Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سید محمد واعظ موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ضمن تبریک فرا رسیدن دوازدهم فروردین روز جمهوری اسلامی به همه امت اسلامی و ملت ایران در سراسر جهان، افزود: در این روز نتایج همه پرسی انجام شده دردهم فروردین ماه 58 پس از تلاش های شبانه روزی و شمارش آراء اعلام و معلوم شد بیش از 98 درصد مردم ایران به نظام مقدس جمهوری اسلامی رای دادند که این میزان استقبال از جمهوری اسلامی به خوبی نشان داد ملت ایران در مسیر آرمان های انقلابی خود استوار و محکم ایستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: دوازدهم فروردین روزی بود که خواست امام راحل و خون شهدای انقلای اسلامی به ثمر نشست و کسانی که دغدغه مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را در کشور پهناور ایران اسلامی داشتند به آرزوی خود برای تعالی و پیشرفت هر چه بیشتر جامعه ای که درآن زندگی می کنند، دست یافتند و مسیر حرکت نظام با اتکا به آموزه های دینی قوام یافت.
وی ادامه داد: روزی که نتیجه همه پرسی اعلام شد فضای عمومی جامعه، همچنین شور و اشتیاق ملت انقلابی ایران قابل توصیف نبود و همه اقشار مردم به شادی و پایکوبی مشغول بودند، چرا که در اثر استقامت مردم در برابر رژیم منحوس پهلوی، پس از 2 هزار و 500 سال نظام ستم شاهی در مقابل خواسته ملت بزرگ ایران اسلامی به زانو افتاده بود و همه از این اتفاق بزرگ خرسند و شاکر درگاه ربوبی بودند.
واعظ موسوی گفت: امید است بتوانیم برکات و آثاری را که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اثر جانفشانی بسیاری از فرهیختگان و بزرگ مردان و زنان این مرز و بوم به دست آمد را حفظ کنیم و قدردان خون دل هایی باشیم که علما و مراجع تقلید از جمله امام راحل و سایر مبارزان انقلابی در راه تشکیل نظام اسلامی در طول سالیان طولانی تحمل کردند.
وی افزود: امروز ملت ایران باید با سپاس از درگاه الهی، پاسدار خون شهیدان و ایثارگری های جانبازان گرانقدر انقلاب اسلامی در طول سال های سخت مبارزه باشد و مسیر مقابله با طاغوت و توطئه های دشمنان را در همه عرصه ها با قدرت ادامه دهد.
وی بیان کرد: نظام اسلامی در طول تاریخ حیات خود با اتکا به آموزه های قرآن و سنت و همچنین استفاده از رکن ولایت فقیه همواره به سمت تعالی و پیشرفت حرکت کرده است و به خوبی می توان آن را به عنوان یک نظام الگو برای ملت های دربند و ستم دیده معرفی کرد.
با تدبیر به هنگام حضرت امام خمینی در کمتر از 2 ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دوازدهم فروردین 1358 با بیش از 98 درصد رأی آری عموم مردم ، بنیان حکومت اسلامی بر پایۀ 2اصل اساسی جمهوری و اسلامیت طراحی شد و از آن پس دوازدهم فروردین هر سال، روز جمهوری اسلامی ایران نام گرفت.
حضرت امام خمینی (ره) نیز در سال 58 همراه با ملت ایران با حضور در مسجد چهار مردان قم ضمن شرکت در رفراندوم جمهوری اسلامی رای خود را به صندوق انداخت.
7405/ 6133/ خبرنگار: سید محمد ابراهیم جنابان ** انتشار دهنده: جعفرمسلمی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۶۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت‌ جدی تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیات مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استانداردهای یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیات ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیات‌های شرکت کننده دیدارهای جداگانه ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

 

 

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند
  • آموزش، نقطه مشترک بین ارتش و آموزش وپرورش است 
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • نام مبارزان و مجاهدان شهید بوشهری در جهان طنین‌انداز است