Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@23:44:20 GMT

سهم اندک گردشگری مازندران از صندوق توسعه ملی

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۷۱۷۶

استاندار مازندران با اشاره به طرح برداشت 1.5 میلیون دلار درآمد ارزی از صندوق توسعه ملی برای توسعه بخش گردشگری به ویژه گردشگری روستایی در مازندران، تصریح کرد: این مبلغ اندک بوده زیرا صنایع دستی و تبدیلی مکمل بخش اقتصادی مردم مازندران است.

به گزارش ایسنا، «ربیع فلاح جلودار» در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد خدمات سفر، با بیان این‌که حضور رسانه‌ها در ستاد تسهیلات نوروزی قابل تقدیر است، اظهار کرد: بیش از 26 میلیون تردد در استان انجام شد و افزایش در روزهای آینده قابل پیش‌بینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند بهبود وضعیت گردشگری در مازندران، افزود: به لحاظ موقعیت آب و هوایی کشور؛ مازندران در سال جاری افزایش تردد مسافران را در کشور داشت به صورتی که 11 درصد تردد کشور سهم مازندران بود.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا کنون بیش از 8 میلیون و 525 هزار نفر شب اقامت در اقامتگاه‌های مازندران ساکن شدند.

فلاح گفت: کاهش تلفات ناشی از تصادفات از ابتدای طرح خدمات سفر تا کنون 31 درصد بوده است که نشان از ایجاد بستر و زیرساخت مناسب گردشگری در مازندران دارد.

وی با اشاره به اینکه 50 درصد راه‌های مازندران با استان‌های همجوار مشترک است، افزود: مازندران به عنوان استان معین در برف اخیر به استان‌های همجوار کمک‌رسانی کرده است.

استاندار مازندران با اشاره به وضعیت زیرساخت گردشگری استان در سال‌های اخیر، گفت: در حال پیگیری به سرانجام رساندن هتل‌های نیمه‌تمام استان هستیم تا با کمک بانک‌ها به بهره‌برداری برسند و در این زمینه به مدیران بانک‌ها تاکید شد صنعت گردشگری مانند همه صنایع در استان باید مورد توجه قرار گیرد.

فلاح با بیان اینکه در سال 96 برای تحقق شعار سال، اولویت کار خود را برای اشتغال‌زایی به تقویت صنایع خرد، صنایع دستی، اشتغال خانگی و روستایی معطوف کرده است، اظهار کرد: برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی می‌تواند به تولیدهای این بخش کمک کند و بازاریابی در این حوزه از برنامه‌های مازندران در سال جاری است.

وی به شیوه درست تبلیغات در بحث گردشگری اشاره کرد و افزود: انتشار اخبار در حوزه گردشگری باید به گونه‌ای باشد که تنها به منفی‌بافی و بزرگ‌ کردن مشکلات نپردازد بلکه راه حلی برای برجسته کردن ظرفیت‌های مازندران باشد.

استاندار مازندران با بیان اینکه توسعه گردشگری باید منجر به رونق اقتصادی شود، خاطرنشان کرد: 56 درصد اقتصاد مازندران مربوط به بخش خدمات است که مهم‌ترین آن را گردشگری برعهده دارد.

فلاح با تاکید بر آموزش روستائیان و متولیان گردشگری روستایی، گفت: در تقویت گردشگری روستایی مجوزهایی صادر شده که لازم است آموزش نیز برای متولیان این امر ارائه شود.

وی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت گردشگری در روستاهای مازندران، سال جاری از ابتدای طرح خدمات سفر تا کنون یک میلیون و 922 هزار نفر شب اقامت در روستاهای مازندران ثبت شده است.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از یک ‌هزار و 80 واحد تولیدی موفق به استفاده از تسهیلات بخش رونق اقتصادی شدند، گفت: فعالیت‌ها بر رفع کامل مشکلات اقتصادی در استان دلالت دارد و در سال جاری باید بتوانیم با همت و تلاش مشکلات موجود را کاهش دهیم.

فلاح با اشاره به طرح برداشت 1.5 میلیون دلار درآمد ارزی از صندوق توسعه ملی برای توسعه بخش گردشگری به ویژه گردشگری روستایی در مازندران، تصریح کرد: این مبلغ کم بوده زیرا صنایع دستی و تبدیلی مکمل بخش اقتصادی مردم مازندران است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۷۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی و ۱۰ برابری صادرات میوه در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،  بابک مومنی در دیدار با آیت اله معلمی نماینده خبرگان رهبری دراستان اظهار کرد: سال گذشته به رغم اتفاقات خاص و ویژه مانند خشکسالی بی سابقه در ۵۰ سال اخیر که ۸۰ درصد آورد رودخانه‌ها کاهش یافت و تغییرات اقلیمی در سال‌های اخیر و گرمای بی سابقه در زمستان نیاز به سازگاری ویژه با این شرایط داریم.

وی ادامه داد: مازندران یکی از ارکان امنیت غذایی کشور است و به همت همه مدیران و همکاران ضامن تامین مرغ استان بلکه ضامن بقای امنیت غذایی و مرغ پایتخت کشور است و این استان دارای بالاترین میزان جوجه ریزی در کشور است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: سال گذشته شاهد افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی بودیم و دو ماه پیاپی رکود جوجه ریزی با ۱۷ میلیون قطعه را پشت سر گذاشتیم.

این مسوول ادامه داد: در حوزه صادرات محصولات کشاورزی استان برای اولین بار با رشد ۱۰ برابری صادرات مواجه بودیم و صادرات محموله‌های محصولات باغی از مبدا استان مازندران را داشتیم.

مومنی اضافه کرد: سال گذشته از مازندران ۱۱۷ هزار تن انواع محصولات باغی به کشور‌های همجوار صادر شد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه به دنبال افزایش میزان صادرات محصولات کشاورزی هستیم تا هم ارزآوری و هم افزایش درآمد اقتصادی کشاورزان را به دنبال داشته باشد، گفت: در عرصه تولید در دیمزار‌ها جهش خوبی داشتیم و امیدواریم برداشت کلزای بسیار خوبی را شاهد باشیم.

این مسؤول اضافه کرد: توفیقات خوبی در صنعت شیلات استان داریم و در مجموع با همه مشکلات و موانع اقلیمی و اعتباری، بخش کشاورزی اتفاقات خوبی رقم زد و برای سال جاری در راستای جهش تولید با رویکرد مشارکت مردم سیاست‌ها و برنامه‌هایی تدوین شده است که شامل توسعه تولید گوشت قرمز، توسعه صادرات، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و تولید محصول سالم و توسعه اقتصاد دریاپایه است.

مومنی اظهار کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی و پایانه‌های صادراتی هم در کنار این برنامه‌ها دنبال می‌شود که برای تحقق آن نیاز به حضور و مشارکت مردم است که از ظرفیت تشکل‌ها و اتحادیه‌های کشاورزی هم بهره گیری خواهد شد.

آیت اله معلمی در این دیدار اظهار کرد:  دغدغه امام راحل استقلال کشور در حوزه تامین اقلام غذایی و کشاورزی بود و همچنان این دغدغه وجود دارد و تاکید بر تولید و اقتصاد کشور در این سال‌ها به عنوان شعار سال همواره وجود داشته و ادامه دارد.   نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه همه مشکلات با حضور مردم بهتر حل خواهد شد، گفت:  لازم است کشاورزان و بهره برداران استان از راهنمایی‌ها و توصیه‌های جهاد کشاورزی بیش ازگذشته با اتخاذروشهایی نوین بهره‌مند شوند تا علوه بر افزایش تولید مطلوب  جلوی برخی از مشکلات گرفته شود.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی و ۱۰ برابری صادرات میوه در مازندران
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران
  • شما هم می توانید یک یتیم را سرپرستی کنید ؛ با هزینه اندک شما و همت والای "ماه"
  • نظرسنجی جدید: افزایش اندک میزان محبوبیت جو بایدن
  • جهش تولید با تامین منابع مالی اتفاق می‌افتد
  • ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال در سال گذشته
  • ارتقای توان صادراتی دانش بنیان‌های حوزه اقتصاد دیجیتال در ۱۴۰۳
  • ۳ همت تسهیلات توسط صندوق های حمایت از بخش کشاورزی پرداخت شد
  • ۵ راهبرد اساسی در حوزه کشاورزی مازندران تعریف شد
  • تعریف ۵ رویکرد جهاد کشاورزی مازندران برای تحقق شعار سال