Web Analytics Made Easy - Statcounter

فومن- رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور گفت: لایحه حمایت از محیط‌بانان در دستور کار مجلس قرار گرفت و دولت کار خودش را در این زمینه انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل محیط زیست گیلان، معصومه ابتکار در جمع خبرنگاران فومن به لزوم توجه به بحث مدیریت پسماند در استان گیلان اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به کمبود عرصه، تنها راه حل معضل زباله و پسماند در استان گیلان می تواند احداث کارخانه های تولید کمپوست یا کود آلی و مدیریت پسماند خانگی از طریق تفکیک زباله از مبدا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار با اشاره به صدور مجوز برای راه اندازی این کارخانه ها در استان، ابراز امیدواری کرد که معضل پسماند از طریق همکاری فرمانداری ها، شهرداری ها و دهیاری ها از یک سو و اداره کل حفاظت محیط زیست هر چه سریعتر حل و فصل شود.

رئیس سازمان محیط زیست کشور که در جریان سفر رییس جمهور به استان گیلان وی را همراهی می کرد در مراسم افتتاح ساختمان جدید اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فومن نیز گفت: به فن آوری های نوین و رویکردهای جدید که در حمایت از پسماند طراحی شده باشند توجه ویژه خواهد شد و از آنها حمایت می شود.

وی افزود: پسماند از منظر سازمان محیط زیست در زمره فنآوری های اقتصادی و علمی دیده شده است.

بازیافت عنصر مهم در اقتصاد کشورها

ابتکار بازیافت را عنصر مهم در اقتصاد کشور ها خواند و گفت: امروزه بر پسماند مدیریت کامل می شود و با اجرای آموزش در پسماند و تفکیک از مبدا می توان به استفاده مجدد از پلاستیک و کاغذ دست یافت.

معاون رئیس جمهور تبدیل پسماند آلی به کمپوست و استفاده مجدد به عنوان کود و خاک از آنرا به عنوان یکی از مهمترین راهکارها خواند و گفت: با مدیریت پسماند و حل مشکلات این حوزه می توان ایجاد اشتغال کرد زیرا پسماند جنبه اقتصادی و اجتماعی و محیط زیستی دارد.

ابتکار به استانهای شمالی اشاره کرد و افزود: در این استانها شوراها و شهرداران باید دقت بیشتری کرده و نباید اعتبارات را در جایی دیگر توزیع و وقتی به پسماند می رسند بگویند اعتبار نداریم.

وی به حمایت دولت به ویژه در استانهای شمالی اشاره کرد و افزود: ما در دولت به صورت خاص به گیلان و مازندران توجه ویژه ای داریم.

وی تاکید کرد: شهرداران و شوراها پسماند را در اولویت ببینند و برنامه منسجم داشته باشند زیرا تهدید و اسیب های پسماند بر سواحل دریای خزر و جنگلها و محیط شهری و رودخانه ها و منابع طبیعی بر کسی پوشیده نیست.

پیگیری حل موضوع پسماند در شهرستانهای گردشگرپذیر

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: باید تمام تلاش خود را داشته باشیم تا پسماند را به حداقل برسانیم و سامان دهی کنیم زیرا استان گیلان گردشگری و گردشگر پذیر است و اگر ما و شما دقت نکنیم در آینده منابعی برای بهره برداری های گردشگری نخواهیم داشت.

ابتکار گفت: مناطقی همچون ماسوله و قلعه رودخان از زیباترین مناطق گیلان با بیشترین حضور گردشگر و مسافر هستند و برای حل معضل پسماند ناشی از فعالیت های گردشگری این مناطق راهکار وجود دارد، چون مسافر پذیر هستند بنابراین شوراها اختیار دارند عوارض وصول کنند و گردشگران باید عوارض بپردازند تا هزینه ها، صرف مدیریت پسماند و جمع آوری آن شود.

رئیس سازمان محیط زیست کشور تاکید کرد: هزینه های مربوط به هر فعالیت باید در خود آن فعالیت دیده شود و شوراها اختیار قطعی دارند تا عوارض لازم برای مدیریت گردشگری کسب کنند.

وی افزود: ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا این طرح ها را در سطح ملی حمایت کنیم و پیگیر حل موضوع پسماند در شهرستانهای گردشگرپذیری همچون فومن هستیم.

پرداخت سختی کار به محیط بانان

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در پاسخ به سوالی در مورد حمایت این سازمان از محیط بانان گفت: این لایحه در دستور کار مجلس قرار گرفت و دولت کار خودش را انجام داده است و مصوب کرد و لایحه خوبی است.

وی افزود: علاوه بر دو تا سه کار مهم که در سال گذشته برای محیط بانان انجام شده ما افزایش سطح سختی کار را داشتیم که به محیط بانان الان پرداخت می شود.

ابتکار از حق کارشناسی و مشاغل تخصصی که برای محیط بانان در نظر گرفته شده هم خبر داد و گفت: دوره های آموزشی برای محیط بانان با جدیت اجرا می شود و دولت حمایتهای خود و مواظبت ها را با نظارت قوه قضائیه ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد: همه تلاش خود را خواهم کرد تا محیط بانان که حافظان طبیعت هستند امنیت شغلی و حقوقی انها حفظ شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۳۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد

به گزارش خبرنگار مهر، سمیه رفیعی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات روستای «باغکمش» گفت: یکی از مهمترین مشکلات این روستا مربوط به آلایندگی کارخانه سیمان است، که قدمت بالایی دارد و کارشناسان اداره محیط زیست را برای بازدید به کارخانه آوردیم.

عضو کمیسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر مسئله به این شکل پی گیری می‌شود که عوارض ناشی از آلاینده به مردم برسد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر جاده روستایی «باغکمش» را پرخطر توصیف کرد و گفت: نبود روشنایی در جاده دسترسی به روستای باغکمش در ترددهای شبانه تصادفات و آسیب‌های زیادی را ایجاد می‌کند و رسیدگی به وضعیت این جاده روستایی ضرورت دارد.

کد خبر 6099899

دیگر خبرها

  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • سگ‌های ولگرد معضل این روزهای سنندجی‌ها/زوزه‌هایی که دلهره آفرینند
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان