Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، بر اساس جدیدترین گزارشی که از تولید فولاد خام در دو ماهه ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی منتشر شده، ایران در بین ۶۷ کشور عضو انجمن جهانی فولاد، در پله چهاردهم ایستاده است. آنگونه که سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرده، بر اساس آمار منتشر شده از سوی انجمن جهانی فولاد، ۶۷ کشور عضو این انجمن تولید را از ۱۲۱ هزار و ۶۰۷ هزار تن در فوریه ۲۰۱۶ به ۱۲۶ هزار و ۲۷۶ هزار تن رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشورها درمجموع دو ماه ابتدایی امسال ۲۶۴ میلیون و ۱۱۳ هزار تن فولاد خام تولید کرده اند که این عدد هم ۵.۷ درصد بالاتر از مدت مشابه سال قبل بوده که بیشترین تولید طی دو ماه اول سال ۲۰۱۷ همچنان در اختیار چین با ۱۲۸ میلیون و ۷۶۷ هزار تن تولید فولاد خام است که باعث شده این کشور رتبه نخست خود را همچنان حفظ کند و هیچ کشوری به تولید آن نرسد. تولید فولاد چین در دو ماه ابتدایی سال میلادی ۵.۸ درصد بالاتر از دو ماهه ابتدایی پارسال بود.

چین در فوریه تولید فولاد خام را به ۶۱ میلیون و ۱۸۷ هزار تن رساند که ۴.۶ درصد بیشتر از فوریه ۲۰۱۶ بود؛ بعد از چین، ژاپن با تولید ۱۷ میلیون و ۳۴۳ هزار تن و هند با تولید ۱۶ میلیون و ۴۵۹ هزار تن در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.

بر اساس آمار انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد خام کشور آمریکا در ژانویه و فوریه امسال ۱۳ میلیون و ۳۳۷ هزار تن شد. روسیه تولید کننده بعدی بود که تولید را به ۱۱ میلیون و ۷۶۸ هزار تن رساند و کره جنوبی تولید را ۱۱ میلیون و ۱۵۵ هزار تن کرد.

بعد از این کشورها، آلمان با تولید ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تن قرار دشت. سپس ترکیه با تولید ۵ میلیون و ۶۶۹ هزار تن قرار داشته و اکراین تولید را به ۴ میلیون تن رساند؛ از سوی دیگر بعد از این کشورها ایتالیا تولید دو ماهه را به ۳ میلیون و ۷۹۸ هزار تن رساند و تایوان ظرف دو ماه ۳ میلیون و ۶۱۶ هزار تن فولاد خام تولید کرد. مکزیک هم ۳ میلیون و ۲۲۴ هزار تن فولاد خام تولید کرد.

تولید فولاد برزیل در ظرف ۲ ماه ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تن شده و همچنین تولید فولاد خام ایران در فوریه یک میلیون و ۳۷۵ هزار تن بود که ۱.۱ درصد بالاتر از فوریه ۲۰۱۶ بوده است؛ ایران در دو ماهه ابتدایی سال میلادی نیز در مجموع ۲ میلیون و ۸۹۵ هزار تن فولاد خام تولید کرد که ۶.۲ درصد بیش تر از مدت مشابه سال قبل بوده است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۳۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟