Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-03@04:44:45 GMT

زندگی یک مرد با سه زن و ۶۴ فرزند زیر یک سقف

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۶۲۳۹۷

صراط: نخستین نتایج مرحله اول سرشماری در پاکستان که پس از دو دهه درحال انجام است، آمارهای حیرت انگیزی را ثبت کرد.

به گزارش تسنیم، بیشتر ما تجربه «تعجب» از شنیدن تعداد فرزندان خانواده‌های پر جمعیت را داشته‌ایم که غالب آنها تک رقمی بوده‌اند. برای مثال وقتی می‌شنویم خانواده ای 8 فرزند دارد بطور قطع تعداد آنها باعث تعجب خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در اینکه روزی فرزند با خداست شکی نیست و مصرع زیبای شعر سعدی که « هر آنکس که دندان دهد، نان دهد» عین واقعیت را تداعی می‌کند ولی حقیقت این است که تربیت فرزندان علاوه بر سیر نگه داشتن شکم آنها نیاز به گذاشتن وقت کافی از سوی والدین برای برآورده کردن نیازهای عاطفی و پرورشی آنها نیز دارد.

پر واضح است برای خانواده‌هایی که حتی تعداد فرزندانشان به مرز دو رقمی شدن رسیده است با از خودگذشتگی والدین تربیت صحیح و اصولی انجام شدنی است.

ولی سوال اینجاست که اگر تعداد جمعیت خانواده بسیار بیشتر از این باشد، چه چالشهایی پیش روی ما خواهد بود.

نتایج 25 درصد نخست سرشماری در پاکستان آمارهایی بسیار عجیب را نشان داد. درحالی که هنوز 75 درصد از سرشماری این کشور باقی مانده است، رسانه‌های پاکستانی خانواده‌ای را معرفی کردند که اعضای آن 68 نفر می‌باشند.

یک مرد، سه زن به همراه 64 فرزند و نکته جالب‌تر اینکه تمام این افراد زیر یک سقف زندگی می‌کنند. در شهر کویته که مرکز ایالت بیابانی بلوچستان است. بزرگترین ایالت پاکستان که بواسطه عدم وجود شرایط مناسب کمترین تراکم جمعیت را دارد.

اگر این اتفاق در کشوری غیر از پاکستان رخ می‌داد که فقط سرشماری توانسته است مشخص کند که چنین خانواده‌ای وجود دارد، قطعا روزانه تعدادی دوربین و خبرنگار به محل زندگی آنان اعزام شده و شهرت جهانی برای آنان رقم می‌زدند.

ولی این خانواده در پاکستان زندگی می‌کنند که پیش بینی می‌شود حداقل 200 میلیون نفر در آن زندگی کنند. یعنی تقریبا دو و نیم برابر جمعیت ایران.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ثبت نام ۶۲۳۸ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • موفقیت به لطف حجاب و ۳ فرزند
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند