Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@17:05:09 GMT

چگونه بفهمیم تلگرام یا اینستاگرام هک شده است؟

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۰۵۵۰

چگونه بفهمیم تلگرام یا اینستاگرام هک شده است؟

خبرگزاری میزان- اگر اکانت شبکه های اجتماعی شما هک شده است این خبر را بخوانید. به گزارش گروه فضای مجازیخبرگزاری میزان، اخیرا شبکه‌های اجتماعی یکی از نزدیک‌ترین دوستان افراد جامعه محسوب می‌شود به طوری که هر فرد خواه بزرگسال یا نوجوان یا حتی کودک، از یک یا چند شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند. در این شبکه‌ها، خصوصی‌ترین اطلاعات افراد وجود دارد که این اطلاعات شامل اطلاعات هویتی، عکس‌و فیلم شخصی، پیام‌های خصوصی، اطلاعات دوستان و‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می‌باشد. حال تصور کنید در صورتی که این اکانت‌ها هک شود چه اتفاقی می‌افتد؟

در این مقاله 5 نشانه را که نشان می‌دهد اکانت شبکه اجتماعی شما هک شده است را بیان می‌کنیم. در صورت مشاهده حتی یکی از این موارد، حتما گزارش خود را با پلیس فتا مطرح کنید. این نشانه‌ها به شرح زیر است:

1. پست‌هایی را در دیوار شبکه اجتماعی خود می‌بینید که شما هیچ‌گاه آن را بارگذاری ننموده‌اید:

بله عجیب است اما در صورتی که اکانت شما هک شده باشد، مطالب نامرتبط و ناخواسته بر روی دیوار شبکه اجتماعی شما، بدون این‌که خودتان دخل و تصرفی در آن داشته باشید، نمایان می‌شود. اگر با چنین موردی روبرو شدید، حتما این پست را delet کنید و در سریع‌ترین زمان، پسورد اکانت خود را عوض کنید.

2. شخصی از یک مکان جغرافیایی دیگر، به حساب کاربری شما وارد شده است:

اخیرا شبکه‌های اجتماعی این قابلیت را دارند که به شما بگویند که مکان جغرافیایی شما در آخرین ورود به حساب کاربریتان کجا بوده است. حال اگر مشاهده کردید که این مکان مثلا از کشور آلمان بوده است، بدانید که حسابل شما هک شده است و سریعا پسورد را عوض کنید.

3. اسپم‌های تبلیغاتی به طور عجیبی به پیج شما هجوم می‌آورند:

تا حالا در مورد like jacking شنیده‌اید؟ like jacking مشتق شده از clickjacking است اما بیشتر در شبکه‌های اجتماعی مثل Instagram و facebook اتفاق می‌افتد. روند کار به این صورت است که شما را فریب می‌دهند که یک صفحه‌ای که به نظر جذاب می‌رسد، وارد شوید مثلا " 10 گاف بزرگ در تلویزیون" یا "‌عطسه خنده‌دار پاندا"‌. این صفحه از دو لایه تشکیل شده است:لایه جلویی که شما یک پاندای با نمک و خنده‌دار را می‌بینید و لایه پشتی که یک دکمه like در فیسبوک شخصی دیگر کلیک می‌شود و در واقع شما صفحه مد نظر را like می‌کنید و تا زمانی که صفحه شما موجود است، همواره این صفحات تبلیغاتی را مشاهده می‌کنید.

4. شما قادر نیستید که به صفحه خود log in کنید:

اگر مطمئن هستید که پسورد را اشتباه وارد نمی‌کنید، اما نمی‌توانید وارد صفحه خود شوید، احتمالا یک هکر به اکانت شما دسترسی پیدا کرده است و پسورد شما را عوض کرده است.

5. در صفحه خود مشاهده می‌کنید که ناگهان تعداد زیادی از افراد را که نمی‌شناسید، را follow کرده‌اید:

اصولا هیچ شخصی، افرادی را که نمی‌شناسد و مراوده‌ای با آن‌ها ندارد را در صفحه شبکه‌های اجتماعی خود follow نمی‌کند. اگر مشاهده کردید که این افراد در لیست شما به طور ناگهانی اضافه شده‌اند، بدانید که فقط اکانت شما هک شده است.

راهکار برای همه مشکلات فوق این است که پسورد خود را به صورت دوره‌ای عوض کنید و حتما از آنتی‌ویروس‌های به روز شده برای device خود استفاده کنید.

منبع: پلیس فتا

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۰۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند موضوع را از طریق مرکز فوریتها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

کد خبر 6092981

دیگر خبرها

  • بازداشت سازنده صفحه جعلی یک خواننده معروف در اینستاگرام
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند