Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرت الله رئیس زاده روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارخانه آجر و سفال دهدشت یکی از واحدهای صنعتی مهم در سطح کشور است که با توجه به کیفیت محصولات، متقاضیان زیادی از سراسر کشور دارد.
وی بیان کرد: روزانه 20 کامیون برای ارسال به استانهای بوشهر، اهواز و فارس در این کارخانه بارگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس زاده با اشاره به دریافت تسهیلات 50 میلیارد ریالی از محل منابع بانکی، بیان کرد: این تسهیلات برای راه اندازی خط دوم هزینه خواهد شد.
وی اظهار کرد: با راه اندازی خط دوم علاوه بر اشتغالزایی بیشتر بارگیری روزانه کامیونها به 60 کامیون افزایش پیدا خواهد کرد.
مدیرعامل کارخانه آجر دهدشت تصریح کرد: خط دوم این واحد صنعتی باحضور ناظران ایتالیایی تا پایان شهریور راه اندازی خواهد شد.
رئیس زاده با اشاره به کیفیت بالا و قیمت مناسب آجرهای تولیدی افزود: نیاز است اداره استاندارد استان نسبت به سطح کیفیت کالاهای وارداتی نظارت بیشتری داشته باشد.
وی گفت: با توجه به کیفیت مناسب خاک شهر دهدشت برای راه اندازی دیگر صنایع نیاز است مدیران استانی با رایزنی های بیشتر با مسئولان کشوری از سرمایه گذاران حمایت همه جانبه داشته باشند.
رئیس زاده با اشاره به هزینه 10 میلیون یوریی و 180 میلیارد ریالی در کارخانه آجر گفت: پرداخت ماهانه 13 میلیارد ریال هزینه اقساط در منطقه محروم مشکلات زیادی دارد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه این کارخانه در منطقه محروم راه اندازی شده، نیاز است مسئولان استانی و کشوری زمان بازپرداخت تسهیلات را افزایش دهند.
رئیس زاده یکی از مشکلات اصلی کارخانه آجر دهدشت را باز پرداخت سنگین تسهیلات دانست و گفت: دولت باید با حمایت از سرمایه گذاران زمینه راه اندازی دیگر واحدهای صنعتی را فراهم کند.
بیش از 100 نفر در کارخانه آجر دهدشت مشغول فعالیت هستند.
کارخانه آجر دهدشت در روستای چنگلوا در بخش مرکزی شهرستان کهگیلویه در زمینی به مساحت 25 هکتار ساخته شده است.
خبرنگار: حسین خدمتی ** انتشار دهنده:حسینعلی راشکی
7531/8005

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۴۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، انسیه خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در سفر استانی هیات دولت به استان سمنان، به مقام شامخ شهدا در گلزار شهدای خوشنام استان سمنان ادای احترام کرد.


انسیه خزعلی در ادامه دیدار با اعضای صندوق اعتبارات خرد زنان روستای خیرآباد سمنان گفت: مسائل اشتغال خانگی باید با مشارکت همگانی مردم حل شود.

خزعلی افزود: در این سفر اعتباری برای تشکیل بازارچه خاص بانوان دیده شده و این مکان به زودی ساخته می‌شود

معاون رئیس جمهور همچنین با حضور در خانه تدین سمنان از نمایشگاه دستاورد‌های بانوان دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در زمینه‌های مختلف اعم از سفال و سرامیک، بافت‌های داری و فرشینه، محصولات کشاورزی، تابلو‌های نقاشی، میناکاری و قلم زنی بازدید کرد و از تصویب اعتبار برای راه اندازی مکان دائمی عرضه محصولات خانگی بانوان استان سمنان خبر داد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


انسیه خزعلی با اشاره به تلاش‌های دولت برای اشتغال خانگی بانوان کفت: با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان کاهش داده شد و مشاغل خانگی رشد قابل توجهی داشت.

وی افزود: در همین زمینه، ۸۰ درصد تسهیلات در قسمت مشاغل خانگی بوده و ضمن صدور مجوز‌هایی در این زمینه، تفاهم نامه‌هایی نیز با وزارت کار منعقد و مقرر شد تا ۱۰ درصد تسهیلاتی که به استانداری‌ها واگذار می‌شود به بانوان سرپرست خانوار اختصاص یابد.

معاون رئیس‌جمهور در خصوص صندوق حمایت خرد اشتغال زنان خانه دار گفت: در گذشته، مشکلاتی در قبول ضمانت برخی بانک‌ها وجود داشت، که در سال‌جاری مقرر شد تا موانع موجود در بحث ضمانت نامه‌های بانکی رفع و حمایت از زنان خانه دار تسریع و تسهیل شود.

خزعلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه بازار فروش تولیدات بانوان هم گفت: یکی از مسائل مهم در همه استانها، بازار و جایگاه داخلی و خارجی برای عرضه محصولاتِ هنری بانوان بوده است که خوشبختانه در همه استان‌ها تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ها انجام و در استان سمنان نیز این اعتبار تصویب شده و مکان یابی در حال انجام است.

خزعلی یادآور شد: برای بحث صادرات هم در حال رایزنی هستیم و در بخش مجازی، پلتفرم‌هایی در حال طراحی است که با کشور‌هایی که با آنها در ارتباط هستیم از طریق مجازی برای فروش کالا بهره‌مند شدیم.

خزعلی یادآور شد: برای صادرات کالا نیز پلتفرم‌هایی طراحی شده که بازارچه مجازی "کسبینو"، یکی از سیاست‌ها در این راستا است که عرضه کنندگان محصولات، می‌توانند از طریق پست، محصولات تولیدی خود را برای خریداران ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • تأمین کننده ها و توزیع کننده های ورق گالوانیزه در ایران
  • روز ملی گندم و نان یادآور تلاش کشاورزان ایرانی
  • تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان
  • تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ محصولات خانگی بانوان
  • رئیسی در سمنان: تمام همت دولت تحقق وعده‌ها در استان است/تذکر رئیس جمهور به بانک‌ها 
  • رئیسی: ۸۴۰۰ کارخانه و کارگاه نیمه‌راکد و راکد در سراسر کشور احیا شدند
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در اردبیل