Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@16:08:52 GMT

خراسان رضوی انتخاب نخست مسافران در نوروز 96

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۰۸۵۱

خراسان رضوی انتخاب نخست مسافران در نوروز 96

به گزارش ایرنا محمدحسن واحدی، چهارشنبه در حاشیه دیدن از طرح آرامش بهاری بقعه امامزاده یحیی بن زید (ع) در روستای میامی مشهد، در جمع خبرنگاران افزود: این رتبه نشانگر ارادت مردم به حضرت ثامن الحجج (ع) و اشتیاق آنان به آغاز سال نو در جوار بارگاه منور رضوی است.
وی خاطرنشان کرد: جمعیت زائران ورودی به خراسان رضوی از 25 اسفندماه گذشته تاکنون در مقایسه با نوروز 95، 9 درصد افزایش داشته و هر زائر به طور میانگین 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 روز در استان اقامت داشته است.
واحدی بیان کرد: برای نوروز 96 از سوی ستاد خدمات سفر خراسان رضوی 300 برنامه اجرایی در حوزه های اسکان، امنیت، مایحتاج عمومی، اطلاع رسانی، فرهنگی، زیربنایی، امداد و نجات پیش بینی شده است.
وی اظهار کرد: در حوزه اسکان برای اقامت 297 هزار نفرشب خواب در استان، 20 مرکز اسکان موقت و اضطرار با ظرفیت 30 هزار نفر در مشهد، 220 پایگاه امداد و نجات با 180 آمبولانس و هزار نفر امدادیار، سه فروند بالگرد به صورت آماده باش، برپایی 25 نمایشگاه فرهنگی در سطح استان توسط شهرداری ها و دهیاری ها، تهیه 700 هزار محصول فرهنگی ویژه نوروز 96 تامین شد.
واحدی افزود: 10 گروه نظارتی از سوی استاندار خراسان رضوی تشکیل شده که نظارت مستقیم بر عملکرد بخشهای مختلف در اجرای برنامه های نوروزی ستاد خدمات سفر استان را دارند.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: تا پایان روز هشتم فروردین ماه 9 میلیون و 351 هزار نفر زائر به خراسان رضوی وارد شدند که از این تعداد پنج میلیون و 600 هزار نفر به مشهد مقدس مشرف شده اند.
واحدی اضافه کرد: از 25 اسفندماه تا پایان دیروز 2 میلیون و 100 هزار نفرشب اقامت نیز در مراکز اقامتی خراسان رضوی به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه در نوروز امسال به جز یک مورد تصادف زنجیره ای در محور باغچه – مشهد مشکل حاد دیگری برای مسافران به وجود نیامده، گفت: این سانحه به دلیل رعایت نکردن فاصله طولی توسط رانندگان ایجاد شد که 89 مجروح و یک کشته داشت.
معاون استاندار خراسان رضوی در پاسخ به سئوالی مبنی بر بودجه زیارت استان گفت: بودجه زیارت در ماده 112 برنامه ششم توسعه توسط مجلس شورای اسلامی مصوب و دولت مکلف به پیش بینی آن شد.
واحدی افزود: بر همین اساس در سال گذشته طرح جامع زیارت در خراسان رضوی با 10 راهبرد، 39 سیاست، 140 برنامه و 825 پروژه به تصویب رسید که از این تعداد، 123 پروژه با اعتبار لازم از بودجه زیارت به اجرا درآمد.
وی گفت: کل بودجه زیارت خراسان رضوی در سال 95 حدود 700 میلیارد ریال بود که 50 درصد آن تخصیص یافت.
7489/5132
خبرنگار: میترا عبداللهی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • نفرات برتر شش وزن نخست رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام‌جعفرصادق(ع)
  • ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق(ع)
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • زائران آماده اعزام به سرزمین وحی / اعزام زائران خراسان شمالی اواخر اردیبهشت انجام می‌شود
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها و رخداد صاعقه در برخی استان‌های کشور
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد