Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود صادقی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در واکنش به تشکیل شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب افزود: باید به همه دوستان اصلاح‌ طلب تجارب تلخ حاصل از تشتت و اختلاف در گذشته، بویژه در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 را یادآوری کنم چرا که در این شرایط بیش از هر زمان دیگر وحدت و انسجام و هماهنگی ضرورت دارد.
وی ادامه داد: خوشبختانه عموم مردم و اصلاح ‌طلبان و نامزدهای انتخاباتی با استفاده از تجارب گذشته از هوشیاری لازم برخوردارند و مراقب دسیسه های تفرقه انگیز بویژه شانتاژهای رسانه‌ ای هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در ادامه به پیشینه تشکیل این شورا که به سال 1378 باز می‌گردد، اشاره کرد و گفت: مطابق ماده 13 آیین نامه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، گروه های عضو این شورا به ترتیب قرعه عبارتند از: انجمن اسلامی مهندسان ایران، مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم، حزب مشارکت اسلامی ایران اسلامی، مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی، انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، حزب کارگزاران سازندگی ایران،انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها، انجمن روزنامه نگاران زن ایران، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، مجمع نیروهای خط امام، حزب اسلامی کار، خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران، حزب همبستگی ایران اسلامی، انجمن اسلامی معلمان ایران، مجمع دانش‌ آموختگان ایران اسلامی، حزب مردم‌سالاری، حزب اراده ملت ایران، حزب جوانان ایران اسلامی و مجمع فرهنگیان ایران اسلامی .
وی ادامه داد: اعضای جدید از سال 1393 به عضویت شورای هماهنگی درآمده اند عبارتند از: حزب اعتماد ملی، جمعیت زنان مسلمان و سازمان عدالت و آزادی و همچنین چند حزب جدیدالتاسیس دیگر نیز تقاضای عضویت در شورای هماهنگی را داده اند که طبق آیین‌نامه پس از گذشت یک سال عضویت آنها با تصویب شورا نهایی خواهد شد.
صادقی گفت: مطابق ماده 4 آیین ‌نامه، رییس شورا به‌ صورت دوره‌ای هرسه ماه یک بار از بین دبیران کل تشکل‌ های عضو به ترتیب فوق تعیین می‌شود و در حال حاضر بنده به عنوان دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها ریاست دوره‌ای شورای هماهنگی را برعهده دارم.
وی ادامه داد: مطابق مصوبه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، این شورا و احزاب عضو آن جهت هم‌افزایی و استفاده بهینه از همه ظرفیت‌ها، اعم از احزاب و تشکل‌ها و شخصیت‌های ملی متنفذ، با عضویت در شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌ طلبان که با استفاده از تجارب گذشته و رایزنی‌های فراوان و به ابتکار و پیشقدمی رییس دولت اصلاحات تشکیل شده، فعالیت انتخاباتی خود در انتخابات آتی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا را منحصرا در قالب این شورا انجام خواهد داد.
وی اضافه کرد: لازم به ذکر است که در ابتدا چند حزب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با این دغدغه که فعالیت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در قالب شورای عالی سیاستگذاری ممکن است موجب تضعیف جایگاه احزاب شود، در جلسات شورای عالی سیاستگذاری شرکت نمی‌کردند که تدریجا این دوستان نیز به استثنای دو حزب، یعنی حزب مردم‌سالاری و مجمع نیروهای خط امام، به جمع شورای عالی سیاستگذاری پیوستند.
رییس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات یادآور شد: شورای عالی سیاستگذاری در چارچوب اساسنامه و آیین‌نامه خود، طی چندماه گذشته شوراهای استانی اصلاح ‌طلبان را تشکیل داده است. شوراهای استانی نیز متشکل از شعب استانی احزاب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شخصیت‌های استانی است که عمدتا عهده دار هماهنگی انتخابات شوراها در سطح کشور خواهند بود.
وی گفت: شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌ طلبان در قالب سه کارگروه استان‌ها، تعامل و رایزنی و برنامه ریزی و سیاستگذاری فعالیت می‌کند و دارای یک هیات رییسه متشکل از رییس و دو نایب رییس و دو دبیر و روسای کارگروه های سه گانه است.
صادقی افزود: شورای ‌عالی سیاستگذاری اصلاح‌ طلبان به اتفاق آرا محمدرضاعارف را به عنوان رییس این شورا انتخاب کرد . رییس دوره ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز یکی از دو نایب رییس شورا است. حجت الاسلام موسوی لاری نیز با رأی اعضای شورا به عنوان نایب رییس دیگر شورا انتخاب شد.
رییس دوره ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تاکید کرد: بنابراین همانطور که قبلا نیز اطلاع‌ رسانی شده، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در انتخابات شوراها در تهران و سایر نقاط کشور با این عنوان نامزدی را معرفی نخواهد کرد و نامزدهای مورد حمایت این شورا همان هایی خواهند بود که شورای عالی ساستگذاری انتخاباتی پس از طی مراحل با توجه به شاخص ها مورد نظر انتخاب و معرفی خواهد کرد.
وی ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری نیز شورای هماهنگی جبهه اصلاحات صرفا در قالب شورای عالی سیاستگذاری فعالیت می‌ کند و همانطور که قبلا اعلام شد بنابر مصوبه شورای عالی به صورت یکپارچه از کاندیداتوری دکتر حسن روحانی حمایت خواهد کرد بنابراین هرگونه فعالیت انتخاباتی به نام اصلاح‌ طلبان خارج از قالب و چارچوب شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان مورد تأیید شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیست.
سیام**1058*1436*انتشار: داود پورصحت*

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۴۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی

مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به نامه‌ها و نظرات رییس جمهوری پیشین ایران درباره رد صلاحیت خود در انتخابات مجلس خبرگان رهبری سه جمله گفته: اول این که بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فق‌های شورای نگهبان است (یعنی به من که عضو حقوق‌دان هستم ربطی ندارد)، اما تأکید فق‌ها همواره بر اجرای قانون بوده است. دوم این که این حرف‌ها تازگی ندارد و سوم هم (به طعنه) این که وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست، اما وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

طبعا خود آقای حسن روحانی باید واکنش نشان دهد یا ندهد، اما چون مبنای استدلال و پاسخ آقای طحان نظیف اشکال دارد و وقتی به رییس جمهوری سابق که سال‌ها عضو خبرگان بوده این گونه پاسخ داده شده دیگران جای خود دارند ذکر چند نکته خالی از فایده نیست:

۱. سخن‌گوی شورای نگهبان سخن‎گوی نهاد شورای نگهبان است. درست است که ایشان عضو حقوق‌دان است و عضو فق‌ها نیست و طبعا در جلسات مربوطه نبوده، اما قرار نیست سخن‌گو تنها درباره موضوعاتی توضیح و پاسخ دهد که خود در آن‌ها نقش داشته باشد و از ایشان انتظار می‌رفت توضیح بدهد یا توضیح فق‌ها را منعکس کند یا بخواند. یا بگویند می‌پرسم و پاسخ می‌دهم یا شأن آقایان اجل از پاسخ گویی است ولو به هم لباس و عضو سابق همان مجلس طی دوره‌های متمادی و متوالی. یا به زبان ساده: همین است که هست. هر یک از این‌ها پذیرفتنی‌تر است تا این که من نبودم. کما این که سخن‌گوی قوه قضاییه هم آرای قضایی را صادر نکرده، ولی اطلاع رسانی می‌کند.

۲. این که تازگی ندارد نیز توجیه مناسبی نیست. خیلی از اتفاقات تازگی ندارد. اصلا در این مملکت چی تازگی دارد؟! با این حال تازگی نداشتن توجیه مناسبی نیست. تصور کنید سیل بیاید و مسوول مربوطه بگوید تازگی ندارد. یا جایی آتش بگیرد و بگویند تازگی ندارد!

۳. معلوم است که افراد به تایید صلاحیت خود ایراد نمی‌گیرند بلکه به رد خود انتقاد وارد می‌کنند. از آقای روحانی می‌توان انتقاد کرد که چرا همین حساسیت را در مقام رییس جمهوری در قبال رد نامزد‌های دیگر نشان ندادید، ولی نمی‌توان گفت چطور وقتی تایید شد خوب بود و حالا بد شد؟!

یک مثال چندش آور شاید به موضوع کمک کند. تصور کنید هر هفته به یک چلوکبابی مشخص مراجعه و چلوکباب میل می‌کنید. (فرض است وگرنه مگر هر هفته می‌شود رفت چلوکبابی؟!) در یکی از این دفعات، اما یک بال سوسک یا مگس مشاهده می‌کنید. گارسون محترم را صدا و اعتراض می‌کنید. آیا او می‌تواند بگوید شما که همیشه راضی بودید. چطور هفته‌های قبل اعتراض نکردید؟ خوب! در دفعات گذشته مشکلی نبود و حالا هست. حکایت حسن آقای روحانی نیز همین است. قبلا تایید می‌کردند. از نظر او باید این کار می‌شد.

این بار این کار را نکرده‌اند و اعتراض دارد. دانش‌آموز یا دانشجو اگر بابت نمره کم اعتراض کند آیا معلم و استاد می‌تواند بگوید چطور ثلث قبل یا ترم پیش نمره‌دهی من خوب بود، ولی حالا بد شده؟ پاسخ این است: بحث بر سر این ورقه در این ترم است نه ترم قبل و پار و پیرار. حالا آقای نظیف! بحث بر سر انتخابات ۱۴۰۲ است نه قبل از آن.

سخن‌گوی محترم شورای نگهبان البته می‌توانست بگوید: این نهاد صلاحیت عضو حقوق دان و قائم مقام سابق خود را هم رد کرده. (مرحوم سید رضا زواره‌ای) که صلاحیت دیگران را تایید می‌کرد و خود نیز دوبار کاندیدای ریاست جمهوری شده بود. رد صلاحیت رییس جمهور سابق و عضو پیشین خبرگان را این گونه ببینید به ویژه که حسن روحانی کاملا سیاسی است و می‌داند آن اتفاق بیش از آن که معطوف به گذشته باشد معطوف به آینده است.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • فهرست انتخاباتی «جبهه ایران اسلامی» اعلام شد
  • داوطلبان مورد حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی در زنجان و خدابنده
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران