Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده زابل در مجلس شورای اسلامی گفت: مقدار بیشتری آب، مواد غذایی و چادر برای رفع نیاز و اسکان عشایری که در منطقه جازموریان هستند لازمست و سرعت بیشتری در کمک رسانی ها لازم داریم تا این عزیزان که جزو تولید کنندگان هستند، زودتر مشکلات شان حل شود. حبیب الله دهمرده، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان درباره وضعیت عشایرسیستان در منطقه جازموریان بیان داشت: جا دارد از همه زحماتی که تاکنون برای عشایر انجام شده، تقدیر و تشکر کرد ولی آن طور که ضرورت ها و نیازهای مردم ایجاب می کند، کارهای زیرساختی شهری انجام نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار پیشین سیستان و بلوچستانادامه داد: مشکلات ما در زیر ساخت هاست و اگر به این زیرساختها رسیدگی کنیم، باران رحمت الهی است و صدمه ای هم به مردم نمی زند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه در سیستان، کرمان و لرستان مسئولیت های اجرایی داشته ام با این موضوع روبرو می شدم که ما به جای اینکه ساختمان اداری مناسب بسازیم آن هم در جای مناسب تا در مواقع بحران از این ساختمان ها برای کمک رسانی به مردم استفاده کنیم متاسفانه اکثر مواقع خود آن بناها تبدیل به گرفتاری می شد.
دهمرده خاطر نشان کرد: در سیستان وقتی سیل رخ داد، دکل های برق در جای نامناسبی قرار داشتند همچنین پل «جکی گور»بین چابهار و ایرانشهر جای بدی بود و خود این پل از بین رفت و ارتباط جاده اصلی ایرانشهر و چابهار قطع شد و کمک رسانی ها با مشکل روبرو شد.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی گفت: بایستی بر کار سیستم های دولتی نظارت شود و به گونه ای برخورد کنند که مشاوران و پیمانکاران در ساخت بناها و راهها مسائل ایمنی را در نظر بگیرند تا با حوادث طبیعی دچار مشکلاتی از این دست نشویم.
دهمرده یادآور شد: باید از مسئولان امر بابت امداد رسانی این چند روزه تقدیر کرد زیرا در حد وسع اقدامات مناسبی برای رفع مشکلات مردم این منطقه انجام شده است ولی از موضوع اصلی یعنی جایگذاری صحیح زیرساختها هنوز فاصله داریم.
استاندار پیشین استان های لرستان، سیستان و بلوچستان و کرمانافزود: مقدار بیشتری آب، مواد غذایی و چادر برای رفع نیاز و اسکان عشایری که در منطقه جازموریان هستند لازم است وسرعت بیشتری در کمک رسانی ها لازم داریم تا این عزیزان که جزو تولید کنندگان هستند زودتر مشکلات شان حل شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار کرمان: سیل جنوب استان تلفات جانی نداشت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از رودخانه فصلی شور جیرفت اظهار کرد: به لطف خدا امسال شاهد بارندگی خوبی در منطقه بودیم و طبق پیش‌بینی هواشناسی چهار شهرستان منوجان، قلعه‌گنج، رودبار جنوب و جازموریان بارندگی قابل توجهی داشتند، علاوه براین در بالا دست‌ها نیز شاهد بارندگی خوبی بوده‌ایم.

وی با بیان این مطلب که بارندگی امسال موجب حوادث کمتری شده است، ادامه داد: تعداد زیادی از مسیل‌ها و سیل‌بندها اصلاح و رودخانه‌ها لایروبی که به عنوان نمونه در منوجان ۴۸ کیلومتر رودخانه لایروبی و سیل‌بند احداث شد.

فداکار مداوم نبودن بارش‌ها را یکی دیگر از دلایل پایین بودن خسارت عنوان کرد و افزود: در بخش زیرساختی مشکلاتی در زمینه راه‌ و پل‌ها به دلیل شدت بارش به‌وجود آمد که در حال برطرف شدن است.

وی با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی آسیب زیادی به‌وجود نیامده است، اظهار کرد: مردم به دلیل اطلاع‌رسانی خوبی که انجام شد، همراهی رضایت بخشی داشتند که باید از رسانه‌ها نیز تشکر کرد.

فداکار با بیان اینکه چهار مفقودی در شهرستان عنبرآباد و ارزوئیه داشتیم که همگی پیدا شدند و به آغوش خانواده بازگشتند، اضافه کرد: ۴۰ رأس دام نیز تلف شد که دلیل آن بی‌توجهی به تذکرات داده شده بود، همچنین قطعی برق محدودی نیز در منطقه داشتیم که اصلاح شد.

وی گفت: در استان بیش از ۵۰۰ دستگاه مستقر شده است که ۳۰۰ دستگاه آن فقط در جنوب استان استقرار پیدا کرده و آماده خدمات‌رسانی به مردم در منطقه بوده‌اند.

استاندار کرمان بیان کرد: بارشی که از بالا دست وارد هلیل‌رود می‌شود و در نهایت به جازموریان منتقل می‌شود، باعث تقویت جازموریان می‌شود.

دیگر خبرها

  • رئیسی پیگیر وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌ و بلوچستان شد
  • پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیس‌جمهور
  • رئیسی پیگیر وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌وبلوچستان شد
  • رئیسی پیگیر‌ وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌وبلوچستان شد
  • وضعیت مناطق سیل‌زدۀ جنوب سیستان و بلوچستان/ مردم مراقب خطر تمساح باشند
  • استاندار کرمان: سیل جنوب استان تلفات جانی نداشت
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • استانداردسازی راه‌ها در سیستان و بلوچستان با جدیت و سرعت پیگیری شود
  • امداد رسانی پلیس سیستان و بلوچستان به سیل زدگان جنوب استان
  • رابط مردمی سازی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان منصوب شد