Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها>لرستان - در سال 95 استان لرستان در طرح جامع اطلاعات بانک زمین جزء استانهای برتر کشور بود واز مسئول بانک زمین این اداره کل تقدیر شد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان با بیان این خبر گفت: برای جلوگیری از تعرض به اراضی ملی ودولتی وهم چنین مقابله با پدیده زمین خواری ، کوه خواری وتسریح در پاسخگویی به درخواستهای متقاضیان طرحهای مختلف از جمله طرحهای عمومی وعمرانی ، اقتصادی ، کشاورزی ، صنعتی وغیره و هم چنین دقت در تصمیم گیری و جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی از اراضی ملی و دولتی طرح جامع اطلاعات اراضی ملی ( بانک زمین) در دستور کار اجرایی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرزاد نجفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرایی شدن طرح بانک اطلاعات زمین و پیگیری مستمر آن از طریق معاونت مربوطه اظهار کرد: با توجه به اقدامات انجام شده در خصوص ساماندهی اراضی ملی و دولتی وپیگیری معاونت حفاظت وامور اراضی در سالهای 94 و95 این اداره کل جزء ادارات برتر سازمان جنگلها ، مراتع و آبخیزداری کشور در زمینه ساماندهی و اجرای طرح جامع اطلاعات اراضی ملی ودولتی بوده که از سوی مدیر کل دفتر ممیزی وحدنگاری اراضی سازمان متبوع از مسئول سامانه بانک اطلاعات زمین این اداره کل تقدیر به عمل آمد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان گفت: یکی از طرحهای اجرایی سازمان جنگلها ، مراتع و آبخیزداری کشور طرح هفت در حوزه معاونت حفاظت وامور اراضی بوده که شامل تامین سوخت مناسب و اجرای کمربند حفاظتی در مناطق بحرانی و جنگلی ، تکمیل بانک اطلاعات جامع زمین ، تعیین تکلیف اراضی اختلافی ، تهیه نقشه استعداد یابی و تلاش برای اخذ حقوق دولت ، تشخیص ، تعیین حریم کاداستر اراضی ملی ، تثبیت مالکیت و کاداستر اراضی ملی وموات توسعه حفاظت مشارکتی می باشد که اداره کل منابع طبیعی با اجرای طرح حای مذبور در زمینه ورود سامانه اطلاعات جامع بانک زمین در کشور حائز رتبه برتر شد.

۴۶ کلید واژه‌ها : استان لرستان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۹۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص گزارش وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی در کشور بیان کرد: اخیراً خبری با عنوان «نتایج ضعیف دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی موضوعی کیو- اس ۲۰۲۴» منتشر شده که در آن به گزارشی از جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی موضوعی «کیو-اس» پرداخته شده است.

وی افزود: در این تحلیل صرفا به جنبه‌های منفی این گزارش، مبنی بر کاهش رتبه موضوعی برخی دانشگاه‌های برتر ایران در تعدادی از حوزه‌ها و رشته‌های علمی دانشگاهی اشاره شده است. این در حالی است که طبق همین گزارش، رتبه کلی همه دانشگاه‌های برتر ایران طی چهار سال گذشته به طور مستمر بهبود یافته و تنزل جایگاه دانشگاه‌های کشور تنها در رشته‌ها و حوزه‌های اشاره‌ شده است، که البته نیاز به بررسی علل و عوامل و توجه جدی دارد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در این جلسه برخی عوامل اثرگذار بر وضعیت دانشگاه‌های ایران در نظام‌رتبه‌بندی «کیو-اس» از جمله تأثیر حوزه‌های علوم داده و هوش مصنوعی که به تازگی در این رتبه‌بندی مورد توجه قرار گرفته‌اند، سیاست‌های دانشگاه‌های رقیب در منطقه و جهان و تأثیر کاهش اقبال دانش‌آموزان به حوزه‌های علوم پایه و مهندسی بر تنزل جایگاه دانشگاه‌ها در این حوزه‌ها، و مشکلاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های زیرساختی، تأمین منابع و ارتباطات بین‌المللی با آنها مواجه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌های برتر کشور در رقابت‌های بین‌المللی و بالاخص حفظ و ارتقاء جایگاه آنها در رتبه‌بندی‌های مهم، مقرر شد با توجه به اهمیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در داخل کشور در ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی آنها و ایجاد امکان حمایت ویژه از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برتر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف شود تا بر اساس ماده ۴ سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی مصوب جلسه ۷۷۶ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تهیه طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور، با ملاحظه نقش تمامی بازیگران اصلی این عرصه تسهیل کند و این طرح را برای تصویب به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارسال کند.

کد خبر 6080815

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۱۰ هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • رایزنی برای تأمین زمین مسکن نیروهای مسلح در سیستان و بلوچستان
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • بانک اطلاعات مفاخر لرستان تشکیل می شود
  •  آذربايجان‌غربى در اجراى طرح شهيد سليمانى در رتبه‌هاى برتر كشور قرار دارد
  • صدورسندتفکیکی برای دوهزارقطعه از اراضی طرح مسکن ملی درسیستان وبلوچستان
  • سند تفکیکی برای ۲ هزار قطعه زمین طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان صادر شد
  • با ارزیابی سازمان ملی بهره‌وری ایران؛ پست بانک ایران در محورهای کارایی و اثربخشی اهداف سازمانی، رتبه برتر را کسب کرد
  • کسب رتبه های برتر کاراته کاهای زیر ۲۱ سال اصفهانی
  • ۲ هزار قطعه زمین نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان سنددار شد