Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی مبلغ فعال سیاسی اصلاح طلب با برشمردن دلایل حمایت اصلاح طلبان از حسن روحانی به بررسی مشکلات و انتظارات از دولت آینده روحانی در صورت پیروزی هم اشاره کرد و گفت: بخشی از سیاست داخلی دولت روحانی و آنچه مربوط به حقوق شهروندی مردم می شود به دلیل توجه بیشتر به سیاست خارجی مغفول مانده که بارها نیز بر این موضوع تاکید و اخیرا دولت کارهایی در این راستا انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات در گفت وگو با خبرنگار عصر ایران ادامه داد: آقای روحانی از همان سال ۹۲ با توجه به شعارهایی که مطرح کردند و رفتارهایی که داشتند مورد پشتیبانی اصلاح طلبان و همچنین مورد حمایت مرحوم آیت الله هاشمی قرار گرفتند. بعد از پیروزی در انتخابات تمام تلاش ایشان تحقق وعده و شعارهایی بود که در زمان تبلیغات داده بود، دکتر روحانی در این راه صادقانه تلاش کرد و موفقیت های چشم گیری را نیز بدست آورد. البته در کنار این موفقیت ها ناکامی هایی نیز وجود داشت که دلایل این ناکامی ها مختلف بود و به کارشکنی، سیاه نمایی و تخریب هایی که مخالفان ایشان در این چهار سال انجام داده اند، باز می گردد.

مبلغ ادامه داد: بخش عمده دیگری از این ناکامی ها به دلیل ناکارآمدی بعضی از مدیران انتخاب شده بود. مخصوصا در بخش سیاسی و مدیریت استانی که این مدیران در تراز دولت و شخص ایشان نبودند، اما بهرحال بصورت میانگین عملکرد آقای روحانی در جهت تحقق وعده و قول های وی بود. از سوی دیگر شرایط امروز مشخص است و ما هیچ گاه نمی توانیم در یک شرایط آرمانی تصمیم گیری کنیم، پس فضای تصمیم گیری باید واقع بینانه و مبتنی بر واقعیت باشد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به مشکلات و کاستی های قابل توجهی که وجود دارد هیچ بدیلی به جای آقای روحانی نمی توان تصورکرد که بتواند مانند ایشان کارها را پیش ببرد. به ویژه باید توجه کرد که دکتر روحانی در چهارسال گذشته تجارب لازم را کسب کرده و چم و خم مسایل دستشان آمده است و می داند که درآینده برای رفع مشکلات باقی مانده و پیشبرد آنها باید چگونه عمل کند. با توجه به جمیع نکات جمع بندی عقلایی این است که؛ " آقای روحانی در دور آینده همچنان در قدرت باقی بماند، بتواند با رای مردم کار را ادامه و با راهبردهای درست کار خودش را تمام کند".

مبلغ در رابطه با انتظاراتی که برای 4 سال بعد از آقای روحانی وجود دارد گفت: دقیقا این انتظارات مربوط به کمبود و ناکامی ها در دولت یازدهم است. مواردی مانند برجام، کاهش تورم و گشایش های اقتصادی و ایجاد یک فضای سازنده با دنیا از موفقیت های دولت به حساب می آید اما باید توجه کنیم بخشی از سیاست داخلی دولت روحانی و آنچه مربوط به حقوق شهروندی مردم می شود به دلیل توجه بیشتر به سیاست خارجی مغفول مانده است که بارها نیز بر این موضوع تاکید و اخیرا نیز دولت کارهایی در این راستا انجام داده است.

وی اضافه کرد: در بخش استفاده از مدیران شجاع توانمند و کارآمد نیز به دلایل مختلف کاستی هایی اتفاق افتاده است و بارها گفته شده که بخش قابل توجهی از مدیران مشغول به کار در تراز و شان رئیس جمهور و وعده هایی که داده اند، نیست و نه تنها توانمندی لازم را ندارند، بلکه حتی اعتقاد به تلاش در راستای اهداف این دولت را هم ندارند. باید توجه کنیم که دولت می تواند با مدیریت قدرتمند پیش رود و مشکلات را حل کند و این ها مواردی است که باید در چهارسال بعدی به آنها رسیدگی شود.

این فعال سیاسی گفت: در ابتدای شروع به کار دولت یازدهم تورم بسیار بالایی دامنگیر کشور شده بود که باید به سرعت حل می شد و در این مورد نیز دولت موفق بود؛ اما در ازای کنترل این تورم رکود بوجود آمد که باعث شد کسب و کار و معیشت مردم توسعه نیابد و امروز مشکلات بیکاری و تعطیلی بخشی از کارگاه ها را داریم.

وی تاکید کرد: مساله رونق اقتصادی نیز از موضوعات مهمی است که در دولت آینده باید به آن توجه ویژه شود. بنابراین بطور کلی در بخش اقتصاد و مواردی در زمینه سیاست داخلی و مدیریت های سیاسی مشکلاتی وجود دارد که انتظار می رود رئیس جمهور در دور آینده به آنها رسیدگی کند.

مبلغ در پایان گفت: روحانی باید در رقابت های انتخاباتی برنامه های خاص خود را برای حل این مشکلات، به مردم ارائه دهد و جامعه را قانع کند که این برنامه ها اجرا خواهد شد و با دلایل منطقی موفقیت و عدم موفقیت ها و شرایط تخریب سیستم را توضیح دهد تا به خوبی این فضا برای جامعه تبیین شود و با اقبال گسترده ای از طرف مردم روبرو و حتی بتواند رای بیشتر از دور اول را کسب کند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره محور جلسه اخیر این حزب گفت: روز پنجشنبه اجلاسیه شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و دفتر سیاسی با حضور روسای شعب استان‌های حزب اعتدال و توسعه، واعظی، جنتی و نوبخت برگزار شد. در این جلسه برنامه‌های حزب در سال جاری مطرح شد. یکی از محورها به این ترتیب بود که تاکید حزب بر این است که همه دستگاه‌های اجرایی کشور باید به سمت رفع اختلافات داخلی گام بروند، به عبارت دیگر به سمتی برویم که بتوانیم نسل جوان را بیشتر به خودمان جذب کنیم و بر وفاق ملی دامن بزنیم. استراتژی حزب اعتدال و توسعه در سال جدید استفاده از همه ساز و کارهای مدنی برای بهبود اوضاع کشور است و حزب اعتدال و توسعه هم سعی می‌کند در تحولات جاری داخل و خارج از کشور نقش‌آفرینی داشته باشد و ما همچنان تاکید می‌کنیم که با هر گونه ساختارشکنی مخصوصا در زمینه سیاسی مخالف هستیم و همچنان بر راهکارهای مدنی و غیر خیابانی و اعتراضات خیابانی تاکید داریم و زمانی که همه می‌دانیم، هیچ امیدی به خارج از کشور نیست باید به سمت وحدت آفرینی حرکت کنیم.

وی افزود: مقوله انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برای ما اهمیت دارد، مخصوصاً اگر حاکمیت اندکی نرمش نشان دهد و با این نرمش در بحث انتخابات ریاست جمهوری شاهد توفیقات باشیم و اگر غیر از این باشد، مجدداً شاهد کاهش حضور مردم خواهیم بود و شاید این بار مردم نسبت به دفعات قبل مشارکت پایین‌تری داشته باشد. حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد به صورت شفاف مردم را برای مشارکت در بهبود شرایط کشور دعوت کند و از هر گونه سخن رادیکال و تنش‌زا پرهیز می‌کند، در حقیقت حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد که با عقلانیت به نقد وضع موجود در عرصه سیاست داخلی بپردازد.

هروی همچنین تصریح کرد: دومین محور که در جلسه روز پنجشنبه حزب اعتدال و توسعه برگزار شد، سیاست خارجی است. هنگامی که احساس می‌کنیم غرب و شرق همگی برای توسعه کشور مانع‌تراشی می‌کنند باید باهم به وحدت و تنش‌زدایی بپردازیم، در غیر این صورت نتیجه‌ای نخواهد داد. در سیاست خارجی اعتقاد بر این داریم که باید درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود، کما اینکه کشوری مانند عراق در همین روزهای اخیر با تولید بیش از ۴ میلیون بشکه نفت توانسته بسیاری از مشکلات اقتصادی خود را حل کند اما ما همچنان با بسته بودن و انزوای سیاسی در عرصه جهانی، دچار مشکلات اقتصادی هستیم.

برخورد خیابانی با حجاب بی‌تدبیری است

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه ادامه داد: سومین محور و شاید اصلی‌ترین بحثی که در اجلاسیه حزب اعتدال و توسعه مطرح شد، تحلیل وضع داخلی بود. ما همه جناح‌های سیاسی باید نشان بدهیم ایران عامل ثبات منطقه خاورمیانه است اما در این میان که در حال کشمکش اسرائیل و قدرت‌ها هستیم، جریحه‌دار کردن افکار عمومی خطا است، در حالی که کشورهای منطقه در حال توسعه و پیشرفت هستند، اینکه ما به مجادلات داخلی و تحریک جوانان مبادرت کنیم، کاملاً از روی بی‌تدبیری است. تشویش اذهان، ایجاد ناامیدی و رعب و وحشت بین نسل جوان، آن هم در خیابان‌ها و با حرکت‌هایی مانند برخورد با حجاب، منجر به ایجاد نا امیدی در کشور می‌شود که این نشانه بی‌تدبیری است.

هروی اظهار کرد: اما آنچه در مورد وضعیت داخلی وجود دارد این است که دولت سیزدهم به دست اندازی در بخش خصوصی رو آورده و به جای درآمدزایی به سمت کسب درآمدهای بیشتر از مردم می‌پردازد که این امر شایسته و بایسته مردمی که همه چیز خود را برای نظام دادند، نیست. به عبارت دیگر مشکل اول کشور حجاب نیست بلکه ایجا روح همدلی و امید و رفع مشکلات معیشتی مردم است.

وی با اشاره به برخورد دولت با فساد ابراز کرد: نکته دیگر ارجحیت منافع ایدئولوژیک بر منافع ملی است. متاسفانه احساس می‌شود اقلیتی از نظام حاکمیت به دنبال این هستند که مباحث ایدئولوژیکی یا نگرش‌های افراطی مذهبی را بر منافع ملی ترجیح بدهند ، که این امر موجب شده اشکالات اساسی در نحوه برخورد با مردم مانند برخوردهای شکل بگیرد، که این رفتارها کاملاً از سر بی‌تدبیری است. نکته بعدی مربوط به ناکارآمدی مدیران دولت سیزدهم است که متاسفانه در همه اضلاع دولت مشاهده می‌شود، چنانچه شایسته‌سالاری رنگ باخته و نظام مسئولیت‌سپاری دچار خدشه شده است.

هروی همچنین افزود: نکته پایانی که همه اعضای حزب و دبیرکل بر آن تاکید داشتند، مربوط به فساد و تبعیضی است که در جامعه وجود دارد. امروز برخورد دوگانه در سطح جامعه انجام می‌شود و این برخورد منجر به دلسردی و ناامیدی مردم شده است. درحقیقت به نظر می‌رسد که با عاملان فساد مدارا می‌شود ، مماشات با مفسدان در سطوح مختلف و در مباحث اقتصادی و عقیدتی منجر به این امر شده که مردم دچار یاس دینی و ناامیدی شوند که متاسفانه این مورد برای بهبود شرایط کشور مناسب نیست.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر این در حالی که با جوانان برخوردهای خیابانی تحت عنوان حجاب و برخورد با منتقدین، افرادی که در روزنامه‌ها سخن می‌گویند و شرایط سیاسی و آرای دولت را نقد می‌کنند، برخلاف آن چیزی است که باید انجام شود. لذا از این برخورد دوگانه که با عاملان فساد مماشات می‌شود اما با جوانانی که نقادی می‌کنند برخورد می‌شود، را حزب اعتدال و توسعه محکوم می‌کند و خواهان تدبیر نظام حاکمیت در قبال این قضیه است.

هروی در رابطه با برنامه حزب اعتدال و توسعه برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، یادآور شد: در این مورد در کل کشور تلاشی آغاز کردیم و امیدوارم بتوانیم در بین نامزدهایی که به مرحله دوم رسیدند افرادی که عضو نیروها و یا هواداران حزب اعتدال و توسعه هستند، کمک می‌کنیم که بتوانیم حداکثر نیروهای اعتدالی را در این مرحله از انتخابات در مجلس داشته باشیم. همچنین در مورد فراکسیون تلاش‌هایی را در مجلس آغاز کردیم و امیدواریم فراکسیون با تمایلات اعتدالی شکل بگیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899876

دیگر خبرها

  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • شرط ادامه حضور سردار آزمون در رم چیست؟
  • شرط ایتالیایی‌ها برای سردار آزمون
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • حضور سردار آزمون در تیم فوتبال رم مشروط شد
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت
  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است