Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

راهکارهایی بسیار ساده و عملی وجود دارند که در عین سادگی اما همت شما را می‌طلبند،‌ همان‌هایی که افراد موفق با به کارگیری‌شان در روزهای تعطیل،‌ کسالت اینروزها را از بین برده‌اند. این 15 راهکار را مرور کنید؛

1- آنها وقت مفیدی را با خانواده،‌ دوستان و عزیزانشان می‌گذرانند

شاید تصورتان این باشد که وقتی یک روز تعطیل را در خانه می‌گذرانید و به صرف حضورتان در خانه ،‌کنار خانواده هستید اما واقعیت این است که خوابیدن صبح تا شب یا خیره شدن به صفحه تلویزیون به معنای گذرن اوقات مفید با خانواده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد موفق یعنی همان‌هایی که تمام طول هفته درگیر کار و برنامه‌های کاری هستند خوب می‌دانند که تمام زمان کاری را خارج از دسترس هستند و وقتی برای خانواده ندارند ، بنابراین آنها بیشتری اوقات روز تعطیل هفته را همراه عزیزانشان می‌گذرانند ،‌با آنها حرف می‌زنند ، با آنها غذا می‌خورند و با آنها به گردش می‌روند.

2- آنها برنامه‌ریزی‌های جالبی می‌کنند

این موضوع یکی از مهمترین نکته‌های همین مطلب است. لورا واندر کام،‌ نویسنده کتاب مشهور “بیشترین کارهایی که افراد موفق آخر هفته‌ها انجام میدهند” درباره این موضوع می‌گوید: “این امر در آخر هفته‌ها وقتی محقق می‌شود که شما به برنامه‌ریزی اتفاقات جالب در روز تعطیل بیشتر از آنچه که قرار است فردا صبح ، یعنی اول هفته واقع شود ، متمرکز شوید”

می‌توانید برای هر آخر هفته ، مثلا هر جمعه شب برنامه شام خانوادگی ترتیب بدهید ، یا به فعالیتی که برای همه اعضای خانواده جالب است بپردازید ،‌مثلا برای پیاده‌روی به پارک بروید یا شاید هم سالن بولینگ برایتان جالب‌تر باشد.

3- آنها برای هفته پیش رو برنامه‌ریزی می‌کنند

برخی افراد موفق ترجیح می‌دهند در شب‌های تعطیلی نگاهی به تقویم‌شان بیاندازند تا برنامه‌ها و زمانبندی لازم را برای کارهایی که در طول هفته پیش رو دارند، ساماندهی کنند. به این ترتیب آنها می‌توانند بدون استرس برنامه‌های لازم را پیش بینی کنند.

4- آنها ورزش می‌کنند

پیاده روی کردن یا به باشگاه ورزشی رفتن می‌تواند یکی از راه‌های گذران مفید تعطیلی آخر هفته باشد. شاید بد نباشد در این روزها طوری ورزش کنید تا حسابی عرقتان در بیاید و تمام سموم طول هفته از بدنتان بیرون بریزد. به همین سادگی…

5- آنها غذای سالم می‌خورند

از آنجاییکه تمام طول هفته به دلیل مشغله زیاد مجبور شده‌اید سراغ غذاهای کنسروی ،‌فست فودی و خلاصه حاضری بروید بد نیست یک بازیابی غذایی کنید و با خوردن وعده‌های سالم انرژی از دست رفته‌تان را به دست بیاورید. یادتان باشد فست فود آنقدر سنگین هست که صبح فردا چیزی جز کسالت اول صبحی برایتان باقی نگذارد. بنابراین حتما سراغ غذاهای سالم بخصوص سبزیجات بروید. دمنوش‌های آرامبخش گیاهی را برای شب جمعه‌ها فراموش نکنید. حتی یک لیوان آب به همراه چند قطره آب لیموترش داخل آن، می‌تواند ویتامین C کافی را به بدن شما برساند.

6- آنها مطالعه می‌کنند

بیشتر افراد موفق هر شب قبل از خواب مطالعه می‌کنند. بنابراین مطالعه جمعه شب‌ها بخشی از روتین زندگی آنهاست. با این حال در این روز آنها قطعا وقت بیشتری برای مطالعه در حوزه‌هایی دارند که در طول هفته به دلیل مشغله زیاد نمی‌توانند به آن بپردازند.

7- آنها ایمیل‌ها، مسیج‌ها و تلفن‌ها را جواب می‌دهند

شب‌های تعطیل بهترین زمان برای پاسخ دادن به ایمیل‌ها شخصی ،‌تلفن‌ها و مسیج‌های دوستان و آشنایانی است که در طول هفته به دلیل مشغله زیاد فرصت پاسخگویی به آنها مهیا نبوده است. این یکی از عادت‌های افراد موفق است.

8- آنها دوشاخه‌ها را از برق می‌کشند!

بعد از جواب دادن به تلفن، ایمیل و مسیج‌های شخصی، تلفن‌، لپ‌تاپ یا تبلت خاموش می‌شود. افراد موفق همان‌هایی هستند که برنامه‌های کاری‌شان را در شب تعطیلی به خانه نمی‌آورند و خودشان را مشغول اینکارها نمی‌کنند. بنابراین بعد از رسیدگی به تلفن‌ها و پیام‌های شخصی وسایل ارتباط جمعی خاموش می‌شود تا اوقات بیشتری همراه خانواده بگذرد.

9- آنها آرامش را بازیابی می‌کنند

در روزهایی تعطیل زمانی را برای ریکاوری آرامش ذهن و بدن اختصاص بدهید. شما قطعا می‌دانید که هفته شلوغی در پیش دارید بنابراین خوردن یک غذای سالم و بهره‌مندی از یک خواب کافی ذهن و جسم‌تان را برای هفته جدید آماده می‌کند. لطفا مشاجره‌های خانواده‌گی را برای زمان یکساعت قبل از خواب آن هم در روز تعطیل نگذارید چون نباید با استرس بخوابید.

10- آنها داوطلب می‌شوند

هیچ پایان هفته‌ای بهتر از داوطلب شدن برای خدمت به افرادی که به کمک نیاز دارند نیست. به همین ترتیب است که شما یک روز پیش از شروع هفته جدید ذهنتان را از استرس تهی کرده‌اید و حس انجام دادن یک عمل خیر را به روح و روانتان القا کرده‌اید.
این بهترین راه برای برقراری ارتباط با حس نوعدوستی است قبل از اینکه با شروع هفته به دلیل مشغله‌های زیاد راه افراد از هم جدا شود.

11- آنها خواب خود را برنامه‌ریزی می‌کنند

همواره درباره خطراتی که افراد کم خواب یا بد خواب را تهدید می‌کنند حرف‌های زیادی زده شده است. با این حال افراد موفق همان‌هایی هستند که از فرصت‌ها برای برنامه ریزی یک خواب کافی و راحت هم استفاده می‌کنند، مقوله‌ای که اتفاقا برای افراد پر کار یک چالش جدی محسوب می‌شود.

یکی از این راه‌ها انتخاب ساعت معین شبانه برای خواب است به طوریکه فرد هر شب همان ساعت به رختخواب برود و خب این روش از طرف کارشناسان امر به عنوان بهره‌مندی از یک خواب سالم شبانه حسابی توصیه شده است.

بهترین زمان برای شروع این برنامه شب یک روز تعطیل است که شما قرار است از فردای آن ، هفته کاری را آغاز کنید و باید با استراحت حسابی آماده آغاز دوباره هفته باشید. شما باید ساعتی را که قرار است صبح بیدار شوید برنامه ریزی و حساب کنید تا ببینید چند ساعت خواب نیاز دارید ،‌بعد نه فقط برای بیدار شدن که برای خوابیدن هم ساعت کوک کنید تا آلارم آن به شما یادآوری کند وقت خواب فرا رسیده.

بدترین اتفاقی که در این باره می‌تواند واقع شود این است که تا دیر وقت بیدار بمانید و آنوقت تمام صبح روز بعد را چرت بزنید.

12- آنها بازتاب رفتارهای خود را بررسی می‌کنند

آخر هفته‌ها، بخصوص ساعات پایانی یک روز آخر هفته بهترین زمان ممکن برای بازگشت یک قدمی شما به عقب و دسته‌بندی احساساتان است. بخصوص در زمان‌هایی که شما از شروع هفته هراس دارید. در چنین مواقعی بهتر است همه افکارتان را روی یک کاغذ بنویسید و بعد از بالا تا پایین آنها را مرور کنید تا دریابید اوضاع چگونه است. شاید همه چیز آنقدر ترسناک که شما فکر می‌کنید نباشد. این پروسه شما را برای ابراز احساسات ارزشمندی پشتیبانی می‌کند.

13- آنها فرهنگ گردی می‌کنند

یک روز تعطیل بهترین فرصت برای شما به تنهایی یا همراه خانواده و دوستانتان است تا یک گردش فرهنگی درست و حسابی را تجربه کنید.شاید بخواهید به یک موزه بروید، یا از مکان‌های تاریخی دیدن کنید و شاید هم بخواهید یک فیلم جدید را در سینما ببینید. برای اینکه خودتان را به این گردش‌ها عادت بدهید و در روز موعود تنبلی نکنید در طول هفته بلیط را تهیه و رزرو کنید تا بهانه‌ای دست خودتان ندهید.

14- آنها با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند

این بدان معنا نیست که آنها وسط اتاقی می‌ایستند که با انواع آدم‌ها با شخصیت‌های مختلف محاصره شده است! در واقع شما می‌توانید از روزهای تعطیل برای برقراری ارتباط با یک همکلاسی یا همکار قدیمی استفاده کنید. یا دوستی که مدتهاست او را ندیده‌اید. وقتی روزهای شلوغ کاری در طول هفته اجازه نمی‌دهند شما سرتان را از روی میز کار بلند کنید پس از آخر هفته به عنوان روزی استفاده کنید که از روابط شما نگهداری می‌کنند.

15- آنها پایان یک روز تعطیل بر روی نوک قله ایستاده‌اند

خب، اول هفته در راه است و درست به همین دلیل شما باید پایان یک روز تعطیل را با یک تجربه مثبت،‌ افکار خوش بینانه یا احساسات فوق‌العاده پرانرژی به پایان برسانید. این یکی بر عهده خودتان است که روزتان چطور تمام شود و با چه انرژی به استقبال شروع یک هفته جدید بروید. سعی کنید بهترین انتخاب را داشته باشید.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری

این روز‌ها فقط هنرپیشه‌های فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی نیستند که باید چهره‌ای مقبول از خودشان به نمایش بگذارند. هر کسی در هر شغلی که باشد اگر ارائه بهتری داشته باشد قطعاً موفق‌تر است. این گزاره ساده نتیجه پذیرفتنی زندگی در عصر شبکه‌های مجازی و بلاگرهاست. 

ظاهراً دیگر فقط مجری‌ها، خواننده‌ها، بازیگران و چهره‌های معروف نیستند که باید بهترین نسخه ظاهری خود را به مخاطبان عرضه کنند. بلکه همه افراد از معلم تا داروخانه‌دار و فروشنده و هر کسی در هر جایگاهی می‌تواند یک بلاگر باشد. البته اگر بتواند ارائه دهنده‌ای خوب و جذاب باشد. 

فاطمه نوری راد، پژوهشگر رسانه درمورد میل نمایش دادن و این که آیا بلاگری شغل است؟ اظهار کرد: پدیده‌ی بلاگری یعنی به اشتراک گذاشتن در شبکه‌های اجتماعی یا در فضای اینترنتی است. چون تا قبل از به وجود آمدن شبکه‌های اجتماعی در فضای اینترنت از طریق وبلاگ‌ها و... موارد و مطالبی به اشتراک گذاشته می‌شد. آن‌چه که الان خیلی با آن مواجه هستیم و فضای جدیدی را ایجاد کرده این است که افراد در مشاغل مختلف در فضای رسانه‌های اجتماعی شروع به تجربه نگاری و تولید محتوا می‌کنند. مثلاً از پزشک و معلم بلاگر داریم تا افراد مختلف. آن‌ها از تجربیاتی که در این فضا به اشتراک می‌گذارند فضای متفاوتی را به وجود می‌آورند. 

این پژوهشگر رسانه تصریح کرد: بلاگر‌ها توانسته‌اند موقعیت خود را رویت‌پذیر کنند. تا قبل از این‌که تا این حد شبکه‌های اجتماعی عمومیت پیدا کنند تا با یک گوینده‌ی رادیو دوست بودیم یا در آشنایانمان چنین فردی وجود نداشت، نمی‌توانستیم ببینیم که فضای گویندگی رادیو و مهارت‌های لازم برای آن و خستگی‌های شغلی آن‌ چه چیز‌هایی هستند ولی وقتی شما به عنوان یک گوینده رادیو صفحه اجتماعی دارید و در آن‌جا به تولید محتوا می‌پردازید افراد به عنوان مخاطب می‌توانند با فضای شما همدلی بیشتری برقرار کنند و از شما شناخت بیشتری داشته باشند و این باعث می‌شود که ارتباط صمیمانه‌تری شکل بگیرد. 

نوری راد با اشاره به یکی از مزیت‌های شغل بلاگری گفت: یکی از نکات مثبت شغل بلاگری این است که می‌توان آن را در موضوعات مختلف مشاهده کرد.  ما همیشه با افراد مختلفی که ارتباط برقرار می‌کردیم چیزی از پیشینه آن‌ها و فضایی که تجربه می‌کنند، نداشتیم ولی با آمدن شبکه‌های اجتماعی، افراد از رسته‌ها و شغل‌های مختلف به بلاگری رو آوردند و توانستیم وارد فضایی شویم که تا پیش از آن وجود نداشت و این فضا کمک به همدلی بیشتر و درک متقابل ما کرده است.

این پژوهشگر رسانه ادامه داد: خیلی وقت‌ها افرادی که بلاگری می‌کنند از این راه کسب درآمد می‌کنند و من به عنوان مخاطب می‌توانم از یک بلاگر معلم یا پزشک بلاگر چیز یاد بگیرم. چون هم از تجربه‌های کاری خود می‌گوید و هم ارائه مطلب دارد و همین باعث می‌شود تا مخاطب از آن فرد موضوعاتی را یاد بگیرد. البته باید دقت کرد این‌که بلاگر‌ها می‌خواهند از بلاگری پول در بیاورند چالش‌هایی را به همراه دارد از جمله این‌که گاهی این نمایش و عرضه‌ی خود و فرآیند زندگی و کار خود به سمت کالایی شدن پیش می‌رود. مثلاً یک گوینده رادیویی که قرار است بلاگر شود و در این فضا کار کند از فضای رسانه‌های اجتماعی به خاطر نمایش هرچه بیشتر استفاده می‌کند و این فضا دارای یک سری المان‌ها برای جذب کردن دارد. 

او گفت: آدم‌هایی که در فضای بلاگری آمده‌اند دائم به سمت نمایشی‌تر شدن می‌روند. یعنی گاهی ممکن است آن‌چه که داریم به اشتراک می‌گذاریم یک واقعیت زندگی روزمره و عادی کاری نباشد و ساخته می‌شود تا مخاطب بیشتری جذب کند و این جاست که مخاطبین باید آگاهی خود را بالا ببرند. زیرا قرار است بلاگر‌ها مخاطبان بیشتری جذب کنند برای این‌که تبلیغات بگیرند و با فروش پکیج یا کالایی از این راه کسب درآمد کنند و گاهی مخاطبان نیز، به صورت ناخودآگاه تحت تأثیر آن بازنمایی قرار می‌گیرند. 

نوری راد افزود: خیلی از افراد یک سری از ویژگی‌های خاص را دارند و در مقابل، برخی از افراد از برخی ویژگی‌ها برخوردار نیستند و شرکت‌هایی وجود دارند که به آن‌ها کمک می‌کنند. یعنی الان شرکت‌های زیادی تأسیس شده‌اند اند که قرار است در کار تولید محتوا به افراد کمک کنند و درواقع، اقتصاد خاصی در این میان در جریان است. افرادی هم هستند که ظاهراً بلاگر شغل خاصی نیستند و فقط از زندگی شخصی خود تولید محتوا می‌کنند که به آن‌ها بلاگر‌های سبک زندگی گفته می‌شود و آن‌ها هم، از این شرکت‌ها و افراد مختلف استفاده می‌کنند برای این که بتوانند بیشترین تأثیرگذاری را داشته باشند. چون می‌دانند که استفاده از تأثیرات مختلف چگونه می‌توانند روی پیام اثر گذار باشند. به همین دلیل، پدیده بلاگری که ساده به نظر می‌رسد زیرشاخه‌های زیادی دارد و بخش فراوانی از آن، جنبه‌های اقتصادی دارد و بخش دیگری از آن، جنبه‌های آموزشی و فرهنگی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • کتک زدن معلم در کلاس توسط دانش آموز بی تربیت
  • پیچ استقلال تندتر است، حریفان پرسپولیس سخت تر!
  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • سواد رسانه چه جایگاهی در زندگی افراد دارد؟
  • کافه‌نشینی، از ازل تا ابد
  • عکس پیام تهدیدآمیز دانش آموز به معلم در برگه امتحانی
  • برای خرید مسکن باید این 10 نکته را بدانید+ نکات کلیدی در تنظیم مبایعه‌ نامه
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • فیک بیوتی
  • از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری