Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-16@04:23:31 GMT

شیوع بیماری صرع در کدام مناطق بیشتر است؟

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۱۶۱۶

شیوع بیماری صرع در کدام مناطق بیشتر است؟

خبرگزاری میزان- Epilepsy (اپیلپسی) یا صرع در پزشکی به مجموعه ای از اختلال های عصبی مزمن میگویند که بصورت بلند مدت میباشد و مشخص شدنش با حمله صرعی صورت میگیرد. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، Epilepsy (اپیلپسی) یا صرع در پزشکی به مجموعه ای از اختلال های عصبی مزمن میگویند که بصورت بلند مدت میباشد و مشخص شدنش با حمله صرعی صورت میگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله صرعی امکان دارد بصورت تقریبی غیر قابل شناسایی و بسیار خفیف باشد یا اینکه لرزش شدیدی را با خود داشته و بصورت طولانی مدت انجام بگیرد.

معاون پژوهشی انجمن صرع ایران گفت: احتمال انتقال صرع در بارداری از طریق ژنتیک ۱۰ تا ۲۰ درصد است که اگر مادر به این بیماری مبتلا باشد ریسک ابتلای کودک به بیماری بیشتر خواهد بود.

غلامرضا زمانی معاون پژوهشی انجمن صرع ایران در خصوص میزان شیوع بیماری صرع در خانم‌ها و آقایان توضیح داد: بیماری صرع به دو گروه طبقه بندی می شود، گروه اول بیمارانی که از اشکالات ساختاری و ساختمانی مغز رنج می‌برند و گروه دوم دسته‌ای از بیماران هستند که به دلیل ژنتیکی دچار بیماری صرع شده‌اند اما در مجموع شیوع این بیماری در خانم‌ها و آقایان تفاوتی ندارد و فقط مدل‌های شیوع این بیماری متفاوت است.

وی افزود: به طور کلی نیم تا یک درصد از افراد جامعه ما دچار بیماری صرع هستند، اما این موضوع نیز بستگی به شرایط جامعه دارد به طور مثال در مکان‌هایی که آمار تصادفات بالاست میزان شیوع این بیماری نیز بیشتر است.

زمانی ادامه داد: متاسفانه آمار دقیقی از مبتلایان به این بیماری در کشور موجود نیست و برخی از مزدم جامعه مایل نیستند بیماری آن‌ها در جایی ثبت شود. در سایر کشورهای سازمان‌های بیمه و شرکت‌های دارویی نقش اساسی در خصوص ثبت آمار بیماران ایفا می‌کنند اما متاسفانه این موضوع در کشور ما رعایت نشده است.

معاون پژوهشی انجمن صرع ایران گفت: آمار این بیماری در کودکان زیر سه سال به سه درصد می‌رسد و در افراد سالمند نیز شاهد افزایش آمار هستیم و جنبه‌های ژنتیکی و اکتسابی در بروز این بیماری نقش اساسی دارند که در کشور ما نیز به دلیل فراوانی ازدواج‌های فامیلی و نداشتن اطلاعات دقیق بیشترین دلیل ابتلا به این بیماری از طریق ژنتیک است.

زمانی در پایان گفت: یکی از مهم‌ترین روش‌ها در مورد بیماری صرع، پیشگیری از این بیماری است که این موضوع سبب کاهش بار درمانی بر خانواده‌ها و جامعه خواهد شد. احتمال انتقال صرع در یک بارداری از طریق ژنتیک ۱۰ تا ۲۰ درصد است و اگر مادر به این بیماری مبتلا باشد ریسک ابتلای کودک به بیماری بیشتر خواهد بود. همچنین نوع تشنج نیز در انتقال این بیماری تاثیرگذار خواهد بود.

منبع : بهداشت نیوز
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(اینفوگرافیک) ایرانی‌ها بیشتر از کدام شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؟

با همه حمایت‌هایی که دولت از پیام‌رسان‌های داخلی انجام داده، این پیام‌رسان‌ها هیچ‌گاه میان مردم محبوبیت بالایی کسب نکرده‌اند.

به گزارش تجارت نیوز، فیلترینگ اینستاگرام باعث نشده که استفاده آن کمتر شود و هنوز واتس‌اپ و تلگرام حرف اول را در ارتباطات میان مردم می‌زنند. بیشتر کسانی هم که مجبور به استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی شده‌اند، برای کار‌های دولتی و.. است.

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری پوستی در پکتیکا
  • احتمال شیوع بیماری آنتروتوکسمی در دام‌های سبک
  • ایرانی‌ها از کدام شبکه اجتماعی بیشتر استفاده می‌کنند؟
  • این بیماری هنوز دنیا را تهدید می‌کند؟
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • آیا آبله هنوز برای دنیا یک تهدید محسوب می‌شود؟
  • شیوع بیماری سالک در سمنان به کمترین میزان در ۲۴ سال گذشته رسید
  • (اینفوگرافیک) ایرانی‌ها بیشتر از کدام شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؟
  • مهار بیماری سالک در دامغان/ آمار شیوع تک رقمی شد
  • ۲ درصد سطح کشور پوشیده از برف است / کدام استان ها برف دارند؟