Web Analytics Made Easy - Statcounter

دزدان دریایی سومالی 13 خدمه لنج اقیانوس پیمای Casayr II را که 23 مارس سال جاری میلادی در نزدیکی منطقه Ely ربوده بودند، آزاد کردند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ؛ دزدان بعد از سرقت یک قایق کوچک، موتور دیزلی و غذا از شناور مذکور و گذشت سه روز 13 خدمه از شناور Casayr II را آزاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش بینی می شد این شناور، شناور مادر باشد و احتمال خطر حملات متعدد دزدان دریایی سومالی را به شناورهای دیگر در صنعت کشتیرانی تشدید کند.
گروه عملیات تجاری بریتانیا (UKMTO) از دیده شدن شناور ربوده شده در 70 مایل دریایی از منطقه Qalansyia واقع در جزیره Socotra خبر داد اما محل تقریبی استقرار دزدان تاکنون مشخص نشده است.
شناور مذکور سه قایق در عرشه داشت. دزدان دریایی 13 خدمه شناور را بر یکی از آنان سوار و آزاد کردند این درحالی است که شناور با هفت خدمه دیگر و تعداد نامشخصی دزد به مکانی نامشخص برده شدند.
هنوز اطلاعاتی از سرنوشت هفت خدمه دیگر در دست نیست.
خبر دیگری حاکی است Jim Hagemann Snabe رئیس پیشین شرکت نرم افزاری SAP آلمان به عنوان رئیس هئیت مدیره شرکت کشتیرانی مرسک دانمارک انتخاب شده است.
وی در نخستین سخنرانی خود پس از انتصاب گفت: رویکرد اصلی شرکت کشتیرانی مرسک استفاده از سیستم های اتوماتیک در صنعت کشتیرانی است و پس از گذشت بیش از 100 سال از دیجیتالی شدن در این صنعت مالکان می توانند به راحتیِ رزرو بلیت خطوط هوایی کانتینرها را نیز تهیه کنند.
شرکت مرسک دانمارک در حال همکاری با IBM در زمینه استفاده از سیستم دیجیتالی بلاک چین است.
وی برنامه بازسازی مطرح در سال گذشته از سوی مدیر اجرایی شرکت را مدیریت و بازبینی خواهد کرد.
بر اساس این طرح بخش حمل و نقل و انرژی شرکت کشتیرانی مرسک به طور مجزا از یکدیگر به فعالیت خود ادامه می دهند و تمرکز بر تاسیس شرکت ترکیبی لجستیک و حمل و نقل است. بخش های نفتی و تجارت نفتی نیز به طور مجزا و مستقل از شرکت مادر به فعالیت خود ادامه می دهند.
شرکت ترکیبی لجستیک و حمل و نقل متشکل از خط کشتیرانی مرسک، ترمینال های APM، Damco، شرکت صنایع کانتینری Svitzer و مرسک با یک نام تجاری است و در چند شاخه فعالیت خواهد کرد.
وی ضمن اشاره به استراتژی جدید خطاب به سهامداران تاکید کرد: استراتژی جدید فراخوان تصمیم های بسیار مهم و سختی است که نیاز به تلاش بسیار دارد. خوشبختانه، شرکت کشتیرانی مرسک با دراختیار داشتن کارمندان شایسته و خلاق به پیشرفت این شرکت در صنعت کمک شایانی خواهد کرد. ما باید پیروز و موفق باشیم. بزرگترین شناور کانتینری جهان به ائتلاف THE می پیوندد
بزرگترین شناور کانتینری جهان با نام تجاری MOL Triumph از ماه آوریل فعالیت خود را در مسیر تجاری آسیا- اروپای ائتلاف THE آغاز می کند.
به گزارش گروه بین الملل مانا، بزرگترین شناور کانتینری جهان متعلق به خط کشتیرانی MOL ژاپن و ساخت کشتی سازی صنایع سنگین سامسونگ کر? جنوبی برای آغاز فعالیت خود از ماه آوریل سال جاری میلادی به مسیر تجاری آسیا-اروپا در ائتلاف THE می پیوندد.
بر اساس این گزارش مدیر خط کشتیرانی MOL گفت: گروه MOL از رونمایی شناور جدید کانتینری خود مجهز به تکنولوژی های روز دنیا با کارایی مصرف سوخت و عملکرد بالای زیست محیطی بسیار خرسند است. این شناور ظرفیتی برابر با 20 هزار و 150 TEU، 400 متر طول و 58.8 متر عرض دارد.
این گزارش ضمن اشاره به اولین سفر دریایی بزرگترین شناور کانتینری ادامه داد: شناور MOL Triumph اولین سفر دریایی خود را در خدمات FE2 ائتلاف THE از بندر Xingang آغاز و در بنادر Dalian، Qingdoa، شانگهای، نینگبو، هنگ کنگ، Yantian و سنگاپور پهلو خواهد گرفت. این شناور سپس ترانزیت را از کانال سوئز انجام خواهد داد و پیش از پهلوگیری در Tangier و جبل علی در مسیر بازگشت به آسیا از Tangier، Southampton، هامبورگ، روتردام وLe Havr گذر خواهد کرد.
شایان ذکر است، ائتلاف THE متشکل از شرکت کشتیرانی هاپاگ لوید، MOL، K Line،NYK ژاپن و یانگ مینگ تایوان است که تصمیم دارد بیش از 240 فروند شناور را در 32 خط خود با هدف ایجاد ارتباط بین 75 بندر بزرگ دنیا و از طریق آسیا، اروپای شمالی، مدیترانه، آمریکای شمالی، کانادا، مکزیک، آمریکای مرکزی، Caribbean، شبه قاره هند و خاورمیانه به کار گیرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۰۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی آبادی روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی ایجاد می‌شود. این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت، با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه، با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است؛ یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و گفت: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیأت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در آفریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیداوری کرد که کشورهای آفریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه‌های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی‌ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی گفت: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.

کد خبر 6088945 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • پس لرزه‌های یک شکست
  • بایدن: تا زمان آزادی گروگان‌ها آرام نمی‌گیرم
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا