Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ذولت ،، هیات وزیران با توجه به نامگذاری سال 1396 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی ،تولید و اشتغال، بررسی راههای جهش در تولید داخلی و افزایش اشتغال را دستور اصلی جلسه روز چهارشنبه خود قرار داد.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان دبیرخانه شورای اشتغال در این جلسه که به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد، در ادامه مباحث جلسه قبل ، نتیجه مطالعات ، بررسی ها و رویکرد پیشنهادی برای توسعه اشتغال را به هیات وزیران ارایه نمود که کلیات آن، مورد تصویب قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این چارچوب مقرر شد با هماهنگی دستگاه های اجرایی، موضوع تقسیم کار ملی، تعیین اهداف کمی در سطح بخش های عمده اقتصادی، انتخاب رسته‌های دارای بیشترین ظرفیت رشد و اشتغال در بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات و حوزه‌های زیر ساختی نهایی و ارایه شود.

هیات وزیران با توجه به سفر رییس جمهوری به استان خوزستان در اسفند ماه سال گذشته و دستور وی به دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات این استان در زمینه‌های آب و فاضلاب، مقابله با گرد و غبار، تکمیل طرح احیای 550 هزار هکتاری اراضی کشاورزی استان‌های خوزستان و ایلام، وظایف این دستگاهها را مشخص کرد.

در بخش آب و فاضلاب، وزارت نیرو مکلف شد به منظور رفع مشکلات آب و فاضلاب استان خوزستان در افق 1405 با برآورد هزینه 95 هزار و 417 میلیارد ریال، طرح هایی را به مدت سه سال اجرا کند.

در بحث تثبیت کانون‌های بحرانی ایجاد گرد و غبار در استان خوزستان با منشاء داخلی نیز دو طرح کوتاه مدت برای تثبیت کانون‌های بحرانی در شرق اهواز در سطح 42 هزار هکتار به مدت یکسال توسط وزارت جهادکشاورزی و بلند مدت در سطح 320 هزار هکتار در طول برنامه ششم تدوین و اجرا می شود.

سازمان محیط زیست و وزارت نیرو نیز مکلف شدند تامین حقآبه زیست محیطی تالاب های استان خوزستان را در سال 1396 در اولویت، قرار دهند.

به منظور تکمیل و اتمام طرح احیا و اراضی کشاورزی خوزستان و ایلام در سطح 550 هزار هکتار در برنامه‌ای 4 ساله مقرر شد که شبکه‌های اصل و فرعی آبیاری، تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی و زهکش مورد نیاز در سطح 238 هزار هکتار شامل 229 هزار هکتار در استان خوزستان و 9 هزار هکتار در استان ایلام اجرا شود.

همچنین مقرر شد به منظور تسهیل در تامین تسهیلات مالی خارجی و داخلی برای اجرای این مصوبه، بررسی خارج از نوبت صدور مجوز استفاده از تسهیلات مالی خارجی برای طرح‌های اولویت دار توسط شورای اقتصاد و تامین مالی خارجی برای طرح‌های این مصوبه در اولویت قرار گیرد.

هیات وزیران، وزارت جهادکشاورزی را مجاز کرد که نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا و امضای موقت موافقت نامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت آفریقای جنوبی اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری کند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور اسناد مالکیت پنج تالاب و ۲ رودخانه خوزستان

حسن بابایی   بیان کرد: اسناد مالکیت حدنگاری تالاب بین المللی «شادگان»،«هور العظیم»، «بن دون»، «میانگران» و «شیمبار»، رودخانه های «کرخه» و«شاوور» و ۲۷۹ سند مربوط به شهرک‌های صنعتی و ۲۹۵ سند مالکیت کوی مدرس اهواز بعد از ۷۰ سال و سند بزرگترین موقوفه کشور به دستگاه‌های متولی تحویل داده شد.

وی گفت: اسناد مالکیت بستر و حریم ۲ رودخانه بزرگ و مهم کشور که بالغ بر ۱۱ قطعه سند به مساحت ۲۵ هزار هکتار در حوزه ثبتی شهرستان شوش به نام دولت صادر شده است.

بابایی افزود: همچنین سند مالکیت حدنگار تالاب بین المللی «شادگان» به عنوان بزرگترین تالاب کشور شامل ۶۲ پلاک ثبتی در مجموع ۲۷۲ هکتار و تالاب «هورالعظیم» به عنوان بزرگترین تالاب مرزی کشور در ۱۰۹ هکتار در راستای حفظ و جلوگیری از تغییر کاربری طی فرآیندی پیچیده و با حمایت رییس کل دادگستری خوزستان صادر شد.

رییس ثبت اسناد و املاک کشور ادامه داد: همچنین اسناد پنج تالاب به مساحت مساحت ۳۸۶ هزار هکتار که از زیستگاه‌های مهم حیات وحش ایران با گونه های مختلف گیاهی و جانوری است صادر و تحویل داده شد.

بابایی با اشاره به صدور ۵۴۱ سند مالکیت مربوط به شهرک‌های صنعتی اهواز، سوسنگرد، بهبهان، آبادان، باغملک، شوشتر و آغاجاری ادامه داد: مجموع مساحت این اراضی ۲۷۹ هکتار است که در راستای تحقق شعار سال و فراهم کردن بستر و زیرساخت‌های لازم برای توسعه تولید و اشتغال‌زایی به شرکت شهرک های صنعتی استان خوزستان تحویل داده شد.

رییس ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه اسناد بزرگترین موقوفه کشور بعد از سال‌ها انتظار صادر شد گفت: ۲۴۱ سند مالکیت به مساحت ۶۶ هزار هکتار مربوط به اراضی وقفی شهرستان‌های رامشیر و ماهشهر با حمایت دادگستری خوزستان و اداره کل ثبت اسناد و املاک استان با رفع اختلافات بین ادارات اوقاف و منابع طبیعی صادر شد.

رفع مشکلات مالکیتی و صدور اسناد « کوی مدرس» اهواز بعد از ۷۰ سال

رییس سازمان ثبت در ادامه با اشاره به صدور ۲۹۵ سند مربوط به «کوی مدرس» در اهواز گفت: در دولت مردمی سیزدهم اسناد مالکیت این منطقه صادر شد و مردم بعد از ۷۰ سال انتظار به خواسته خود رسیدند.

بابایی اظهار کرد: تثبیت مالکیت این منطقه بعد از رفع بخش عمده‌ای از مشکلات مالکیتی بین دستگاه‌های مختلف و شهرداری انجام شد.

رییس کل دادگستری خوزستان نیز در این نشست افزود: اعتبار دادن به معاملات عادی و غیر رسمی موجب تهدید و تزلزل مالکیت اموال غیرمنقول می‌شود و ترویج ثبت رسمی و اقدامات مؤثر سازمان ثبت به عنوان یکی از سازمان‌های حاکمیتی زیر نظر قوه قضائیه تاثیر به سزایی در آرامش روانی مردم و امنیت مالکیت‌ها در جامعه دارد.

علی دهقانی ادامه داد: بیش از ۹۹ درصد از اراضی ملی استان حدنگاری و سنددار شده است و ۱۷ واحد از ۲۳ واحد ثبتی استان، اراضی ملی به صورت ۱۰۰ درصدی تثبیت و اسناد آنها صادر شده است.

مدیر کل ثبت اسناد و املاک خوزستان نیز بیان کرد: از مجموع یک میلیون و ۴۷۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان، یک میلیون و ۲۳ هزار هکتار معادل ۶۹ درصد آن حدنگاری و منجر به صدور سند شده است.

زمان خوب تاکید کرد: تاکید دولت و سازمان قوه قضائیه بر صدور اسناد مالکیتی در رفع تخلف زمین خواری و رسمین بخشیدن به معاملات بسیار موثر است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • کتاب اولویت های پیشنهادی مجلس دوازدهم منتشر شد
  • ۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور ایجاد می‌شود
  • صدور اسناد مالکیت پنج تالاب و ۲ رودخانه خوزستان
  • اسناد مالکیت ۲۵ هزار هکتار حریم و بستر رودخانه در خوزستان صادر شد