Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی گفت: در سال95 بیش از76درصد مرگ مردم ایران در گروه میان سالان مربوط به سرطان با صدهزار نفر بوده است که1500میلیارد تومان هزینه دارو و6500میلیارد تومان هزینه درمان آنها شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، دکتر سیاری معاون وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی در نشست تحلیل دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت که ظهر روز سه شنبه 8فروردین ماه در محل دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزارشد گفت: هدف ما سالم سازی جسم، روان و جامعه از آسیب های اجتماعی است و برای این کار باید همه با اتحاد کار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به ویروس ایدز به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی گفت: در سال 80آمار ابتلا به ایدز از طریق تزریق بیشتر از انتقال جنسی بود اما در سال95 انتقال جنسی36درصد را به خود اختصاص داده است که نسبت به سال80 حدوده سی درصد رشد د اشته است که این به معنای زنگ خطر برای جامعه است.

سیاری گفت: مردم در کاهش آسیب های اجتماعی نقش موثری دارند و مسئولین نیز با خدمات با کیفیت و آموزش های مناسب باید این ناهنجاری ها را کنرتل کنند.

وی ادامه داد: در سال95 بیش از76درصد مرگ مردم ایران در گروه میان سالان مربوط به سرطان با صدهزار نفر بوده است که1500میلیارد تومان هزینه دارو و6500میلیارد تومان هزینه درمان آنها شده است.

سیاری گفت: بعد از سرطان سکته قلبی با 92هزار نفر از400هزار فوتی رتبه دوم را دارد، باید عوامل خطرآفرین را شناسایی کنیم و عوامل مرگ را کنترل کنیم که نیازمند اعتماد و همکاری مردم در این زمینه هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۱۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان

رئیس اتاق بازرگانی الجزایر در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران از دستگاه شتاب‌دهنده خطی پزشکی امید بازدید کرد. تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده و ایران چهارمین کشور در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فناکمال حمنی؛ رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در رأس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود اما قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالا تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم شد.

به گفته وی، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان آمادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایران جزو 10 کشور سازنده دستگاه "شتاب‌دهنده خطی درمان سرطان" شد

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین دستگاه هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان‌دهنده قدرت ایرانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان