Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله علیزاده در گفتگو با ایلنا در ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران با تاکید بر تاسیس کمیته ویژه نامگذاری روستاهای هدف گردشگری مازندران ،اظهارداشت: این کار، به منظور ایجاد زیر ساخت حداقلی و ارائه امکانات بهینه به روستاهای هدف گردشگری تشکیل شود.

وی افزود: برای تحقق مطالبات گردشگران و مسافران با ایجاد زیر ساخت های مناسب فرصت را برای حضور بیشتر گردشگران فراهم کرد که انجام این امر مستلزم همکاری دستگا ههای نظیر راه و ترابری، گردشگری، بخشداری ها و بنیاد مسکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیته دهیاری های ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران از سال گذشته تاکنون، تعداد روستاهای بوم ‎گردی مازندران افزایش چند برابری داشته است،سال 94 تعداد روستای هدف گردشگری 17 روستا، 95 به 56 روستا افزایش پیدا کرد و امسال نیز 300 روستا هدف گردشگری قرار گرفت.

علیزاده ادامه داد: توجه به حوزه بوم گردی موجب می شود تا تولید، اشتغال، و عرضه صنایع دستی روستاییان افزایش یابد و همچنین فضا برای حضور گردشگران و مسافران بویژه گردشگران خارجی دن اماکن طبیعی، تاریخی، به خوبی فراهم شود.

وی افزود: از آغاز فعالیت این ستاد در 26 اسفندماه 95 تا پایان هفتمین روز از فروردین‎ ماه، یک میلیون و هفتصد و هشت هزار نفرشب اقامت در روستاهای مازندران به ثبت رسیده است که علاوه بر آن نیز 929 هزار و 800 بازدیدکننده غیر اقامتی در روستاها داشتیم.

استان مازندران دارای سه هزار و 200 روستا، 2 هزار و 17 دهیاری است .

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: باهدف رشد، توسعه و برند سازی گردشگری روستای هدف گردشگری بیابانک، احیاء و حفظ آئین و سنن قدیمی روستاها، حفظ و معرفی شیرینی سنتی گولاچ این منطقه، معرفی هویت اجتماعی و فرهنگی و افزایش شورونشاط اجتماعی در میان مردم، چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ بیابانک در روستای هدف گردشگری بیابانک برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات ازجمله برنامه‌هایی بود که برای رونق اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های روستایی در این جشنواره انجام شد.

حسن عربی گفت: اجرای برنامه‌های شاد و مفرح، پخت گولاچ و رونمایی از لوح ثبت ملی روستا ازجمله برنامه‌های این جشنواره بود.

او بابیان اینکه برای پخت گولاچ، از زردچوبه، آرد، آب، شکر، گلاب، تخم‌مرغ، زعفران، روغن کنجد و خمیرترش استفاده می‌شود، افزود: گولاچ برند مواریث معنوی روستای بیابانک به شمار می‌رود و برگزاری چندساله جشنواره گولاچ در این روستا نشان از اهمیت این نان در بین مردم این روستا دارد.

روستای بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902642

دیگر خبرها

  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت