Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@03:18:41 GMT

طرح محور گردشگری تاریخی شهرستان بروجرد اجرایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۰۵۲۴

طرح محور گردشگری تاریخی شهرستان بروجرد اجرایی می‌شود

استاندار لرستان گفت: طرح محور گردشگری تاریخی شهر بروجرد با توافق رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور به‌منظور جذب گردشگر به‌زودی اجرایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، هوشنگ بازوند ظهر امروز در ستاد اجرایی خدمات سفر استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان لرستان اظهار داشت: این ظرفیت‌ها فرصتی بسیار مناسبی برای ایجاد اشتغال و رونق کسب‌وکار است و می‌تواند شعار امسال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را تحقق بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملکرد قابل‌قبول دستگاه‌های اجرایی در ایام تعطیلات نوروز افزود: نظرات بوم گردی امری ضروری است که میراث فرهنگی باید تلاش بیشتری در این زمینه انجام دهد کنند چراکه بوم گردی می‌تواند ظرفیت مناسبی برای جذب گردشگر در استان لرستان ایجاد نماید.

استاندار لرستان با تأکید بر لزوم نوسازی و زیباسازی ورودی‌های شهر خرم‌آباد بیان کرد: شهرداری خرم‌آباد باید نسبت به پاک‌سازی رودخانه این شهر و برخی اماکن عمومی خرم‌آباد که نمای مطلوبی ندارند اقدامات لازم را انجام دهد.

وی همچنین پارک بزرگ مینیاتوری شاپوری خرم‌آباد را ظرفیتی بزرگ برای گردشگری در کشور خواند و تصریح کرد: این پارک نماد تاریخ استان لرستان را به نمایش گذاشته و ظرفیت خوبی برای جذب گردشگر است که باید به‌درستی از آن استفاده شود.

بازوند بابیان اینکه افزایش فرهنگ کار سبب تولید اشتغال در استان می‌شود، عنوان کرد: باید برای سرمایه‌گذاری در استان لرستان از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی حمایت شود چراکه استان لرستان ظرفیت‌های مطلوبی برای جذب سرمایه‌گذار دارد که باید موردتوجه جدی در این سال قرار گیرد.

وی در ادامه از اجرای طرح محور گردشگری تاریخی شهر بروجرد خبر داد و افزود: با توافقات صورت گرفته با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور طرح محور گردشگری تاریخی شهر بروجرد به‌منظور جذب گردشگر به‌زودی اجرایی خواهد شد.

استاندار لرستان وجود280 هکتار بافت تاریخی در شهر بروجرد را فرصتی مطلوب برای معرفی جاذبه‌های گردشگری این شهر و ایجاد اشتغال دانست و گفت: باید به‌منظور ایجاد این پایگاه فرهنگی تاریخی که مدیریت آن توسط رئیس سازمان میراث فرهنگی معرفی می‌شود یک شهردار مستقل معرفی شود.

وی به لزوم تلاش بیشتر تمامی دستگاه‌های اجرایی در نیمه دوم تعطیلات در ارائه خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی تأکید و خاطرنشان کرد: همچون نیمه نخست تعطیلات با تلاش بیشتر باید استان لرستان را از معبر به مقصد گردشگری تبدیل کرد.

انتهای پیام/

R41450/P1384/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۰۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد

ایسنا/مرکزی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از برگزاری آئین روز ملی قنات با حضور جمعی از کشاورزان دشت بهریار شهرستان دلیجان خبر داد.

محمود مرادی امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ گفت: کشاورزان در این مراسم به مناسبت  گرامیداشت روز ملی قنات ایرانی، مظهر قنات تاریخی بهریار را به امید فزونی برکت، گلریزان و گلاب افشان کردند.

وی گفت: ایرانی‌ها با ابداع فن قنات در سرزمین نیمه خشک ایران بزرگترین تمدن‌ها را ایجاد کردند و در واقع با مدیریت منابع آب آبادانی را به ارمغان آوردند، لذا وظیفه همه ما این روزها حفاظت از این میراث معنوی است تا نسل‌های آینده از ما به نیکی یاد کنند.

او با بیان اینکه قنات بهریار به عنوان یک اثر ارزشمند تاریخی مربوط به دوره صفوی در تاریخ یکم اردیبهشت ۱۳۹۴ به شماره ۳۱۲۳۸ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، افزود: امسال مراسم روز ملی قنات برای سومین سال متوالی در راستای انجام مقدمات ثبت جهانی این میراث ارزشمند تاریخی دلیجان برگزار شد.

مرادی افزود: قنات بهریار یکی از کهن‌ترین میراث ارزشمند شهر دلیجان است که با تلاش سعید اصغری، محقق و تاریخ نویس دلیجانی در میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی افزود: متاسفانه قنات بهریار حال خوبی ندارد و لازم است مدیریت شهری دلیجان این مهم را درک کند که یکی از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی شهر در معرض نابودی است و باید اقدامات ضروری برای نجات آن را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام    

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • ◄ جاده گردشگری هونجان اسفرجان به شهرضا؛ پرحادثه و پرتوریست
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • توقیف تریلر حامل ۶۰ میلیارد پارچه قاچاق در بروجرد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد