Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل خانواده وتربیت فرزند گفت:متاسفانه بخش عمده ای از گفت و گوهای والدین با فرزندان نوجوان در نصیحت کردن، اصلاح اشتباهات و آموزش به آن ها خلاصه می شود،از این رو آنان سخنان شما را بیشتر به عنوان یک سخنرانی تلقی می کنند تا یک ارتباط دوستانه برای بهبود این روابط باید مکالمات هود را بر دلبستگی های آنها از جمله موسیقی، ورزش، لباس و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. متمرکز کنیم. برای برقراری چنین ارتباطی با فرزندان خود، وقت آزاد و کافی به این امر اختصاص دهید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا مومنی در گفتگو بازنان کویر در رابطه با مشاجره ی میان والدین و فرزند نوجوانگفت:برخی والدین با فرزندان خود مشاجره می کنند و انتظار دارند همیشه پیروز شوند و فرزند خود را وادار سازند تا به آن چیزی که آنها صحیح می دانند عمل کنند، این والدین همواره در حال نبرد با فرزندانشان هستند ولی هیچ گاه پیروز نمی شوند.

این کارشناس خانواده و تربیت کودک ادامه داد: به واقع باید دانست هرگاه با فرزندان خود وارد مشاجره و اعمال فشار به نوجوان شدید بدانید بازنده خواهید شد، اگر درمواردی با نوجوان اختلاف پیدا کردید به جای آوردن فشار بکوشید تا قوانینی وضع کنید که از طریق آن اختلاف هایتان را برطرف سازید.

وی با تاکید بر این که گاهی بهتر است شیوه های کنترل را تغییر دهید، بیان داشت: بدین معنا که اگر نوجوان به نصیحتی گوش نمی کند به جای مجبور ساختن آنها به اطاعت و تقلید بهتر است بگذاریم راهی را که ما نادرست می دانیم ، بپیمایند و پیامدهای آنرا پذیرا باشند چرا که از این طریق می توانیم همکاری آنها را جلب کنیم.

مونی افزود: اگر از نوجوان انجام کاری مثل چمن زنی را درخواست می کنید بهتر است به او بگویید که چند روز فرصت داری چمن ها را کوتاه کنی و الا از پول تو جیبی در این هفته خبری نیست، فرزند شما ممکن است چمن ها را کوتاه نکند و پول تو جیبی هم نگیرد اینش یوه ی برخورد خیلی بهتر از آن است که از او بخواهید در چند روز آینده چمن ها را کوتاه کند و پیوسته یادآوری کنید و ناگزیرش سازید که این کار را انجام دهد.استفاده از چنین شیوه اهیی نیاز به کاربرد زور، فشار ، عصبانیت و کنترل دائمی نخواهد داشت.

این کارشناس خانواده تشرح کرد:با نوجوان خود همانند یک دوست و فردی بالغ برخورد کنید، با توجه به این که نوجوانان تمایل زیادی به صحبت کردن ندارند، برقراری ارتباط با آنها دشوار است.

مومنی تصرح کرد: متاسفانه بخش عمده ای از گفت و گوهای والدین با فرزندان نوجوان در نصیحت کردن، اصلاح اشتباهات و آموزش به آن ها خلاصه می شود،از این رو آنان سخنان شما را بیشتر به عنوان یک سخنرانی تلقی می کنند تا یک ارتباط دوستانه برای بهبود این روابط باید مکالمات هود را بر دلبستگی های آنها از جمله موسیقی، ورزش، لباس و … متمرکز کنیم. برای برقراری چنین ارتباطی با فرزندان خود، وقت آزاد و کافی به این امر اختصاص دهید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز

نویسنده کتاب «نقاشی قشنگ» درباره اقتضائات نگارش ادبیات دینی گفت: ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا(ع) به نویسندگی لعیا اعتمادی، نویسنده حوزه کودک و نوجوان از سوی انتشارات به‌نشر منتشر و راهی بازار کتاب‌های کودک و نوجوان شد. این اثر یکی از جلدهای مجموعه 12 جلدی «یک قصه، یک حدیث» است. هر داستان این مجموعه بر اساس یکی از احادیث امام رضا(ع) است. نویسنده کتاب حاضر داستان را براساس سخنان ارزشمند امام رضا(ع) مبنی بر اینکه «تدبیر قبل از عمل، تو را از پشیمانی باز می‌دارد» نوشته که در کتاب عیون اخبار‌الرضا ذکر شده است.

اعتمادی درباره تجربه نوشتن داستان «نقاشی قشنگ» بر اساس یک متن دینی گفت: نوشتن این دست از داستان‌ها نشان می‌دهد که می‌توان آثار دینی را مطابق با شرایط جامعه امروز برای نسل کودک و نوجوان روایت کرد.

این نویسنده درباره ماجرای کتاب حاضر یادآور شد: ماجرای داستان «نقاشی قشنگ» در مدرسه دخترانه و روابط بین دو همکلاسی روایت می‌شود که یکی از آنها علاقه‌مند است تا با هم دوست باشند و برای همین، کاری انجام می‌دهد که از قضا این عمل باعث ناراحتی همکلاسی می‌شود و... . پایان کتاب نیز تلاش شده است براساس حدیثی از امام رضا(ع) نتیجه رفتار شخصیت‌های داستان به مخاطبان واگذار شود.

"اسوه"های زندگی را با این کتاب بشناسیم

اعتمادی به اقتضائات امروز برای نوشتن کتاب ویژه نسل جدید اشاره و اضافه کرد: مخاطبان امروز ما بخصوص کودکان با فضاهای زیادی روبه‌رو هستند؛ بنابراین فکر می‌کنم نوشتن داستان‌های مذهبی با حجم کم باعث می‌شود کتاب با اقبال بیشتری برای خوانده شدن توسط مخاطبان روبه‌رو شود. نوشتن داستان‌های مذهبی بخصوص داستان درباره زندگی و سیره ائمه(ع) به قلم نویسنده بستگی دارد؛ اما ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است.

اعتمادی که فقط همین یک داستان را در مجموعه «یک قصه یک حدیث» از خود به یادگار گذاشته است، درباره ارتباط نویسنده با تصویر گر اثر، گفت: در کتاب «نقاشی قشنگ» تا حدودی تعامل با تصویرگر داشتم ؛البته به طور غیرمستقیم. به این صورت که در طول کار تصاویر به طور فرم به فرم برایم فرستاده می‌شد. ارتباط بین تصویر گر و نویسنده منجر می‌شود که ارتباط بهتری بین متن و تصویر در اثر ایجاد شود.

کتاب «نقاشی قشنگ» به قلم لعیا اعتمادی و تصویرگری حدیث جزایری به تازگی از سوی کتاب‌های پروانه (گروه کودک و نوجوان به‌نشر) در 24 صفحه مصور رنگی، شمارگان دو هزار نسخه و به بهای 40 هزار تومان منتشر شده است. این کتاب برای نخستین‌بار در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه کودک و نوجوان انتشارات به‌نشر عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • صهیونیسم «بت پوشالین» عصر جدید است/ رژیمی جعلی و نسل کش است
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • امام جمعه اهواز: والدین باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند