Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیخ الاسلام گفت: استفاده روسیه از پایگاه نوژه کار بسیار منطقی و تعیین کننده ایست به این خاطر که نیروی هوایی سوریه مجهز نیست و ما نیاز به نیروی هوایی قوی و موثری داشتیم تا در زمین تلفات مان کاهش یابد.

خبرگزاری میزان: حسین شیخ الاسلام، مدیرکل سابق امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر سفر تیم ایرانی به ریاست حجت الاسلام روحانی به روسیه در آینده سوریه و منطقه با بیان اینکه مدتهاست در منطقه دو محور نمایش داده می شود اظهار داشت: محور شر حیاتش وابسته به مزدورانی که منافعشان به شاهنشاهیها و دیکتاتوری ها وابسته است، محور دیگر ملت و مردم این منطقه هستند که در این گروه جای می گیرند و کشورهایی از جمله ایران و مقاومت مردم فلسطین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: محور شر، ثبات، استقرار و آرامش در منطقه را نمی خواهد و این آرامش به ضررشان تمام می شود و فکر می کنند در آن صورت مردم حقوقشان را طلب کرده و دیکتاتوری ها ساقط می شوند.

مدیرکل سابق امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در قضایای سوریه، روسیه تصمیم گرفت در مقابل آن محور شرارت بایستد و هم پیمان محور خیر باشد و نگذارد این محور شر که با تئوری وهابیت و با پول شاهنشاهی آنها که از مردم کشورشان چپاول شده و با سازماندهی آمریکاییها و اسلحه ای که ترکها در اختیارشان گذاشتند، بتوانند به خواسته های خود برسند.

شیخ الاسلام تصریح کرد: با توجه به اینکه این تروریستها مقداری شان از روسیه آمده بودند و آنجا را دشمن خود می دانستند، دولت روسیه خود را همراه ما و در محور خیر قرار داد.

حضور روسیه در سوریه اثرات خوبی را به همراه داشته است

مشاور ظریف با بیان اینکه حضور روسیه اثرات خوبی را به همراه داشته است اظهار داشت: من فکر می کنم تا شکست کامل محور شر، روسیه در کنار ما و همچنین مردم سوریه خواهد ماند.

وی در ادامه تاکید کرد: جناح مقابل تلاش دارد، محور شیعه و سنی را در عوض محور خیر و شر قرار دهد اما واقع امر این است که بر خلاف همه تلاش هایی که آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام می دهند آنها نمی توانند با اهل سنت همراهی داشته باشند و در نهایت دشمنشان هستند و واقعا دعوای ظالم ومظلوم و یا دعوای سلطه گر و سلطه پذیر برقرار است.

می خواهند منطقه را تقسیم بندی کنند

مشاور وزیر امور خارجه گفت: آن محور شر می خواهند منطقه را تقسیم بندی کنند و عراق و سوریه را براساس ملیت هایی که دارند، تقسیم بندی کنند و خب این محور خیر که ما باشیم وحدت عراق و سوریه رامی خواهیم و خواستار ایجاد دموکراسی در این کشور هستیم.

شیخ الاسلام در عین حال یادآور شد: اثرات اینها را شما در بحرین و یمن هم می بینید و من فکر می کنم موفقیت های روز به روز محور خیر در منطقه وجود ملموسی دارد و در این سفر آقایان روحانی و پوتین به عنوان نماینده دو قدرت اصلی این محور، افق روشنی برای همکاری های بیشتر را ترسیم کردند.

به روسیه پایگاه ندادیم و بعد از این هم نمی دهیم

وی در پاسخ به این سوال که "ارزیابی تان درباره استفاده مجدد روسیه از فرودگاه نوژه چیست و فکر می کنید چقدر این موضوع در پایان دادن به بحران سوریه می تواند موثر باشد"، عنوان کرد: اولا مشخص است که ما به آنها تاکنون پایگاهی نداده و از این به بعد نیز نخواهیم داد، برخی افراد بدون آنکه عمق این مساله را بفهمند در خصوص اجازه ایران به روسیه کج فهمی کردند و جنجال بی‌جایی را به راه انداختند که متاسفانه به مطبوعات هم رسید.

شیخ الاسلام ادامه داد: ایران به هواپیماهای استراتژیک و راهبردی روسیه که از فاصله بسیار دور با بمب می آیند، اجازه داده تا از فرودگاه نوژه برای زدن هدف های شر استفاده کنند.

ما اختیار کامل پایگاه نظامی نوژه را به روسیه نداده ایم

مشاور وزیر امور خارجه یادآور شد: ما قرار نیست به هیچ کشوری پایگاه دهیم و تنها قرار بوده و هست که هواپیماهای روسیه از امکانات ما استفاده کنند به این ترتیب که در پایگاه ما وقتی می نشستند هواپیما در اختیار ما بود نه اینکه پایگاه را در اختیار شان بگذاریم و هواپیماها بدون اجازه ما اصلا نمی توانستند از زمین بلند شوند.

شیخ الاسلام ادامه داد: این فرق می کند با اینکه بخواهند محلی یا پایگاهی را در اختیار کشور دیگری بگذارند و خود هیچ اختیاری در این محل نداشته باشند و دفعه قبل هم به همین صورت بود.

شرط اساسی ایران برای روسیه/نیروی هوایی سوریه مجهز نیست باید برای کاهش تلفات از نوژه استفاده کرد

مدیرکل سابق امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آنچه مهم است اینکه ما و روسیه در دادن این امکانات یک شرط اساسی داریم مبنی براینکه هدف هایی که در سوریه زده می شود با توافق طرفین انجام می شود و یعنی این امکانات عظیم بمبارانی را که دولت سوریه ندارد، روسیه با توافق ایران و سوریه هدفها را انتخاب کرده و می زند و اینگونه ما این توانایی بمباران را در اختیار خودمان قرار می دهیم.

وی عنوان کرد: استفاده روسیه از پایگاه نوژه کار بسیار منطقی و تعیین کننده ایست به این خاطر که نیروی هوایی سوریه مجهز نیست و ما نیاز به نیروی هوایی قوی و موثری داشتیم تا در زمین تلفات مان کاهش یابد لذا این کار ما بسیار عاقلانه است و این اقدام در سرنوشت مبارزه با تروریسم درسوریه بسیار تعیین کننده است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه

نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس، روز پنجشنبه و با دستور کار بررسی تحولات منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست «علی باقری» معاون سیاسی وزارت امور خارجه در این نشست حضور پیدا کرده است.

روسیه که ریاست دوره‌ای گروه بریکس را در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) برعهده دارد، میزبان این اجلاس است.

این نشست با سخنان «میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور کشورهای منطقه و معاون وزیر امور خارجه این کشور آغاز به کار کرده است.

در ادامه این نشست،‌ نماینده سازمان ملل متحد به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت غزه و بحران انسانی در فلسطین و نیز حملات به کارکنان سازمان ملل پرداخت.

رایزنی باقری و بوگدانوف

بر اساس آنچه که سفارت ایران در روسیه اعلام کرده است، قرار است باقری نیز در این نشست، مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره تحولات خاورمیانه در شرایط تداوم کشتار مردم بیگناه فلسطین از سوی رژیم اشغالگر قدس و تجاوزهای اخیر این رژیم به کشورهای منطقه از جمله به کنسولگری سفارت ایران در دمشق مطرح کند.

باقری قبل از حضور در این نشست با میخائیل بوگدانوف معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره مسائل مورد نظر گفت‌وگو کرد.

«کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، معاون وزیر امور خارجه را در این نشست همراهی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام‌های حمله به پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه
  • خروج مستشاران ایران از سوریه از سوی یک مقام محور مقاومت تکذیب شد
  • پیام های حمله به پایگاه های آمریکا در شرق سوریه
  • امنیت منطقه محور اصلی دیدار پوتین و علی‌اف
  • ۸ پهپاد اوکراینی در آسمان روسیه منهدم شدند
  • ۳ پهپاد ارتش اوکراین در منطقه «ورونژ» روسیه سرنگون شدند
  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی