Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا عاشقی روز چهارشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مشارکت مردم در آبادانی روستاها نیازمند فرهنگ سازی است افزود: آسفالت و جدول گذاری روستای پسیان، جدول گذاری در روستای نانسا، احداث معابر و جدول گذاری در روستای رازیان، اجرای نهر سنگی و بهسازی کانال آب در روستای شیراز، عقب کشی دیوار در روستای مهرآباد و اجرای طرح هادی از جمله این طرح هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: تکمیل غسالخانه و جدول گذاری در خانیان، ساماندهی مزار شهدا روستای خضرلو با کمک و همکاری بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان و آسفالت و جدول کشی در روستاهای هراوان و گوراوان نیز از دیگر طرح های عمرانی روستایی در سال گذشته بود.
وی رویکردهای اصلی عمران روستاها را توجه به مشارکت مردم عنوان کرد و یادآور شد: کار فرهنگی نیاز به زمان دارد و فراهم کردن زمینه مشارکت مردم در آبادانی روستاها گامی موثر در حل مشکل مناطق روستایی است.
بخشدار مرکزی به اقدامات در دست اجرا این بخشداری در سالجاری اشاره کرد و افزود: ساماندهی منطقه حادثه خیز سه راهی بولالو و جدول گذاری و روشنایی معبر آن و تعریض و احداث بلوار در 2 فاز با مشارکت شهرداری عجب شیر که فاز اول آن 300 متر تا میدان تره بار و فاز دوم آن تا روستای شیراز خواهد بود از جمله طرح های عمران روستایی در سالجاری است.
عاشقی همچنین از ساماندهی ورودی خضرلو، جدول گذاری شهرک آفتاب نانسا، مسیر گشایی طرح هادی روستای رازیان، مسیر گشایی و تعریض و احداث خیابان شهیدان اربابی و الهامی از دیگر طرح های عمران روستایی در سال 96 است.
بخشدار مرکزی عجب شیر همچنین از ایجاد 2 کارگاه قالی بافی در روستای دانالو با اشتغالزایی 10 تا 12 نفر و همچنین ایجاد کارگاه های تولید تیرچه بلوک، پرورش قارچ و تولیدی پوشاک در روستاهای این بخش در سال جاری خبرداد.
وی با بیان اینکه دولت برای اشتغالزایی در روستاها برنامه ریزی کرده گفت: دهیاران زمینه مشارکت مردم را در راستای تحول اقتصادی روستاها فراهم کنند.
عاشقی با بیان اینکه دولت با وجود مشکلات اقتصادی، به عمران و توسعه روستاها توجه زیادی دارد گفت: نگاه دولت به توسعه روستاها نگاهی عدالت محورانه بوده و تلاش می کند با توجه به منابع محدود، مشکلات تمامی روستاها را حل و فصل کند.
وی از دهیاران خواست با واقع بینی و اطلاع رسانی از شرایط و واقعیت های کنونی روستائیان را توجیه و زمینه مشارکت آنان در طرح های عمرانی را فراهم کنند.
در بخش مرکزی شهرستان عجب شیر 17رو ستا وجود دارد که 17دهیار با 55شورا فعالیت می کنند.
شهرستان عجب شیر با حدود 85 هزار نفر جمعیت در98 کیلومتری جنوب غربی تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: شهرام ناعم وند ** انتشار دهنده: عیسی عطاپور**
7485/3077

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه‌ای گفت: شهرستان ایجرود ۷۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که نیازمند اجرای طرح هادی است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد، اضافه کرد: باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی برای بهره گیری از ظرفیت‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی توجه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تاکید کرد: هدف از اجرای طرح هادی روستایی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و ارائه خدمات محیط زیستی و عمومی است.

خواجه‌ای افزود: اهمیت اجرای طرح هادی با توجه به ضرورت گسترش روستاها برای رفاه حال روستاییان و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی هر روز بیشتر احساس می‌شود.

وی اظهار داشت: ساختار کالبدی روستاها که در طول زمان و بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته است با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت و سازهای جدید، خانه‌های با دوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری‌های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی متحول، و موجب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان می‌شود.

این مسؤول خاطر نشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی، در زیباسازی روستاهای استان نقش بسیار مهمی ایفا کرده است.

کد خبر 6086591

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • مشارکت بیش از ۴ هزار میلیارد ریالی وزارت نفت در طرح‌های مسئولیت اجتماعی
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • اجرای ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاهای آذربایجان شرقی
  • اجرای ۲۳ طرح آب‌رسانی در شهرستان ایجرود
  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد