Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تاکنون هشت هزار و 250 میلیارد ریال با کمک بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ( آی.سی.تی) سرمایه گذاری شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمود واعظی در همایش توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار در مشهد افزود: حدود پنج هزار میلیارد ریال دیگر تا پایان دولت این در این بخش سرمایه گذاری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: دولت یازدهم، ورود آی. سی. تی به اقتصاد کشور را فرصتی ویژه برای بهبود فضای اشتغال می داند، از این رو در این دولت گام های بلندی در راستای هوشمندسازی ارائه خدمات برداشته شده است.
وی با یادآوری ورود کشورهای بزرگ اقتصادی دنیا به حوزه هوشمند سازی فناوری و اطلاعات اظهار کرد: کشور هنگامی در بخش خدمات به موفقیت کامل خواهد رسید که بتواند ابزار آی.سی.تی را وارد خدمات خود نماید.
واعظی با بیان اینکه امروز تمامی زیر ساخت ها برای ورود فناوری و اطلاعات در کشور فراهم شده، خاطرنشان کرد: تا پایان دولت تدبیر و امید بیش از 90 درصد روستاهای بیش از 20 خانوار کشور، دارای اینترنت می شوند .
وی با بیان اینکه پهنای باند داخل کشور از 624 گیگ به 6 هزار و 800 گیگ افزایش یافته است، گفت: هم اکنون 800 شهر کشور می توانند از نسل سوم تلفن همراه استفاده نمایند و تا پایان دولت یازدهم تمامی شهرهای کشور قابلیت استفاده از تلفن نسل سوم را خواهند داشت.
واعظی همچنین بابیان اینکه در حال حاضر 400 شهر کشور از نسل چهارم تلفن همراه استفاده می کنند، افزود: تعداد این شهرها تا پایان دولت به 750 شهر افزایش خواهد داشت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه 16 درصد دانش آموختگان کشور در حوزه های آی.سی.تی تحصیل کرده اند، گفت: این میزان نشان از ظرفیت بالای کشور برای رشد در این زمینه است که با کمی توجه می توان قله های بزرگی را در این بخش فتح کرد.
وی با بیان اینکه امروز بازار جهانی آی.سی.تی حدود 3 هزار میلیارد دلار است خاطر نشان کرد: کشور ما با توجه به جمعیت خود باید 30 میلیارد دلار یعنی حدود 100 هزار میلیارد تومان این بازار را در اختیار داشته باشد.
وی ادامه داد: در ابتدای تشکیل دولت، سهم آی.سی تی کشورمان در جهان حدود 13 هزار میلیارد تومان بود اما امروز با نگاه ویژه به این بازار سهم کشورمان سه برابر شده و دولت تصمیم دارد در برنامه ششم با انعقاد تفاهم نامه هایی این میزان را به 120 هزار میلیارد تومان برساند.
واعظی ادامه داد: در این حوزه به اندازه کافی پول و ثروت وجود دارد و تنها لازمه آن تسریع در قوانین پیش رو است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به این که آی .سی .تی می تواند با رقابتی کردن خدمات بومی با محصولات بین المللی، بازار های جهانی را بر روی کشورمان بیش از پیش باز کند، اظهار کرد: اکنون بیش از 120 هزار اپلیکیشن( برنامه کاربردی) بومی در کشور وجود دارد که توانایی رقابت با محصولات مشابه خارجی را دارند.
واعظی با بیان اینکه در بخش آی.سی.تی هر شغل مستقیم می تواند 2 تا 3 شغل غیر مستقیم ایجاد کند، افززود: بدون شک توجه دولت به این بخش می تواند گامی بلند در بهبود فضای اشتغالی کشور داشته باشد.
تفاهم نامه طرح تکاپو( توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار) روز شنبه در مراسمی با حضور وزیران تعاون کار و رفاه اجتماعی و ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف توسعه و ایجاد اشتغال در خراسان رضوی در مشهد به امضاء رسید.
این تفاهم نامه در حوزه تولید محتوا، نرم افزار، صدور خدمات فنی و مهندسی، ارتقاء و توسعه کاربردی و زیر ساخت فناوری و اطلاعات در خراسان رضوی است.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۷۲۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی جداول مربوط به اعتبارات دستگاه‌های اجرایی در بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ که هنوز ابلاغ نشده است، نشان می‌دهد که برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حدود ۱۹ هزار و ۵۸۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

همچنین بر این اساس وزارت ارتباطات در بخش رشد هزینه‌ای ۱۱ درصد، در رشد سرمایه‌ای ۳۳ درصد و در کل اعتبارات ۳۰ درصد رشد داشته است.

جدول رشد اعتبارات وزارت ارتباطات در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳
عنوان دستگاه رشد هزینه‌ای (درصد) رشد سرمایه‌ای (درصد) رشد عمومی (درصد) رشد اختصاصی (درصد) رشد کل اعتبارات
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۱۱ ۳۳ ۳۰ ۵- ۳۰

برای دستگاه‌ها و سازمان‌های زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز اعتباراتی در نظر گرفته شده است به طوری که پس از ستاد وزارت ارتباطات، بیشترین بودجه به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اختصاص دارد و کمترین بودجه به دبیر خانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات مربوط می‌شود و برای شرکت سهامی ارتباطات زیر ساخت نیز اعتباری در نظر گرفته نشده است.

اعتبارات مجموعه‌های ذیل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ (اعتبار به میلیارد تومان)
عنوان هزینه‌ای سرمایه‌ای اختصاصی کل
مبلغ رشد مبلغ رشد مبلغ رشد مبلغ رشد
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۲,۲۸۴ ۱۱% ۱۷,۱۰۹ ۳۳% ۱۹۰ ۵%- ۱۹,۵۸۴ ۳۰%
پژوهشگاه فضایی ایران ۱۴۶ ۲۴% - ۱۰۰%- ۱۰۰ ۰% ۲۴۶ ۷%
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۱۵۴۰ ۶% ۱۶۹۱۷ ۴۵% - - ۱۸۴۵۶ ۴۱%
پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ۱۴۳ ۱۶% ۱۲ ۵۰۰% ۴۰ ۰% ۱۹۵ ۱۸%
دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات ۴ ۱۷% - ۱۰۰%- - - ۴ ۸%-
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ۳۱۰ ۲۱% ۱۶ ۰% - - ۳۲۷ ۱۹%
سازمان فضایی ایران ۹۷ ۵۱% ۱۴۴ ۸۸%- - - ۲۴۱ ۸۰%-
پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات ۴۵ ۱۸% ۱۱ ۳۲% ۵۰ ۱۷%- ۱۰۶ ۰%
شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران - - ۱۰ ۰% - - ۱۰ ۰%
شرکت سهامی ارتباطات زیر ساخت - - - - - - - -

بر اساس این گزارش، بودجه در نظر گرفته شده برای پژوهشگاه فضایی ایران ۲۴۶ میلیارد تومان، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ۱۹۵ میلیارد تومان، دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات ایران ۴ میلیارد تومان، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ۳۲۷ میلیارد تومان، سازمان فضایی ایران ۲۴۱ میلیارد تومان، پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات ۱۰ میلیارد تومان و برای شرکت سهامی ارتباطات زیر ساخت اعتباری در نظر گرفته نشده است.

کد خبر 6087579 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد