Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت که تیم ملی به جام جهانی راه می‌یابد اما این کفایت نمی‌کند و باید به فکر ارائه بازی‌های خوب در جام جهانی باشیم.

بیژن ذوالفقارنسب درباره دیدار تیم‌های ملی ایران و چین که به پیروزی یک بر صفر ملی‌پوشان کشورمان انجامید، به خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران پویا گفت: این بازی برای ما بسیار حساس شده بود، چون خیلی‌ها فکر می‌کردند پیروزی در این مسابقه، صعود ما را به جام جهانی قطعی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند اکنون راه صعود خیلی برای ما هموار شده، اما حساسیت کاذب هم برای ما ایجاد شده بود.

وی با بیان اینکهبازی به گونه‌ای بود که شایستگی کسب سه امتیاز را داشتیم و به این مهم هم رسیدیم، اظهار داشت: ایران خیلی خوب بازی کرد. تیم ملی در هر بازی به مقتضای شرایط حریف به زمین می‌رود و در همه خطوط، نظمی خاص داشت. هرچند می‌توان گفت در فاز تهاجمی با نوعی دستپاچگی و شاید بی‌برنامگی روبه‌رو هستیم، اما در ساختار دفاعی و خط میانی تیم ما خیلی دونده بود و بازیکنان به خوبی یکدیگر را حمایت می‌کردند.

پیشکسوت فوتبال کشورمان با بیان اینکه تیم ما خیلی محتاط بازی می‌کند، تصریح کرد: ایران فوتبال منضبط دفاعی بازی می‌کند که به هر صورت در نتایج صفر - صفر و حتی یک - صفر هم مربی ریسک نمی‌کند و به بازیکنان آزادی عمل نمی‌دهد. تیم ما در نتیجه‌گرایی خیلی خوب کار می‌کند و این را کارشناسان هم تأیید می‌کنند، اما فوتبال جلوه‌های دیگری هم دارد که شاید زمان نیاز باشد یا بازیکنان به توانمندی‌های بالاتری برسند تا بتوانند حریفان خود را با اقتدار در کنترل خود بگیرند. مقداری بی‌احتیاطی در خط میانی یا خط دفاعی ما، فضا را برای تیم حریف در یک سوم دفاعی تیم ما مهیا می‌کند تا دروازه ما آسیب‌پذیر باشد. همین سبب شده که فوتبال ما اصطلاحاً تماشاگرپسند نباشد و فوتبال زیبا و مدرنی ارائه نمی‌دهد اما در انتها سه امتیاز در اختیار ماست.

ذوالفقارنسب در مورد شانس صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2018 با بیان اینکه تیم ملی به احتمال بیش از بالای 90 درصد عازم روسیه می‌شود، خاطرنشان کرد: تیم ملی به جام جهانی راه می‌یابد اما این کفایت نمی‌کند. ما باید به فکر ارائه بازی‌های خوب در جام جهانی بوده و نگاهی هم برای صعود به مرحله بعد داشته باشیم. باید ظرفیت و کیفیت فنی را پیدا کنیم تا تیم عملکرد خوبی در جام جهانی داشته باشد. در جام جهانی 2014 برزیل شاید 70 درصد اهداف کی‌روش، بالا بردن قابلیت‌های بدنی و میزان دوندگی تیم بود که در این زمینه به نتایج خوبی هم رسیدیم، اما در جام جهانی بعدی باید فاکتورهای دیگری هم اضافه شود و آن هم کیفیت فنی تیم است.

مربی پیشین فوتبال ایران درباره صحبت‌های کی‌روش در انتهای مسابقه و اینکه گفته بود همه می‌دانند فوتبال ایران دست چه کسانی است، گفت: یکی از نقاط ضعف کی‌روش، همین مسائل است. او از لحاظ فنی، همبستگی و انضباط تیمی، بسیار توانمند است و خوب عمل می‌کند. کی‌روش در مسائل اجتماعی ورزش و اخلاقی، یک مقدار از اِشل‌های بین‌المللی جدا شده است. روز گذشته (سه‌شنبه) یکی از مربیان طراز اول فوتبال جهان مقابل ایران شکست خورد و صادقانه پذیرفت که ایران بهتر بازی کرد و برای توجیه شکست به مسائل حاشیه‌ای نپرداخت. کی‌روش ویژگی‌هایی دارد که ناشی از عدم مدیریت بر اوست. در 6 سال گذشته، کی‌روش به خوبی و در چارچوب ظرفیت‌های ورزشی ما کنترل نشده که به خود اجازه می‌دهد هر صحبتی را مطرح کند. این جنبه کار کی‌روش را در هیچ ساختار ورزشی ندیدم و نشنیدم که این روال وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

R1402/P1015135/S3,27/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • شجاعیان: در خواستگاری‌ام سر فوتبال دعوا شد!
  • صادقی: انگیزه نساجی از تیم ما بیشتر است
  • اگر نتیجه نگرفتیم فوتبال خوبی ارائه کردیم
  • دنبال فوتبال تهاجمی هستیم
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • فرشباف: تراکتور باید بسته بازی کند و به خط حمله استقلال فضا ندهد/تماشاگران بدانند هنوز فرصت کسب سهمیه آسیا وجود دارد
  • سخنگوی فدراسیون فوتبال: درخواست حواله خودرو برای قهرمانان فوتسال را پیگیری می کنیم
  • اصولی: بازی‌های دوستانه باعث شکل گیری شاکله تیم ملی فوتسال شد/ قرارداد شمسایی تمدید خواهد شد
  • اصولی: درخواست حواله خودرو برای فوتسالی‌ها را پیگیری می‌کنیم
  • تماس‌های غیررسمی پرسپولیس با سرمربی تیم‌ملی