Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز| معاون ساخت و توسعه راه‌ها و بزرگراه‌ها با بیان اینکه ۵۰۰ کیلومتر بزرگراه آماده افتتاح داریم، گفت: ۷ هزار کیلومتر راه اصلی به بزرگراه تبدیل می شود.
به گزارش ایلنا، محمدرضا کدخدازاده با اشاره به این که در سال ۹۶ برخی از طرح‌های عمرانی به شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل تفویض شده است، اظهار داشت : واگذاری برخی از پروژه ها به شرکت ساخت نشان از این دارد که کارها تخصصی تر انجام خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ساخت ۱۸ هزار کیلومتر بزرگراه در سطح کشور تعریف شده است که از این میزان، ۸ هزار کیلومتر را در دست ساخت داریم.

کدخدازاده با بیان اینکه ساخت ۲۰۰۰ کیلومتر بزرگراه در دست مطالعه است، گفت: در حال حاضر ۵۰۰ کیلومتر بزرگراه آماده بهره برداری است و در مرحله روسازی قرار دارد که تا اردیبهشت سال جاری این میزان پروژه به افتتاح خواهد رسید.

معاون ساخت و توسعه راه‌ها و بزرگراه‌ها با اشاره افتتاح کمربندی کنار گذر غربی کرمانشاه به طول ۲۴ کیلومتر که به صورت ۴ خطه به همراه دو تقاطع بزرگ پیش از شروع سفرهای نوروزی زیر بار ترافیک رفت، اظهار داشت: در استان های اردبیل، آذر بایجان شرقی، فارس، بوشهر، هرمزگان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران و البرز اخیرا پروژه هایی را در قالب بزرگراه به بهره برداری رساندیم و در این استان ها در آینده نزدیک پروژه هایی را هم در برنامه افتتاح داریم.

وی با اشاره به استفاده از شیوه های مدرن راهسازی در پروژه های عمرانی گفت: در حال حاضر ۵۰۰ کیلومتر پروژه بزرگراهی در برنامه افتتاح داریم که از این میزان پروژه ۲۵ کیلومتر با روسازی بتنی که از شیوه های مدرن راهسازی محسوب می شود، به افتتاح می رسد.

کدخدازاده ادامه داد: همچنین ۱۰۰ کیلومتر بزرگراه و انواع راه اصلی و ... با رویه بتنی در حال ساخت هستند.

معاون ساخت و توسعه راه‌ها و بزرگراه‌ها با اشاره به پروژه ‌های تبدیل راه اصلی به بزرگراه، گفت: در حال حاضر تبدیل ۷۰۰۰ کیلومتر راه اصلی به بزرگراه را در دست ساخت داریم.

وی با اشاره به اعتبارات مصوب برای پروژه های بزرگراهی گفت: سال گذشته ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب داشتیم که ۹۰۰ میلیارد آن به صورت اسناد و مبلغ کمی به صورت نقد اختصاص یافت اما امسال – سال ۹۶- این اعتبارات تا ۱۳ درصد افزایش یافت و به هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر

به گزارش همشهری‌آنلاین، سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور که از روز گذشته به پاکستان سفر کرده، قرار است پس از این سفر عازم سریلانکا شود.
یکی از اقدامات مهم رئیسی در این سفر افتتاح طرح چند منظوره «اومااویا» است که در جنوب شرقی سریلانکا و ۲۰۰ کیلومتری شرق کلمبو، پایتخت این کشور و در منطقه ای نسبتا محروم و خشک قرار دارد.
این پروژه عظیم و منحصر به فرد شامل ساخت «۲ سد»، «تونل انتقال آب» و «دو واحد نیروگاه زیرزمینی برق آبی هریک ۶۰ مگاوات (در مجموع ۱۲۰)» می شود.

تاریخ آغاز پروژه مارس ۲۰۱۰ میلادی و تاریخ اتمام آن پایان مارس ۲۰۲۴ میلادی است، طبق جدول زمان‌بندی تاریخ سنکرون واحد اول ۲۷ ژانویه ۲۰۲۴ و تاریخ سنکرون واحد دوم ۲۹ مارس ۲۰۲۴ تعریف شده، همچنین تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تامین آب مورد نیاز ۵۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک جز اهداف این پروژه است.

اجرای این پروژه ظرفیت آب مازاد رودخانه‌های اومااویا و ماهاتوتیلااویا را به منطقه کم‌آب استان اووا منتقل کرده و انتقال سالیانه ۱۴۵ میلیون متر مکعب آب به مناطق کم بارش موجب توسعه و رونق کشاورزی در ۵۰۰۰ هکتار در مناطق پایین دست می شود.

دو واحد نیروگاه زیرزمینی ۶۰ مگاواتی در عمق ۷۵۰ متری زمین مجموعا به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات ایجاد خواهد شد و تونل اصلی بلند آبرسان پروژه به طول ۱۵.۳ کیلومتر آب سدها را به نیروگاه منتقل می کند.
همچنین خط انتقال برق فشار قوی ۱۳۲ کیلوولت به‌طول ۲۲.۷ کیلومتر که برق تولیدی نیروگاه اومااویا را به پست های برق مونراگله و بادوله متصل کرده و از این طریق به شبکه سراسری سریلانکا متصل می شود.

از ویژگی‌های مهم و منحصر به فرد پروژه اومااویا می‌توان به پراکنده و متنوع بودن اجزای طرح اشاره کرد همچنین باید گفت که این طرح یکی از بزرگترین پروژه های صادرات خدمات فنی و مهندسی خارج از کشور است، طول خطی پروژه ۲۴ کیلومتر و جاده ای بیش از ۴۰ کیلومتر بوده و یکی از بلندترین شفت‌های عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر به قطر حفاری ۳.۲ متر پوشش فلزی شفت عمودی ۶۱۸ متری به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق از بالا به پایین برای اولین بار در دنیاست، ضمن اینکه حفاری مکانیزه تونل بلند آبرسان با دو دستگاه TBM سپر دوبل بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین شناسی با فشار آب بالا به طول ۱۵۳۰۰ متر است.

در خصوص سد پوهولپولا باید گفت که نوع سد RCC- بتن غلتکی به ارتفاع ۳۵ متر، طول تاج ۱۷۴ متر و حجم مخزن آن ۶۳۴ هزار متر مکعب است، سد دایرابا نیز از نوع RCC- بتن غلتکی به ارتفاع ۵۰متر، طول تاج ۱۶۵ متر و حجم مخزن ۹۷۰ هزار مترمکعب است.

کد خبر 846612 منبع: فارس برچسب‌ها ایران و سریلانکا خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف سال ۱۴۰۲ راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان در ساخت بزرگراه
  • ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان - بیرجند در حال ساخت است
  • تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان بیرجند
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان _ بیرجند
  • افتتاح اولین پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سهند با حضور وزیر راه