Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت در گفتگو باخبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص برنامه های این وزارت خانه در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال اظهار داشت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری باید تلاش ها برای ایجاد بستر مناسب جهت بالارفتن میزان تولیدات و اشتغال زایی افزایش یابد و برنامه ریزی ها در این زمینه به انجام رسیده اما اغلب این بسترها در اختیار وزارت صنعت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: زمینه های لازم برای افزایش تولید و اشتغال وابستگی زیادی به تأمین منابع از سوی بانک ها و صندوق توسعه ملی داشته و می تواند در جهت بهبود گردش چرخه اقتصاد کشور مؤثر باشد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت با بیان اینکه فضا برای سرمایه گذاری آماده و امیدوارکننده است تصریح کرد: باید موانع سر راه سرمایه گذاری مرتفع شود چون تولید رابطه مستقیمی با سرمایه گذاری دارد.

نعمت زاده با اشاره به جلسه هیأت دولت برای ارائه پیشنهادات و راهکارهای موثر برای افزایش تولید و اشتغال زایی گفت: قرار است در دولت برنامه ها و راهکارها بیان شود و امیدواریم تا هفته های آتی با همکاری سایر دستگاه ها برنامه جامع و نقشه راهبردی تولید و اشتغال تکمیل شود.

وی تصریح کرد: آن چه به وزارت صنعت مربوط است اعطای تسهیلات و رفع موانع تولید است که در تلاشیم تا هرچه سریعتر اقدامات لازم صورت گیرد و پیشنهاداتی در همین راستا به دولت و مجلس ارائه خواهیم داد.

وزیر صنعت افزایش تولید را منوط به تامین منابع مالی و امنیت سرمایه گذاری دانست و تاکید کرد: باید همه بسیج شوند تا فضا برای سرمایه گذاری بیش از پیش فراهم شده و رونق اقتصادی به همراه تولید و اشتغال حاصل شود.

نعمت زاده با بیان اینکه در دوره های گذشته بیشتر منابع مالی به سمت املاک و مستغلات و ساختمان سازی هدایت شده و سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن مناسب نبوده، اظهار داشت: در یکی دوسال اخیر این روند در حال تغییر است و ما شاهد رشد در بخش های صنعت و معدن بوده ایم.

وی در پایان گفت: باید تلاش کنیم تا خواسته مقام معظم رهبری و مردم جهت اشتغال جوانان فراهم شود گرچه این کار،کار یه روز و دور روز و یکسال نیست اما باید یه تحرک جدی ایجاد شود و در این زمینه برنامه جهشی تدوین خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۸۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان

رئیس اداره تعاون کاشان از پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، کارگران را ستون فقرات اقتصاد دانست و اظهار داشت: امسال دو ظرفیت یکی در بعد رسانه‌ای و دیگر در حوزه فرهنگی از آن بهره‌گیری می‌شود.

وی ضمن اشاره به فوت 20 کارگر حوادث کارگاه‌های ساختمانی در سال گذشته، افزود: به مناسبت هفته کار و کارگر با دو تن خانواده‌های متوفی حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی شهرستان کاشان دیدار و گفت‌وگو و از آنان دلجویی می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش ابراز داشت: دو میلیارد و 200 میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.

وی میزان تحقق اشتغال را 111 درصد و سهمیه پیش‌بینی شده برای اشتغال چهار و 432 مورد عنوان کرد و گفت: میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده 223 میلیارد تومان بوده است و از محل تسهیلات مشاغل خانگی سه میلیارد و 560 میلیون تومان پرداخت شده است.

اربابی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستاهایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برا هر اشتغال حداکثر 150 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری یکی از اقدامات است و از این رو 98 واحد تولیدی دارای خانه بهداشت کارگری است به نحوی که 9 مورد از این واحدها در سال گذشته افتتاح شده است در حالی که 170 واحد تولیدی باید خانه بهداشت کارگری داشته باشند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به کاهش رسیدگی به پرونده‌های کارگری و کارفرمایی افزود: میزان رسیدگی به پرونده‌ها از 102 روز به 27 روز کاهش یافته است که از میانگین کشوری پایین‌تر است و این مهم نشان از تلاش همکاران ما در این حوزه است.

وی از 63هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان خبر داد و ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و 200 واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

اربابی ضمن اشاره به کاهش دادخواست‌ها در حوزه کارگری گفت: 28 مورد شورای اسلامی کارگری در شهرستان کاشان فعال است و از سوی دیگر سه مورد انجمن کارگری جدید در این شهرستان به تازگی مشغول به فعالیت هستند و 50 مورد نیز نماینده کارگران در کاشان وجود دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • چرا وام سرباز ماهر و ازدواج پرداخت نمی شود؟
  • تدوین ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر استان مرکزی