعت گردی که در ۱۲ ماده تنظیم شده را به وزارت‌خانه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، کشور و صنعت، معدن و تجارت و سازمان حفاظت محیط زیست ابلاغ کرد.

بر اساس این آیین نامه «پارک‌های طبیعی، اثر طبیعی ملی، پناهگاه حیات وحش و مناطق حفاظت شده (اراضی تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست)»، «اراضی جنگلی، مراتع، بیابان ها، کویر‌ها و ... (مناطق تحت مدیریت سازمان منابع طبیعی)»، «زمین‌بوستان‌ها (ژئوپارک‌ها) (اراضی تحت نظارت سازمان زمین شناسی)» و «محدوده‌های میراث طبیعی ملی و محدود‌های تاریخی - طبیعی (اراضی تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی)» مناطق مجاز برای طبیعت گردی محسوب می‌شوند.

کارگروه‌های ملی و استانی طبیعت گردی به ریاست نماینده وزارت میراث و با حضور نماینده سازمان حفاظت محیط زیست (معاونت محیط زیست طبیعی)، نماینده وزارت جهاد کشاورزی (رئیس سازمان منابع طبیعی)، نماینده وزارت صمت (رئیس سازمان زمین شناسی)، کارشناس طبیعت گردی، دستیار وزیر گردشگری در امور مردمی سازی و نماینده دستگاه‌های ذی ربط حسب موضوع مورد بررسی در کارگروه تشکیل می‌شود.

این کارگروه دستورالعمل بیراهه نوردی (آفرود سواری) در عرصه‌های طبیعی و نیز تهیه پیوست‌های فرهنگی برای ساماندهی تور‌های طبیعت گردی را تدوین می‌کند.

مسئولیت صدور مجوز فعالیت‌های طبیعت گردی به مؤسسات گردشگری به وزارت میراث فرهنگی و گردشگری واگذار شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • رفع تصرف ۱۰۰ هکتار از اراضی دولتی درشهرستان مرزی میرجاوه
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • ویدیو/ آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
  • رفع تعرض از ۱۷۷ هکتار زمین دولتی
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم