Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مرتضی خاتمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مهمترین جنبه اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال جدید مدنظر قرار دادند، بحث تولید و اشتغال بود.
وی یادآورشد: این موضوع حاصل نمی شود مگر آنکه مجریان و مدیرانی که دست اندرکار بخش تولید هستند، افرادی کارآمد، با نشاط و باانگیزه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خاتمی اظهار کرد: محوریت سخنان رهبر فرزانه انقلاب هم، حول همین محور بود و از همین رو، دولت باید ساز و کار لازم را برای به کار گیری چنین افرادی فراهم کند.
رئیس مجمع نمایندگان استان زنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی دیگر از مباحثی که رهبر معظم انقلاب بر لزوم آن تاکید داشتند، مبارزه با قاچاق کالا در سطح کلان بود.
وی خاطرنشان کرد: مدیران از سویی باید عزم و اراده جدی برای مبارزه با قاچاق کالا در سطح کلان را داشته باشند و از سوی دیگر از فناوری های روز دنیا برای رد یابی کانتینرهای حامل کالای قاچاق استفاده کنند.
خاتمی ادامه داد: به طور معمول در عرصه قاچاق با افرادی مقابله می شود که در سطح جزئی و در بخش توزیع فعالیت می کنند در حالی که نسبت به کالاهای عمده قاچاق اقدام اساسی صورت نمی گیرد.
نماینده مردم ایجرود، ماهنشان و دهستانهای بوغداکندی و قلتوق در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در زمینه مبارزه با قاچاق کالا اقداماتی را انجام داده و حتی برای دسترسی به آخرین تکنولوژی ردیابی از وجود نهادهای دانش بنیان بهره برده است اما در مقابل آنچه که در کشور نیاز است، بسیار ضعیف بوده و باید تلاش جدی در زمینه عملی کردن آنها انجام شود.
وی اضافه کرد: مجلس آماده است تمام مشکلات و موانع قانونی پیش روی بخش تولید و جریان واگذاری تصدی گری های دولت را حل کند.
خاتمی تاکید کرد: اگر بناست واگذاری امور تصدی گری بخش دولتی به بخش خصوصی انجام شود، اما نظارتی وجود نداشته باشد، نقض غرض است.
نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: دولت نه تولید کننده و نه متصدی خوبی است، در حالی که در عمل ناظر خوبی هم بر بخش های واگذار شده نبوده است و در بخش های واگذار شده، رشد و بهره وری قابل توجهی مشاهده نشده است.
وی تصریح کرد: درگذشته به جای واگذاری به بخش خصوصی، این امور بیشتر به خصولتی ها واگذار شده است، افرادی که به دنبال رانت های بخش واگذاری هستند؛ در نتیجه اراده لازم هم برای نظارت نبوده است.
خاتمی بر لزوم تقویت بخش خصوصی برای واگذاری امور به آن تاکید کرد و افزود: باید ساز و کار مناسب ایجاد و دست آنانی که با رانت به دنبال سودجویی از این واگذاری ها هستند، قطع شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان زنجان درمجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که دولت بخش های قابل واگذاری را به بخش خصوصی قوی و توانمند واگذار کند، از سویی فرصت و توان بیشتری برای نظارت پیدا خواهد کرد و از سوی دیگر توان بیشتری برای مدیریت کارها خواهد داشت.
وی تحقق افزایش نظارت دولت را منجر به فعال و توانمند شدن بخش خصوصی و اجرای اقتصاد مقاومتی خواند.
3001/6085
خبرنگار: مینا افشار ** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا مهرافروز در نشست هم‌اندیشی با فرماندار شهرستان ارومیه اظهار کرد: در کمیته امداد امام خمینی (ره) بیشتر به دنبال ایجاد بستر و فضاهایی هستیم تا موانع و مشکلات پیش‌رو را با همکاری و تعامل با سایر دستگاه‌ها حل کنیم.

وی در ادامه تهدیدها را زمینه‌ای برای پویایی برشمرد و افزود: هر تهدیدی را می‌توان به فرصت تبدیل کرد و از آن بهره برد، اگر تهدیدی نباشد، تحرکی هم نخواهد بود و فضایی ایجاد نخواهد شد که برای آن تصمیم‌گیری، بازخوانی و بازیابی شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی با بیان اینکه اقداماتی را که موفق بوده است، ادامه می‌دهیم و در خصوص سایر اقدامات نیز تجدیدنظر می‌شود، گفت: برجسته‌ترین خدمت، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی است.

مهرافروز ادامه داد: اساسنامه کمیته امداد امام خمینی (ره) و شعار اصلی آن ایجاد اشتغال پایدار برای خانواده‌ها است تا دغدغه‌هایشان حل شود که در حوزه اشتغال این امر به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۴۰ درصد ایجاد اشتغال در کشور را کمیته امداد ایجاد می‌کند، سال گذشته در استان ۱۲ هزار و ۴۸۱ نفر موفق به دریافت وام و تسهیلات اشتغال شده‌اند.

مدیرکل امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی ارائه مشاوره به خانواده‌ها، اجرای برنامه‌های فرهنگی و برپایی اردوهای زیارتی و تفریحی و حمایت از دانش‌آموزان و دانشجویان را از دیگر خدمات این نهاد عنوان کرد.

 

 

دیگر خبرها

  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال