Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشن با شکوه عیدانه با استقبال با شکوه مردم و حضور مسئولان کشوری و استانی در منطقه گردشگری قلعه نادر بهمئی برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازآوای ماغر،جشن با شکوه عیدانه به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری میراث فرهنگی شهرستان بهمئی با استقبال با شکوه مردم در منطقه گردشگری قلعه نادر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد علی فیاضی، مدیرکل دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری و دبیر کمیته ملی طبیعت گردی کشور مهمان ویژه این برنامه شادی بود.

استاندار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وجمعی از معاونین مدیران کل استان در این جشن بزرگ حضور داشتند.

این برنامه با اجرای مشترک مجری علیزاده مجری توانمند سیمای استانی مرکز دنا و رسول سنایی از هنرمندان توانمند شهرتان بهمئی با برنامه های شاد و مفرح هزاران شهروند بهمئی را ساعات زیادی دور هم گرد آورد.

اجرای برنامه های متنوع طنز و تئاتر، برنامه زیبای تقلید صدا، پخت غذاهای محلی، اجرای دستمال بازی محلی به همراه ساز و نقاره، حضور عشایر غیور با لباس محلی و برنو در کنار طبیعت سرسبز و با صفای بهاری قلعه نادر جلوه های خاصی به برنامه داد که نتیجه آن لبخند رضایتی بود که بر لبان تمامی شرکت کنندگان در جشن مشاهده می شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد که به علت ترافیک بالا در منطقه گردشگری قلعه نادر در آخرین دقایق برنامه موفق به حضور در سن شد، با تقدیر ویژه از ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی شهرستان بهمئی ، گفت: استقبال ویژه مردم از این برنامه مایه خرسندی ماست و نشان از ظرفیت بالای این منطقه برای برگزاری جش و شادی است.

دکتر موسی خادمی با تبریک سال نو، از حضور با شکوه مردم در برنامه جشن عیدانه تقدیرکرد.

در این برنامه از زحمات روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی شهرستان بهمئی توسط مسئولان کشوری و استانی حاضر در برنامه تقدیر شد.

تصاویر ضمیمه:


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۹۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام آیت الله رئیسی به اقبال لاهوری

رئیس جمهور در دومین روز از سفر رسمی خود به پاکستان با عزیمت به شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب این کشور، ضمن حضور در مجموعه قلعه شاهی این شهر، با تقدیم تاج گل به آرامگاه اقبال لاهوری ادای احترام کرد و پس از قرائت فاتحه برای ایشان، دفتر یادبود این مجموعه را نیز امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید ابراهیم رئیسی که برای انجام سفر رسمی دو روزه در پاکستان به سر می‌برد، در نخستین برنامه از دومین روز سفر خود به شهر بزرگ و تاریخی لاهور در ایالت پنجاب سفر کرد و در مجموعه تاریخی و فرهنگی قلعه شاهی واقع در این شهر که مجموعه‌ای از بناهای ملی، مذهبی و فرهنگی را شامل می‌شود، حضور یافت.

رئیس جمهور با همراهی سروزیر و جمعی از مقامات محلی و با استقبال یگان تشریفات بر سر مزار مرحوم محمد اقبال معروف به لاهوری حضور یافت و ضمن ادای احترام با اهدای تاج گل، برای ایشان فاتحه قرائت کرد و دفتر یادبود این محموعه را نیز امضا کرد.

آرامگاه اقبال لاهوری شاعر، فیلسوف و سیاستمدار پاکستانی یکی از بناهای ملی و فرهنگی مجموعه قلعه شاهی است. اقبال لاهوری در ایران بیشتر با اشعارش به زبان فارسی شناخته می‌شود. فلسفه، سبک شعر و زندگی اقبال لاهوری بیشتر بر مبنای عشق به دین، قرآن و محبت پیغمبر اسلام (ص) قرار گرفته است.

اقبال در سال ۱۸۷۷ در شهر سایلکوت ایالت پنجاب متولد شد. وی پس از پایان تحصیلات دانشگاهی به تدریس اشتغال یافت و در سال ۱۹۲۷ به اصرار دوستان و نزدیکان اولین حضور جدی‌اش را در صحنه سیاست با حضور در مجلس شورای ایالتی تجربه کرد و در سال ۱۹۳۰ به ریاست حزب «مسلم لیگ» منصوب شد.

اقبال در زمانی که پاکستان جزو شبه‌قاره هند بود، به‌عنوان یکی از اولین افرادی که خواهان استقلال پاکستان بود، مورد توجه قرار گرفت و به‌عنوان رهبر مسلمانان هند، در حالی که با «محمدعلی جناح» نیز همکاری داشت، در راه تحقق این ایده تلاش کرد.

اقبال لاهوری نهایتاً در سال ۱۹۳۸ در اثر شدت یافتن بیماری در سن ۶۶ سالگی از دنیا رفت و پیکرش در جوار «مسجد پادشاهی لاهور» به خاک سپرده شد.

کد خبر 747151

دیگر خبرها

  • آغاز بزرگترین رویداد فرهنگی با برگزاری اجلاسیه شهدای ارتش در گچساران
  • بزرگترین دورهمی فرهنگی تربیتی دختران مازندران برگزار شد
  • آغاز بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • کنگره ۲ هزار شهید؛ بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • اجرای ۳۰ برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان/ برگزاری جشنواره «نون و نمک» در فرهنگسرای کوثر
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • ادای احترام آیت الله رئیسی به اقبال لاهوری