Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، صفریان خاطر نشان کرد: مرکز نظارت، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در جلسات مختلف کمیسیون‌ها، شوراها، کمیته‌ها و کارگروه‌ها و انجام بازرسی و حسابرسی از واحدها و مراکز دانشگاهی ضمن آسیب شناسی مشکلات از بروز تخلفات پیشگیری کرده و سعی در سالم سازی محیط دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تشکیل بخش های فنی، عمرانی و مالی در این مرکز، فعال کردن اداره بررسی استعلامات روسا و معاونان واحدها و مراکز، تعامل و هماهنگی با سایر مراکز نظارتی در اعزام تیم‌های تلفیقی و اقدامات زیرساختی در مرکز بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این اقدامات موجب شد پس از بازرسی از ۲۷۳ واحد و مرکز و حسابرسی از ۲۶۹ واحد و مرکز، بیش از ۲۰۰ پرونده تخلفاتی به دفتر حقوقی و کمیته های انتظامی و انضباطی و ۱۷۸ پرونده تخلفاتی به شورای داوری دانشگاه ارجاع داده شود.

صفریان افزود: کشف سوء استفاده های مالی، به خصوص در مبحث شهریه نیز منجر به استرداد بیش از ۴۰ میلیارد ریال به حساب های واحدها و مراکز دانشگاهی شد و حضور نمایندگان این مرکز در ۱۰۵۷ جلسه بازگشایی پاکات مناقصه ها و مزایده ها و کمیسیون‌های معاملات نیز بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال را به صرفه و صلاح دانشگاه مدیریت کرد.

رییس مرکز بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دیگر فعالیت‌های این مرکز در طی سه سال و نیم گذشته، گفت: کشف باندهای جعل و کلاهبرداری از متقاضیان تحصیل در دانشگاه، حذف بی نظمی های آموزشی صورت گرفته، ارجاع دفاتر و آموزشگاه هایی که اقدام به اخاذی از متقاضیان تحصیل در دانشگاه می کردند و وعده تحصیل بدون حضور در محل واحدها را تبلیغ می کردند به مراجع قضایی و انتظامی، تدوین بانک اطلاعات دانشگاهیان جهت پاسخگویی و استفاده در استعلامات واصله و ممانعت از انتصاب افرادی که دارای پرونده‌های تخلفاتی و انضباطی هستند از دیگر فعالیت‌های این مرکز است.

صفریان افزود: در کنار بسیاری از اقدامات اصلاحی و بازدارنده، رسیدگی و پاسخگویی به تعداد بیش از ۳۶ هزار فقره شکوائیه، درخواست و اطلاعیه واصله از دانشجویان، اعضای هیات علمی، مدرسان، پیمانکاران، کارکنان و ایجاد سیستم FAQدر سامانه اینترنتی این مرکز به منظور راهنمایی ارباب رجوع، راه اندازی سیستم اتوماسیون اداری، راه اندازی سایت به منظور ایجاد ارتباط مستقیم با دانشگاهیان، الکترونیکی کردن بیش از ۱۵۰ هزار صفحه مدارک و مستندات پرونده ها برای بسیاری از امورات ارجاعی از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی معاونان و مدیران دانشگاهی، سازمان ها و نهادهای غیر دانشگاهی در کنار دیگر فعالیت‌های این مرکز انجام شده است.

دریافت کننده و انتشار دهنده: پارسا فرخوی

201

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند