Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری رودبار در رابطه با نقش سپاه و بسیج در امدادرسانی بیان داشت: از همان روز های اول بحث مدیریت بحران ، قرارگاه خاتم که در شهرستان قلعه گنج به عنوان پایلوت اقتصادی استان در حال فعالیت بود به همراه قرارگاه شهید میثم در 5 کیلومتری تالاب و بسیج مردمی امداد رسانی به گرفتاران در سیلاب شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور خانه گیر معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری رودبار جنوب در گفتگو با آرمان کرمان ؛ اتفاق رخ داده در جازموریان مسئله ای بود که از قبل پیش بینی شده بود و هشدارهای لازم را به تمامی بزرگان عشایر و طوایف اطراف تالاب داده شده بود که دام های خود را از باتلاق خارج و به حاشیه تالاب بروند.
وی گفت: بسیاری از این عشایر و دامدارانی که در اطراف تالاب بودند به تذکرات توجه نکرده و بیان می کردند که حجم آب به آن اندازه ای نیست که ما کوچ نماییم .

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری رودبار ، افزود: زمانی که آب به درون باتلاق جریان پیدا کرد بخش عظیمی از عشایر شهرستان های رودبار و قلعه گنج گرفتار شدند .

وی همچنین افزود: تعدادی از عشایر که از استان سیستان و بلوچستان و شهرستان ایرانشهر به آن منطقه کوچ کرده بودند مشکل خاصی در این رابطه نداشتند زیرا بیشترین حجم آب مربوط به رودخانه هلیل بود که به باتلاق ورود پیدا کرده بود.

خانه گیر در ادامه بیان داشت: از همان روز اول تمهیدات لازم در این رابطه اندیشیده شده بود و تیم های مختلفی برای امداد رسانی فرستاده شد، با توجه به اینکه باتلاق دوم خیلی وسیع تر هست و هر کدام از این دامداران در این منطقه به صورت پراکنده در فواصل 40، 15 و 5 کیلومتری اطراق کرده بودند و برخی از آنان دور از دسترس بودند به حدی که آنتن دهی موبایل نداشتند.

وی با بیان اینکه آنهایی که نزدیک تر و در دسترس بودند امدارسانی شدند، عنوان کرد: تیم های مختلفی از قلعه گنج و رودبار از سه حوزه ورود پیدا کردند روز اول از حوزه تق الحسن نزدیک تالاب، اداره عشایری، هلال احمر و قرار گاه شهید میثم ورود کرده و موفق شدند تعدادی را خارج نموده و تعدادی هم که از دسترس دور بودند و امکان ورود نبود با مساعدت تعدادی از بومی های شهرستان قلعه گنج توانستیم از همان ناحیه وارد شده و امدادرسانی کنیم .

خانه گیر اذعان داشت: روز دوم ابوالقاسم سیف اللهی معاون عمرانی استانداری به همراه سعیدی مدیریت بحران کشور ،گنج کریمی مدیرعامل هلال احمر استان و فرماندار رودبار و قلعه گنج از ناحیه قلعه گنج وارد باتلاق شدند و توانستند تعدادی را خارج نمایند و با توجه به اینکه حجم ورودی آب کاهش پیدا کرده بودبا ارتش هماهنگ شد تا با فرستادن پهبادها به منطقه کنترل نمایند که کسی در آنجا نمانده باشد.

وی تاکید کرد : علاوه بر این روز یکشنبه امداد رسانی هوایی نیز انجام شد و نقاطی که عشایر در باتلاق محاصره شده بودند از طریق هوا آذوقه لازم برایشان فرستاده شد.

خانه گیر تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون تلفات انسانی و دامی نداشتیم و حتی خیلی از دامداران به خاطردام هایشان برای خروج ممانعت می کردند.

وی در رابطه با اسکان عشایر و دامداران محاصره در سیلاب اذعان داشت : همه آنها در شهرستان های قلعه گنج و رودبار منزل مسکونی دارند ولی به خاطر دام هایشان مجبور شدند به این منطقه کوچ نمایند که بعداز خروج از باتلاق همگی به خانه هایشان برگردانده شدند.

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری رودباردر رابطه با نقش سپاه و بسیج در امدادرسانی بیان داشت: از همان روز های اول بحث مدیریت بحران ، قرارگاه خاتم که در شهرستان قلعه گنج به عنوان پایلوت اقتصادی استان در حال فعالیت بود به همراه قرارگاه شهید میثم در 5 کیلومتری تالاب و بسیج مردمی امداد رسانی به گرفتاران در سیلاب شروع شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب کشور + فیلم

امدادرسانی به مردم گرفتار در سیل جنوب سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد. مشکل عمده این مناطق مسدود بودن برخی از راه‌هاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل + فیلم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • آبگیری یک کانون مهم گرد و غبار بر اثر بارندگی‌های اخیر | آب به جازموریان رسید
  • وقوع سیل در نطنز خسارت جانی نداشت
  • آبگیری بخشی ازتالاب جازموریان بر اثر بارندگی‌های اخیر
  • وقوع سیل در نطنز خسارت جانی به دنبال نداشت
  • آبگیری بخشی از وسعت تالاب جازموریان در اثر بارندگی‌های اخیر
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب کشور + فیلم