Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد: طرح‌ها و پروژه‌هایی که در سال های گذشته مورد توجه قرار گرفته باید مراحل نهایی خود را در سال جاری طی ‌کند. به ویژه طرح سامانه های الکترونیکی که مقرر شده مجموعه فرایندهای تجاری کشور را شفاف، سیستماتیک، شیشه ای و قابل رصد کند و به مسئله پیشگیری از قاچاق کالا و ارز کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قاسم خورشیدی اظهار کرد: قاچاق کالا می تواند فرصت های تولید و اشتغال راه در کشور تهدید و از سوی دیگر تولید را از صرفه اقتصادی خارج کند؛ بنابر این مقابله با قاچاق کالا و ارز همانند سال‌های اخیر باید در اولویت فعالیت‌های دستگاه‌ها و مجموعه نهادهای اجرایی کشور باشد و همه متولیان با اولویت به موضوع مقابله با قاچاق کالا و ارز نگاه کنند.

وی افزود: طرح‌ها و پروژه‌هایی که در سال های گذشته مورد توجه قرار گرفته باید مراحل نهایی خود را در سال جاری طی ‌کند، به ویژه طرح سامانه های الکترونیکی که مقرر شده مجموعه فرایندهای تجاری کشور را شفاف، سیستماتیک، شیشه ای و قابل رصد کند و به مسئله پیشگیری از قاچاق کالا و ارز کمک کند.

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه این سامانه ها از اساس برای پیشگیری و افزایش توان در کشف و مقابله با قاچاق کالا و ارز در نظر گرفته شده است، گفت: بهره گیری از همین سامانه ها به ویژه سامانه جامع امور گمرکی یکی از دلایل افزایش حجم کشفیات در حوزه قاچاق کالا و ارز طی سال های اخیر به ویژه سال گذشته بوده است.

خورشیدی تاکید کرد: انتظار می‌رود همه دستگاه‌ها در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و رفع دغدغه های معظم‌له هماهنگی و همکاری بیشتری با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشته باشند و شاهد نتایج خوبی در این زمینه در سال جاری باشیم تا بتوانیم به تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال که از سوی مقام معظم رهبری برای سال ۱۳۹۶ در نظر گرفته شده، کمک کنیم.

وی همچنین در خصوص فعالیت‌های مختلف در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری به ویژه در ایام نوروز اعلام کرد: مجموعه دستگاه‌های نظارتی در بخش‌های مختلف در طول ایام تعطیلات نوروزی در آماده باش نسبی قرار داشتند، چرا که‌ علاوه بر نظارت های معمولی که در این زمینه وجود دارد در ایام نوروز این نظارت ها بیشتر می شود. با توجه به اینکه ترددها در مناطق مرزی به ویژه در مناطق آزاد تجاری و اقتصادی کشور و نقل و انتقال مسافر بیشتر می‌شوند گمرکات در کل کشور شیفت داشتند و فعال بودند. سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و مجموعه بازرسان وزارت صنعت معدن تجارت نیز در آماده‌باش قرار داشتند.

به گفته خورشیدی، مجموعه بازرسان دانشگاه های علوم پزشکی کشور آماده باش هستند و علاوه بر ماموریت‌های شده مقابله با قاچاق کالا و ارز نیز در دستور کار آنها قرار دارد. همچنین نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات پرونده های بسیاری را مورد پیگیری قرار دادند که در آینده نزدیک جزئیات آن در اختیار همگان قرار خواهد گرفت.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، امیرجمشیدی گفت: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش۱۵۵میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

وی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

جمشیدی بیان داشت: امارات حدودا ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالا‌های وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشور‌ها است.

وی افزود: واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

جمشیدی با اشاره به واردات کالا‌های اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی‌ها وروغن‌های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است