Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، معصومه ابتکار امروز در شورای اداری خراسان‌شمالی با بیان اینکه محیط‌زیست مسئله‌ای فرا بخشی است، اظهار کرد: محیط‌زیست نه به دولت کنونی و نه به دولت‌های قبل، بلکه منتسب به مجموعه حاکمیت است و آحاد جامعه و مسئولان نسبت به محیط‌زیست مسئولیت دارند.

وی ادامه داد: امروزه یکی از مؤلفه‌های کارآمدی نظام، حفاظت از محیط‌زیست در برابر آسیب‌ها و تهدیدات به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر رویکردهایی که درگذشته درباره ایجاد صنایع بدون ملاحظات زیست‌محیطی ادامه یابد، منابع طبیعی و محیط‌زیست کشور ما با مخاطرات جدی روبرو خواهد شد.

ابتکار توجه به ملاحظات زیست‌محیطی در تمام حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و غیره را ضروری دانست و افزود: نگاه دولت یازدهم، ارتقاء شاخص‌های کیفی زندگی و سلامت جامعه است.ابلاغ سیاست‌های کلی که در این حوزه از سوی رهبری انجام گرفت، پشتوانه‌ای قوی برای دولت شد. در دوره کوتاه نمی‌توان به نتایج تلاش‌ها دست پیدا کرد، چراکه بسیاری از برنامه‌ها بلندمدت است.توسعه پایدار در همه بخش‌های جامعه در گروی مأموریت‌گرایی مدیران در بحث‌های مختلف زیست‌محیطی است.

وی با اشاره به استفاده بیش از ظرفیت دام‌های کشور از مراتع اظهار کرد: این مسئله یکی از آسیب‌های حوزه محیط‌زیست در مقابله با بیابان‌زدایی است.تولید و اشتغال نباید به قیمت آلودگی و تخریب اتفاق بیفتد.برای هیچ طرح عمرانی در دولت‌یازدهم بدون انجام ارزیابی زیست‌محیطی، مجوز صادر نشده است.

ابتکار اقتصاد سبز را برای ایجاد اشتغال حائز اهمیت برشمرد و با تأکید بر مدیریت پسماند و تفکیک زباله از مبدأ، ابراز امیدواری کرد تا سال ۲۰۲۰ استان‌های کشور بتوانند به ۲۵ درصد رشد اقتصادی از محل بازیافت زباله دست پیدا کنند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در جلسه شورای اداری خراسان‌شمالی با اشاره به تشکیل پویش ملی «نوروز بدون زباله» از مسئولان و استانداران کشور خواست تا با پیوستن به این پویش، گامی برای پاک‌سازی و حفظ محیط‌زیست بردارند.

ابتکار با بیان اینکه بسیاری مناظر طبیعی و زیبای کشور با رهاسازی زباله، دچار آلودگی و ایجاد منظره‌ای نازیبا شده، وجود کیسه‌های زباله و پراکنده شدن آن در محیط‌زیست شایسته ایرانیان نیست.

وی همچنین مسئله نخاله‌های ساختمانی را نیز بلایی برای طبیعت ایران توصیف و بر توجه جدی به مدیریت پسماند و مدیریت نخاله تأکید و عنوان کرد: ارزش اقتصادی نخاله و قابلیت بازیافت و استفاده مجدد از آن در برخی از استان‌ها مورد توجه قرار گرفته که اقدامی ارزشمند است.

معاون رئیس‌جمهور همچنین گفت: مسئولان با پیوستن به پویش ملی «نوروز بدون زباله» نسبت به فرهنگ‌سازی این مسئله کمک کنند، چراکه باید برای تمام افراد جامعه تبیین شود رهاسازی پسماند در طبیعت جرم است.

ابتکار عنوان کرد: در حوزه محیط‌زیست، زمینه‌هایی برای سرمایه‌گذاری و حضور بخش‌خصوصی در قالب ضوابط آماده‌ شده که در این راستا، پنج قرق اختصاصی در کشور ایجاد شده است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: محیط‌زیست آمادگی دارد در استان خراسان‌شمالی نیز با سرمایه بخش‌خصوصی، به‌منظور حفاظت از حیات‌وحش، مناطق قرق اختصاصی ایجاد کند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های خراسان شمالی در زمینهٔ تنوع گونه‌های حیات‌وحش و دارا بودن روستاهای نمونه گردشگری، ابراز امیدواری کرد با قرار گرفتن روستاهای این استان در پایلوت طرح روستای سبز، از جاذبه‌های اکو توریستی این استان بیش‌ از پیش بهره برد.

معاون رئیس‌جمهور بابیان اینکه وقوع سیل و تخریب محیط‌زیست نتیجه تغییر اقلیم در کشور است، اظهار کرد: به‌کارگیری راهکارهای علمی و دانش‌بنیان و استفاده از تجربیات بین‌المللی در این زمینه باید انجام بگیرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری شامگاه چهارشنبه در کارگروه پسماند استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کلی حوزه پسماند عادی و صنعتی و پدیده ریزگردها در استان، عنوان کرد: بکارگیری همیاران محیط زیست در ایام اربعین حسینی (ع) در حفاظت، پیشگیری و فرهنگ‌سازی محیط زیست ضروری است.

وی تاکید کرد: به عنوان یک ضرورت و اقدام اساسی باید تفکیک زباله از مبدأ در دستور کار شهرداران و دهیاران قرار گرفته و سند جامع مدیریت پسماند استان تهیه و مبنای اقدامات آتی قرار گیرد.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام اعلام کرد: در استان روزانه ۷۷۴ تن زباله عادی تولید شده و سالانه ۵۸۷۰ تن زباله صنعتی و ۷۳۰ تن زباله عفونی تولید می‌شود.

هژبری گفت: مکان‌یابی جایگاه پسماند ویژه که از سال ۸۶ شروع شده بود در پایان سال ۱۴۰۲ نهایی شد و ۲ نقطه در استان برای پسماندهای ویژه اختصاص یافته که بایستی زمینه حضور سرمایه‌گذار برای احداث و بهره‌برداری آن‌ها فراهم شود.

کد خبر 6094800

دیگر خبرها

  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی