Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترتگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛اولیای خدا برای آمدن ماه رجب انتظار و اشتیاق داشتند و خود را برای ورود به این ماه آمده می‌کردند.
جهت آمادگی ورود به ماه رجب؛ آداب زیر سفارش شده است:
*عمل توبه
*طلب توفیق و ازدیاد بهروری در ماه رجب از خداوند
*ادای حق الناس
*رفع کدورت و امراض قلبی (بطوری که مرحوم علامه حسینی طهرانی میفرمودند: انسان قلب خود را از هر چه که تا به حال با او بوده پاک کند و بدون این فایده ندارد،هیچ فایده ای ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. پس بنابراین اوّلین کاری که سالک باید انجام بدهد این است که تصوّر کند در ماه رجب تازه متولّد شده است...)
*پرداخت رد مظالم
*برای ورود به ماه رجب انجام عمل توبه سفارش شده است.
کیفیت عمل توبه
قبل انجام آن سفارش شده است جهت رفع کدورت ها و ادای حق الناس و گرفتن حلالیت اقدام شود.
بهتر است قبل انجام آن حدیث کساء و یا زیارت عاشورا خوانده شود.
غسل توبه
وضو
خواندن نماز مخصوص توبه: چهار ركعت نماز:(هر دو رکعت به یک سلام)-درهر ركعت یک حمد + سه توحید + یک فلق+ یک ناس- در قنوت نماز اول: مناجات تائبين يا 70 بار استغفارو قنوت نماز دوم: مناجات تائبين يا 300 بار العفو
-بعد از سلام در سجده 70 بار استغفار + یکبار لا حول ولا قوة الا بالله
در فضيلت اين نماز، آمده است كه هر كس آن را بجا آورد توبه‌اش پذيرفته مى‌شود و گناهانش آمرزيده می‌شود و سبب بركت براى نمازگزار و خانواده‌اش خواهد بود، و در روز قيامت كسانى كه از او طلبى و يا حقّى دارند، از وى راضى گردند و با ايمان از دنيا مى‌رود و قبرش براى او وسيع و نورانى گردد و پدر و مادرش از او راضى شوند، و آن‌ها نيز مورد مغفرت خداوند قرار گيرند، ذريّه او نيز بخشيده شوند و روزى او وسيع شود. فرشته مرگ به هنگام مردن، با او مدارا كند و به آسانى جانش را بگيرد.(اقبال الاعمال)

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

دیگر خبرها

  • موزه قجری در کاخ مخصوص
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • "عمره مفرده" چه اعمالی دارد؟
  • عمره مفرده چه اعمالی دارد؟
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • واکنش مورایس به ازدواجش در ایران و روی آوردن به اسلام
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • خطیب نماز جمعه تهران: به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد
  • کارفرمایان به کارگران به دید سرمایه‌های انسانی نگاه کنند