Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

رستم قاسمی صبح امروز در جمع فعالین سیاسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تاسیس قرارگاه خاتم‌النبیاء اظهار کرد: هدف اصلی در تشکیل این قرارگاه کار زیربنایی و سازندگی بود چون بسیاری از کشورهایی که خودشان جنگ را طراحی کرده بودند پس از اتمام جنگ آماده شدند تا برای سازندگی وارد ایران شود و به این طریق بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برخی از مسؤولان از همان دوران بعد از جنگ اعتقادی بر ما می‌توانیم نداشتند، بیان کرد: برخی از مسؤولان معتقد بودند که برای سازندگی کشور بعد از دوران جنگ باید از بیگانگان کمک بگیریم ولی تاسیس قرارگاه خاتم بر این اصل استوار بود که ما می‌توانیم.

وزیر سابق نفت با اشاره به اینکه ما اگر در دوران تحریم باور نمی‌کردیم ما می‌توانیم امروز اوضاع خیلی بدتر از این شرایط بود، ادامه داد: امروز هم در بحث مسائل اقتصادی باید باور کنیم که ما می‌توانیم.

وی با اشاره به اینکه امروز مردم از سخنرانی و شعار خسته شده‌اند و دستگاه اجرایی کشور مسؤولیت حل مشکلات اقتصادی را بر عهده دارد و موظف است مشکل نان و آب مردم را حل کند، افزود: بعد از جنگ دولت‌ بر مبنای گفتمان سازندگی مطرح شد که در آن ریل‌گذاری اقتصاد کشور نادرست صورت گرفت زیرا در آن گفتمان اشرافی‌گری مطرح بود و صحبتی از عدالت اجتماعی نبود.

قاسمی با اشاره به اینکه گفتمان‌های دیگر دولت‌ها بعد از سازندگی گفتمان توسعه سیاسی و عدالت اجتماعی بود، افزود: سال 92 به دلیل شرایطی که بر اقتصاد حاکم بود گفتمان آقای روحانی که تعامل بود مورد استقبال قرار گرفت، چون ایشان مدعی بود که اصلاح‌طلبان برخلاف تلاشی که برای ارتباط با خارج داشتند موفق نشدند و من می‌توانم و این اتصال را برقرار کنم.

مشاور عالی وزیر دفاع افزود: سال 96 گفتمان اقتصادی مطرح می‌شود و کسی که بتواند بهتر از این گفتمان دفاع کند پیروز انتخابات خواهد شد زیرا در بیشتر نظرسنجی‌هایی که تاکنون صورت گرفته است اولویت اصلی مردم موضوع اقتصادی است و مردم هم از شعارهایی چون 100 روزه حل می‌شود و... خسته شده‌اند و پاسخی کارشناسی و علمی برای مشکلات اقتصادی می‌خواهند.

قاسمی با اشاره به اینکه جبهه مردمی نیروهای انقلاب تلاش می‌کند تا چتری را فراهم کند که تمام شاخه‌های اصولگرایی را زیر خود جمع کند، ادامه داد: حل مشکلات اقتصادی از موضوعات مهم این جبهه است زیرا امروز در کشور به شدت مردم در شرایط ناگواری هستند و کارخانه‌دار و کارگر و همه از اوضاع اقتصادی گله‌مند هستند و امروز مشکلات اقتصادی نقطه ضعف رقیب انتخاباتی ما است.

وی با اشاره به اینکه آقای روحانی به دنبال مطرح کردن مشکلات اجتماعی و فرهنگی است تا بتواند از پاسخ دادن به مشکلات اقتصادی شانه خالی کند، افزود: شرایط رکود بسیار خطرناک‌تر و سخت‌تر از تورم است و دولت برای کنترل تورم هیچ کاری انجام نداده است و مانند این است که ماشین خود را در پارکینگ بخوابانیم و مدعی شویم مصرف بنزین را کنترل کرده‌ایم و این هنر نیست.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد