Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-02@03:34:05 GMT

افزایش تولید در اکثر محصولات طی سال گذشته

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۲۲۶۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: سال 95 با وجود اینکه از نظر اقتصادی با مشکلات و سختی های فراوانی مواجه بودیم ولی در عین حال باید اذعان کرد که موفقیت‌های بزرگی در حوزه های مختلف بویژه در بخش کشاورزی در کشور حاصل شد.

حسین جعفری افزایش تولید در واحد سطح بدون افزایش مصرف نهاده ها را از جمله موفقیت های بزرگ بخش کشاورزی طی سال گذشته دانست و افزود: سال گذشته حدود 8 میلیون تن از محصولات کشاورزی تولید شده در کشور مازاد بر نیاز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خودکفایی در تولید گندم و افزایش تولید شکر بدون افزایش سطح زیر کشت را موفقیت بزرگ دیگری در بخش کشاورزی کشور برشمرد و بیان داشت: افزایش تولید در اکثر محصولات طی سال گذشته توام با افزایش راندمان آب و ارتقای شاخص بهره وری آب بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در ادامه به عملکرد ضعیف بخش کشاورزی در مدیریت بازار بعد از تولید محصولات اشاره و بیان کرد: تاکنون عمده تمرکز روی افزایش تولیدات کشاورزی بوده و به بازاریابی محصول قبل از کشت و مدیریت مطلوب بازار پس از تولید توجه کمتری می شد و این موضوع تولید کنندگان را با مشکلات عدیده ای مواجه می کرد.

وی افزود: در سال جاری تمام معاونت های تولیدی باید بازاریابی محصولات و مدیریت بازار در پروسه بعد از تولید را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده و تمهیدات لازم به منظور شناسایی بازارهای هدف اندیشیده شود.

جعفری با اشاره به اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در سال گذشته در تحقق برنامه ها بسیار موفق عمل کرده است، تصریح کرد: سال گذشته رکورد تولید گندم در استان به ثبت رسید به طوری که 447 میلیارد تومان از بابت خرید تضمینی گندم به کشاورزان استان پرداخت شد که بی سابقه بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان بیان داشت: در اجرای طرح رونق تولید نیز سال گذشته با اعطای بیش از 70 میلیارد تومان تسهیلات به 170 بنگاه اقتصادی نیمه فعال و نیمه تعطیل در استان، زمینه شروع به کار مجدد و رونق تولید آن ها فراهم شد.

وی با اشاره به جذب 125 درصدی خط اعتباری مکانیزاسیون طی سال گذشته در استان زنجان ادامه داد: سال گذشته همچنین در تامین و توزیع نهاده های کشاورزی جزو سه استان برتر کشور بوده ایم.

جعفری با بیان اینکه استان زنجان سال گذشته در اجرای آبیاری های نوین جزو هشت استان برتر کشور بوده است، گفت: سال گذشته مصوبات پروژه های آب و خاک در استان زنجان بالغ بر 500 میلیارد ریال بوده است.

وی افزایش توان ذخیره سازی محصولات استراتژیک را از سیاست ها و اولویت های سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان برشمرد و اضافه کرد: سال گذشته 96 هزار تن به ظرفیت سیلوهای استان اضافه شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در پایان با اشاره به سهم 31 درصدی بخش کشاورزی در اشتغال استان زنجان، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنایع مرتبط با کشاورزی به منظور جذب نیروی کار و افزایش ارزش افزوده را از اولویت های این سازمان در سال جاری اعلام کرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۲۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲