Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@03:39:26 GMT

مسابقات آفروید در منطقه«دودانگه» برگزار شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۴۸۶۸

مسابقات آفروید در منطقه«دودانگه» برگزار شد

ساری- سرپرست حوزه گردشگری شهرداری ساری از برگزاری تور ویژه گردشگری همراه با موسیقی زنده محلی و بازدید از نمایشگاه های صنایع دستی در پارک ملل خبر داد و افزود: تور آفرود سواری هم در منطقه دودانگه و چهارانگه برای گردشگران و مسافران نوروزی برگزار شد.

به گزارش قدس انلاین، رضا مردانی مسابقات آفرود یا بیابانی را گونه‌ای از مسابقات اتومبیل رانی عنوان کرد و افزود: این رقابت ها در پیست های دارای عوارض دشوار طبیعی برگزار می‌شوند و معمولاً از خودروهای شاسی بلند استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی هدف از این تورها را آشنایی مسافران نوروری از جاذبه ها و اماکن تاریخی وگردشگری مرکز استان عنوان کرد و افزود: برگزاری این تور ها از سوی شهرداری ساری و شرکت گردشگری بهشت پنهان در دستور کار قرار گرفت. سرپرست حوزه گردشگری شهرداری ساری با اشاره به استقبال از تورهای یکروزه ساری گردی در مرکز استان اظهار کرد:تور ویژه گردشگری با هدف شناساندن جاذبه های تاریخی و گردشگری در ساری برگزار شد. وی با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروز تاکنون بیش از شش هزار گردشگر و مسافر از اماکن دیدنی مرکز استان بازدید کردند ادامه داد: بیشترین تعداد گردشگر به میزان ۱۰۰۰ نفر در روز گذشته(هفتم فروردین) در ساری بوده است.

وی در ادامه با بیان اینکه تعداد گردشگران یاد شده از دریاچه الندان، چشمه باداب سورت، دشت فریم و اماکن تاریخی ساری بازدید کردند، گفت: به دلیل افزایش حجم گردشگر ان شش ناوگان اتوبوس برای بازدید مسافران از مناطق دیدنی ساری افزوده شد،در عین حال این تورها در هر روز و در دو نوبت صبح و عصر به صورت رایگان به مسافران نوروزی خدمات ارائه می کند. سرپرست حوزه گردشگری شهرداری ساری، یادآور شد: هدف از تور ساری گردی شناساندن جاذبه های تاریخی و گردشگری به مسافران، کمک به ایجاد اشتغال جوانان در زمینه خدمات و کمک به رونق اقتصادی روستاییان با فروش صنایع دستی و غذاهای محلی است. وی با بیان اینکه تاکنون گردشگران زیادی از تور سارگردی استقبال کردند، گفت: راهنمای سفر ملبس به لباس سنتی و همچنین ارائه غذاهای بومی و محلی از دیگر خدمات به مسافران نوروزی است.

سرپرست تور ساری گردی افزود: پرواز با پاراگلایدر از دیگر برنامه های تفریحی و گردشگری در تور ساری گردی است که از استقبال زیادی برخوردار است و تاکنون حدود ۱۵ گردشگر خارجی همراه با تور ساری گردی از اماکن و جاذبه های دیدنی مرکز استان دیدن کردند.

گفتنی است خانه کلبادی، بقعه امام زاده عباس، بقعه پهنه کلا، چشمه باداب سورت، حمام وزیری، مسجد جامع تاریخی فرح آباد، ساحل خزرآباد، مسجد مصطفی خان، نوباغشاه ساری، برج رسکت و سد سلیمان تنگه از اماکن دیدنی و تاریخی ساری است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۴۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان

به‌گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، شهاب طلایی شکری در  سفر به استان گلستان در نشست‌ هم‌اندیشی اعضای ادوار شورای اسلامی شهر گرگان که به‌مناسبت نهم اردیبهشت روز ملی شوراهای اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک روز ملی شوراهای اسلامی به پیشکسوتان و اعضای شوراهای اسلامی شهر گرگان، گفت: شهر تاریخی استرآباد(گرگان) یکی از بافت‌های تاریخی فاخر در سطح ملی و درواقع هویت شهر گرگان است.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور بیان کرد: بیش از 90 سال از ثبت ملی بافت تاریخی گرگان به‌عنوان نخستین بافت تاریخی ثبت ملی شده کشور، می‌گذرد اما به نسبت عمر این ثبت، اقدامات شایسته در راه احیا این اثر ملی فاخر صورت نگرفته است.
او تصریح کرد: اقدامات صورت گرفته در راستای حفظ و احیا شهر تاریخی استرآباد(گرگان) به نسبت سایر بافت‌های ارزشمند و تاریخی کشور به‌هیچ‌وجه قابل قیاس نیست و نیاز است تا مدیریت شهری گرگان در این راستا همت ویژه داشته باشند.
طلایی شکری گفت: باید هم‌افزایی و مشارکت بین دستگاهی در احیا شهر تاریخی استرآباد(گرگان) به وجود بیاید که متأسفانه امروز شاهد این هم‌افزایی در حد قابل‌قبول برای احیا این اثر ارزشمند نیستیم.
او در ادامه خاطرنشان کرد: صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کارگزار واگذاری بناهای تاریخی به سرمایه‌گذاران و شهرداری‌ها است؛ آمادگی داریم با شهرداری گرگان قرارداد و یا تفاهم‌نامه‌ای در راستای همکاری‌های بیشتر منعقد کنیم.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور تأکید کرد: یکی از پتانسیل‌هایی که صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور برای احیا و مرمت بناهای تاریخی از آن بهره برده است، ظرفیت بخش خصوصی است و حال با توجه به تأکید شعار سال بر مشارکت مردم می‌بایست از بخش خصوصی در راستای حفظ و احیا شهر تاریخی استرآباد بیش‌ازپیش بهره برد.
او همچنین گفت: تا زمانی که همتی از جوامع محلی و مقامات شهری ازجمله شهرداری و شورای اسلامی شهر برای حفظ و احیا شهر تاریخی استرآباد مشاهده نگردد مطمئن باشید شاهد کمک‌های ملی از سوی دولت نخواهیم بود.
طلایی شکری یادآور شد: شهرداری‌ها بر اساس دستورالعمل ارسالی از سوی وزیر محترم کشور مکلف‌اند نسبت به‌روزرسانی بسته‌های حمایتی و همچنین تسهیل قوانین حمایتی در حوزه استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی حمایت جدی کنند.
او گفت: پرداخت تسهیلات یکی از اصلی‌ترین حمایت‌های صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این حوزه است.
ضرورت برنامه‌ریزی مدون برای احیا شهر تاریخی استرآباد
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز در این نشست ضمن تبریک روز ملی شوراهای اسلامی به پیشکسوتان و اعضای شوراهای اسلامی شهر گرگان، گفت: در حوزه حفظ و احیا شهر تاریخی استرآباد(گرگان) باید بر اساس برنامه‌ریزی مدون و به‌صورت فاز به فاز پیش رویم و نمی‌توانیم همه اقدامات موردنیاز برای احیا این اثر تاریخی ارزشمند را تجمیعی و به‌صورت هم‌زمان پیش ببریم.
محمدجواد ساوری خاطرنشان کرد: یکی از وظایف اصلی ما حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است؛ باید با تهیه بسته‌های حمایتی، مشوق حضور سرمایه‌گذاران باشیم و بستر امن آنان را برای ورود به این بخش مهیا کنیم.
نشست‌ هم‌اندیشی اعضای ادوار شورای اسلامی شهر گرگان به‌مناسبت نهم اردیبهشت روز ملی شوراهای اسلامی با حضور محمدجواد ساوری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، اسماعیل نادری فرماندار شهرستان گرگان، سیدمحمدرضا سیدالنگی شهردار گرگان، اعضای ادوار گذشته و دوره ششم شورای اسلامی شهر گرگان و جمعی دیگر از مسئولان در گرگان برگزار شد.
در پایان این نشست هم‌اندیشی، تقدیر از اعضای شورای اسلامی ادوار گذشته شهر گرگان به‌مناسبت نهم اردیبهشت روز ملی شوراهای اسلامی تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳
  • بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان ویژه معلمان و اساتید
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد