Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینماهای کشور در ۷ روز اول فروردین ماه سال ۹۶ فروشی بالغ بر ۷ میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان داشته‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سینماهای کشور در ۷ روز اول فروردین ماه سال ۹۶ فروشی بالغ بر ۷ میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان داشته‌اند که این رقم از سوی خرید بلیت توسط ۷۱۵ هزار و ۴۶۱ نفر تماشاگر بوده است.

گزارش فروش سینماها در ٧ روز اول فروردین سال ٩۵ شامل فروش ۶ میلیارد و ۲۲۲ میلیون تومان بوده و تعداد بینندگان نیز ٨١١ هزار و ۵٧٠ نفر بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این آمار که در فروردین سال جاری شامل گزارش همه سینماها نیست، فروش سینماها ١/٠٥٦ میلیارد تومان افزایش یافته که معادل ١٧٪‏ افزایش است. البته تعداد بینندگان ٩٦/١٠٩ نفر کاهش یافته که معادل ١٢٪‏ کاهش است.

خوب بد جلف، سه بیگانه، گشت ۲، ماجرای نیمروز، آباجان، یک روز بخصوص، مبارک از جمله فیلم‌های روی پرده در اکران نوروزی هستند. به این فهرست می توان آثار گروه «هنر و تجربه» را نیز اضافه کرد که امسال شامل چند مستند قابل اعتنا از جمله «دیپلماسی شکست ناپذیر آقای نادری»، «آوانتاژ» و «۷۶ دقیقه و ۱۵ ثانیه» می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۴۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی روز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی سازمان جهادکشاورزی استان، با بیان این‌که این اقتدار جمهوری اسلامی با استفاده از دانش به دست آمده است و همه ما به آن افتخار می‌کنیم‌، افزود: حوزه نظامی، یکی از بخش‌های مهم، راهبردی و بسیار تخصصی محسوب می‌شود که توانسته‌ایم با دانش خود به موفقیت‌های مهمی در این عرصه دست یابیم اما باید از آن درس بگیریم و از ظرفیت دانش در بخش کشاورزی نیز بهره بگیریم و گامی در راستای خودکفایی و افزایش تولید برداریم.

وی با تاکید بر لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی و استفاده از آن در توسعه شاخص‌های اقتصادی، گفت: اگر در یک حوزه مهم (نظامی) موفق شده‌ایم پس در حوزه‌های دیگر (مثل کشاورزی) به راحتی می‌توانیم موفق شویم ولی باید اراده و همت داشته باشیم.

فتحی افزود: باید از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و دانشمندان حوزه کشاورزی نهایت استفاده را ببریم.

وی با اشاره به نامگذاری هفت مناسبت جدید در تقویم کشورمان به نام هفت محصول، ادامه داد: هفت محصول در تقویم کشورمان گنجانده شده که نشان از اهتمام برای ارزش دهی به بخش کشاورزی دارد.

وی با بیان اینکه روز ۳۱ فروردین ماه تحت عنوان روز ملی گندم و نان نامگذاری شده است، گفت: حداقل تأثیر این نامگذاری، تلنگری برای ما و پیگیری نیازهای گندمکاران و اقدامات لازم برای ارتقای این بخش است.

فتحی گفت: اکنون که در فصل داشت گندم قرار داریم باید این فرصت را مغتنم شماریم و با توجه به بارندگی مناسبی که هفته‌های گذشته در استان داشتیم و در روزهای آینده نیز پیش بینی شده است، در جهت تغذیه مناسب، افزایش تولید و مبارزه به موقع با عوامل خسارت زا اقدام کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که کارشناسان بخش کشاورزی باید شبانه روزی در خدمت کشاورزان باشند، گفت: اگر ما و کشاورزان پیشرو، بتوانیم دانسته‌های خود را به دیگر کشاورزان انتقال دهیم، دیگر لازم به توسعه زمین‌ها نیست بلکه با افزایش بهره وری، عملکرد در واحد سطح، مبارزه به موقع با عوامل خسارت زا و تغذیه مناسب می‌توانیم به رشد مطلوب تولید دست یابیم.

وی افزود: تمامی اهداف افزایش تولید و بهره وری، شعار نه بلکه عمل و تلاش مضاعف می‌طلبد.

حجت الاسلام مجید نجفی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: آیات، روایات و آموزه‌های دینی ما به برخی موارد مثل گندم و نان اهمیت بسیاری قائل شده‌اند که حتی در سیره و سنت اهل بیت (ع) نیز جایگاه ویژه‌ای دارند.

وی با اشاره به سه نوع نگاه آموزه‌ای، راهبردی و فرهنگسازی آیات، گفت: در نگاه آموزه‌ای به گندم و نان، نخستین موضوعی که مطرح می‌شود، توحید محوری و معاد محوری است.

نجفی با بیان اینکه گذشتگان همواره از مرحله کاشتن بذر تا درو کردن گندم با ذکر نام و یاد خدا عمل می‌کردند، افزود: در نگرش راهبردی نیز تحقق امنیت غذایی، کشاورزی پایدار و تولید محصولات استراتژیک کشور مطرح بوده و در قرآن کریم تاکید شده است " کاری نکنید تا کفار بر شما مسلط شوند".

وی اظهار کرد: امروز اگر کفار در گندم و نان بر ما مسلط شوند، استقلال خود را از دست خواهیم داد، موضوعی که در دهه ۱۲۹۰ آن را تجربه کردیم.

کد خبر 6081915

دیگر خبرها

  • لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی
  • سود هنگفت این شرکت از فروش خودرو‌های برقی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۲۹ فروردين
  • افزایش ۸۳ درصدی میزان بارش در نیشابور
  • اپل، سلطنت گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۲۴ را به سامسونگ واگذار کرد
  • افزایش ۲۳ درصدی درآمد پلیمر آریاساسول در ۱۴۰۲
  • قیمت عمده انواع میوه و سبزی امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت جهانی طلا امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • آماری از تعداد مساجد در تهران + فیلم